-
- Konu Sahibi 255Calantha255
Konudaki yorumları okumadım bilmiyorum ama benim tavsiyem yapmamandan yana çünkü tereddütlerin var ileride çok pişman olabilirsin burda çok görüyoruz kızlık zarı diktirmek için tavsiye isteyenlerisevgilimle çok iyi giden bir beraberliğimiz var ve artık o bir şeyler yaşamak istiyor evlenmeyi düşünüyoruz nasipse ama ben biraz kendimi geri çekiyorum evlenmeden olmaz diye kendimi çok geri kafalı olarak düşünüyorum sonra da onun ilk aşık olup sevdiği kişiyim ve sevgisinden eminim ne yapacağımı bilmiyorum bunu da bir ihtiyaç olduğunu söylüyor ama ne yapmalıyım biraz fikir veriri misiniz ???
Şimdiden teşekkür ederim :)
Sevişir 3 5 ay geçmeden seni bırakır gider. Bunu da buraya yazayım20 yaşındayım erkek arkadaşım 22
Hukuk okuyor o bende adalet
Okulumuz biter bitmez evleneceğiz
Opusunce bile bu hissiyat varsa hic yeltenme bu islere kardesim... ne malum evleneceginiz? Daha 20 yasinda gencliginin baharindasin soldurma kendini, karsindakide 22 yasinda cok gencsiniz suan hersey cok guzelmis gibi olsada fikirler degisebilir . Bunu yaparsan cok uzulur kendini kotu hissersin ayrilirsanizda kaldiramazsin gibi hissettim, evli degilsin cinsel ihtiyaclarini karsilamak zorunda degilsin. Kendini gencligini ve aileni dusun en cokda anneni dusun lutfen....Korkularım var benim bilmiyorum tüm amen değilim kafam da çok karışık beni öpse bile bana bir soğuma geliyor ondan bir kaç gün görüşmek istemiyorum çok değişik biriyim
Buda eksik kalsin nolur. Seviyodur istiyodur ama zaman ... okul bitecek is guc askerlik staj belki baskasindan hoslanicak aile yapini bilmiyorum tabi ama sonra sen uzuleceksin erkek yoluna devam ama kadinda yaralar acik kimseye guvenememe en basta niyeki o mutlu olsun diyemi? Inan degmez... sen yokken ne yapiyosa onu yapmaya devam etsin hukukcu arkadas...Evet malesef kırmamak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum bu çok kötü bir şey ama kandım hariç diğer bütün insanları düşünme gibi bir huyum var herkes mutlu olsun modundayım
Sen gerikafalı olarak kal daha rahat olursun . Düşünce düşüncede de kalabilir o kadar güvenme . Sonra çok başına vurursun.sevgilimle çok iyi giden bir beraberliğimiz var ve artık o bir şeyler yaşamak istiyor evlenmeyi düşünüyoruz nasipse ama ben biraz kendimi geri çekiyorum evlenmeden olmaz diye kendimi çok geri kafalı olarak düşünüyorum sonra da onun ilk aşık olup sevdiği kişiyim ve sevgisinden eminim ne yapacağımı bilmiyorum bunu da bir ihtiyaç olduğunu söylüyor ama ne yapmalıyım biraz fikir veriri misiniz ???
Çok affedersin yanlış anlama ama hukuk okuyan birinin mesleğini bulduktan sonra seninle evleneceğini pek sanmıyorum. Etrafımda bir çok hukuk mezunu arkadaşım var statüsü kendisinden düşük olan kimseyle evlenmek istemiyorlar. Ayrıca sevgiliyken sen pek istemediğin halde cinsellik yaşayalım diye tutturan adamın seni gerçekten sevdiğine emin misin ? Biraz parçaları birleştirin, mantıklı düşünün ya20 yaşındayım erkek arkadaşım 22
Beraber olmayın sonradan içiniz içini yicek neden yaptım diye. Burdaki herkes hemfikir okulunuzun bitmesinede az kalmış bitirin .Şunuda yazım evlendiğin kişiyle ilk olarak birliktelik yaşarsan içinde rahat eder vijdanında.sevgilimle çok iyi giden bir beraberliğimiz var ve artık o bir şeyler yaşamak istiyor evlenmeyi düşünüyoruz nasipse ama ben biraz kendimi geri çekiyorum evlenmeden olmaz diye kendimi çok geri kafalı olarak düşünüyorum sonra da onun ilk aşık olup sevdiği kişiyim ve sevgisinden eminim ne yapacağımı bilmiyorum bunu da bir ihtiyaç olduğunu söylüyor ama ne yapmalıyım biraz fikir veriri misiniz ???
Geri kafalılıkla alakası yok. Canın istiyorsa sevişsevgilimle çok iyi giden bir beraberliğimiz var ve artık o bir şeyler yaşamak istiyor evlenmeyi düşünüyoruz nasipse ama ben biraz kendimi geri çekiyorum evlenmeden olmaz diye kendimi çok geri kafalı olarak düşünüyorum sonra da onun ilk aşık olup sevdiği kişiyim ve sevgisinden eminim ne yapacağımı bilmiyorum bunu da bir ihtiyaç olduğunu söylüyor ama ne yapmalıyım biraz fikir veriri misiniz ???
Bak bunlar ayıp tü kaka şeyler değil aslına bakarsan doğru kişi olduğuna eminsen sevgiyi biraz daha kuvvetlendirir bu kadar da uzak olma disil ol biraz da . He ama senin sınırın vardır bas nikahı o zaman yaşayalım dersin hak veririm ama bir öpücükle soguyorsan bence sende pek sevmiyorsun yani içinin erimesi gerekir aslindaKorkularım var benim bilmiyorum tüm amen değilim kafam da çok karışık beni öpse bile bana bir soğuma geliyor ondan bir kaç gün görüşmek istemiyorum çok değişik biriyim
Evet öylesin. Evlenmeden ilişkiye girmeyenleri geri kafalı olarak yaftaliyorsan sen en başı cekensin. Ne alakası var? Yaparsın ya da yapmazsın. Bunun geri kafalilikla ne alakası var?evlenmeden olmaz diye kendimi çok geri kafalı olarak düşünüyorum
Hayattaki tek gayenin bu olması ne kötü...Evet malesef kırmamak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum bu çok kötü bir şey ama kandım hariç diğer bütün insanları düşünme gibi bir huyum var herkes mutlu olsun modundayım
Bence yapma kader bu onunla evlenecegin kesin mi daha nisan yok sonra buraya kizlik zari dikimi ocin konu acarsin hayatin ona bagli degil sadecesevgilimle çok iyi giden bir beraberliğimiz var ve artık o bir şeyler yaşamak istiyor evlenmeyi düşünüyoruz nasipse ama ben biraz kendimi geri çekiyorum evlenmeden olmaz diye kendimi çok geri kafalı olarak düşünüyorum sonra da onun ilk aşık olup sevdiği kişiyim ve sevgisinden eminim ne yapacağımı bilmiyorum bunu da bir ihtiyaç olduğunu söylüyor ama ne yapmalıyım biraz fikir veriri misiniz ???
Evlenmeyi bekleeeeee...sevgilimle çok iyi giden bir beraberliğimiz var ve artık o bir şeyler yaşamak istiyor evlenmeyi düşünüyoruz nasipse ama ben biraz kendimi geri çekiyorum evlenmeden olmaz diye kendimi çok geri kafalı olarak düşünüyorum sonra da onun ilk aşık olup sevdiği kişiyim ve sevgisinden eminim ne yapacağımı bilmiyorum bunu da bir ihtiyaç olduğunu söylüyor ama ne yapmalıyım biraz fikir veriri misiniz ???
20 yaşındayım erkek arkadaşım 22