sevgilim cinsel ilişkiye girmek istiyor ne yapmalıyım ??

Konudaki yorumları okumadım bilmiyorum ama benim tavsiyem yapmamandan yana çünkü tereddütlerin var ileride çok pişman olabilirsin burda çok görüyoruz kızlık zarı diktirmek için tavsiye isteyenleri yargıladığım için söylemiyorum beni yanlış anlama sadece tereddüt ettiğin için ileride ayrılık durumunda pişman olabileceğinden bahsediyorum. Kaç yıllık evliler ayrılıyor hiçbir şeyin garantisi yok zaten evleneceğiz düşüncesi ile bir şey yapma derim

Korkularım var benim bilmiyorum tüm amen değilim kafam da çok karışık beni öpse bile bana bir soğuma geliyor ondan bir kaç gün görüşmek istemiyorum çok değişik biriyim
Opusunce bile bu hissiyat varsa hic yeltenme bu islere kardesim... ne malum evleneceginiz? Daha 20 yasinda gencliginin baharindasin soldurma kendini, karsindakide 22 yasinda cok gencsiniz suan hersey cok guzelmis gibi olsada fikirler degisebilir . Bunu yaparsan cok uzulur kendini kotu hissersin ayrilirsanizda kaldiramazsin gibi hissettim, evli degilsin cinsel ihtiyaclarini karsilamak zorunda degilsin. Kendini gencligini ve aileni dusun en cokda anneni dusun lutfen....

Evet malesef kırmamak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum bu çok kötü bir şey ama kandım hariç diğer bütün insanları düşünme gibi bir huyum var herkes mutlu olsun modundayım
Buda eksik kalsin nolur. Seviyodur istiyodur ama zaman ... okul bitecek is guc askerlik staj belki baskasindan hoslanicak aile yapini bilmiyorum tabi ama sonra sen uzuleceksin erkek yoluna devam ama kadinda yaralar acik kimseye guvenememe en basta niyeki o mutlu olsun diyemi? Inan degmez... sen yokken ne yapiyosa onu yapmaya devam etsin hukukcu arkadas...

Valla biri istiyor aman o kırılmasın diye diye birliktelik yaşarsanız, nette bir kisa video var youtube da, incitirler sizi bu hassaslikla.

Adam psikoloğa gitmiş adama soruyor arkadaşı neyin varmis diyor. Adam, incinmişsin dedi diyor. Devamini siz izleyin.

Siz istiyorsan yaşayın birileri istiyor diye değil

Sen gerikafalı olarak kal daha rahat olursun . Düşünce düşüncede de kalabilir o kadar güvenme . Sonra çok başına vurursun.

20 yaşındayım erkek arkadaşım 22
Hukuk okuyor o bende adalet
Okulumuz biter bitmez evleneceğiz
Çok affedersin yanlış anlama ama hukuk okuyan birinin mesleğini bulduktan sonra seninle evleneceğini pek sanmıyorum. Etrafımda bir çok hukuk mezunu arkadaşım var statüsü kendisinden düşük olan kimseyle evlenmek istemiyorlar. Ayrıca sevgiliyken sen pek istemediğin halde cinsellik yaşayalım diye tutturan adamın seni gerçekten sevdiğine emin misin ? Biraz parçaları birleştirin, mantıklı düşünün ya

Beraber olmayın sonradan içiniz içini yicek neden yaptım diye. Burdaki herkes hemfikir okulunuzun bitmesinede az kalmış bitirin .Şunuda yazım evlendiğin kişiyle ilk olarak birliktelik yaşarsan içinde rahat eder vijdanında.

Geri kafalılıkla alakası yok. Canın istiyorsa seviş yoksam yoğ

Adalet okuyan biri ile hukuk okuyan biri nasıl bir ortamda tanışsın ki, o yüzden soru troll.

Onun haricinde bir gün birine lazım olur diye yazıyorum, azıcık bile pişman olurum hissi varsa içinde yapma. 20 yaş çok küçük. Ben nişanlımla 27 yaşımda denedim. İyi ki denemişim çünkü zarım normalden küçükmüş, istesem de olmadı yani. Doktora gittim zarımı aldırdım. O kadar koruduk kolladık noldu. Şaka gibi gelmişti bana. O yüzden bu tür şeyleri çok fazla büyütmeyin. Pişmanlık duymayacaksan yap yani özetle.

Korkularım var benim bilmiyorum tüm amen değilim kafam da çok karışık beni öpse bile bana bir soğuma geliyor ondan bir kaç gün görüşmek istemiyorum çok değişik biriyim
Bak bunlar ayıp tü kaka şeyler değil aslına bakarsan doğru kişi olduğuna eminsen sevgiyi biraz daha kuvvetlendirir bu kadar da uzak olma disil ol biraz da . He ama senin sınırın vardır bas nikahı o zaman yaşayalım dersin hak veririm ama bir öpücükle soguyorsan bence sende pek sevmiyorsun yani içinin erimesi gerekir aslinda

evlenmeden olmaz diye kendimi çok geri kafalı olarak düşünüyorum
Evet öylesin. Evlenmeden ilişkiye girmeyenleri geri kafalı olarak yaftaliyorsan sen en başı cekensin. Ne alakası var? Yaparsın ya da yapmazsın. Bunun geri kafalilikla ne alakası var?
Ayrıca sen sevisirsen birkac ay sonra genital estetik bölümünde dolaşacaksin eminim.

Bak böyle evlenmeden ilişki pantalon üstünden sürtünme falan yapıyorsunuz sonra burda vayyy efendim hamilemyim sperm varmı yokmu nasıl sperm ölür falan filan diye soruyorsunuz o yüzden baştan iyi düşünün

Bence yapma kader bu onunla evlenecegin kesin mi daha nisan yok sonra buraya kizlik zari dikimi ocin konu acarsin hayatin ona bagli degil sadece

Evlenmeyi bekleeeeee...
Onlar isterler erkek sonucta hormonları daha deli, biz evlenmeden önce 5 yıl sevgiliydik ortamda oldu istedi de ama yapmadık kocam o 5 yılda ölmedi sekssizlikten tecrübeyle sabit bişi olmuyor yani...

Senin kendi bileceğin birşey sevgilin istiyo diye olmaz . Bizde 8 yıl sevgililikten sonra evlendik . Ama sevgiliyken bisey yaşamadık. Ben evlenince yaşamak istiyodum . Niye geri kafalılık olsun ki herkesin kendi tercihi .

Cinsel iliskiyi sadece arkasinda durabilecekseniz, pisman olmayacaksaniz, ogrenmeleri halinde ailenizle buyuk krizler yasamayacaksaniz, doktor doktor gezip diktirmeye calismayacaksaniz, sevgilinizden ayrilmaniz halinde dunyaniz yikilmayacaksa, hayatiniza buna takilmayan insanlari alip takilacaklari sallayabilecekseniz ve sadece kendiniz istiyorsanız yasayin. Bunlari yapamayacaksaniz salt sevgiliniz istiyor diye yasamayin.

Bu arada ben evlilik dışı iliskiye karsi degilim, bilakis kendim de evli degilim ve seks hayatım var. Sadece arkasinda duramayacak kisilerin yapmasina karsiyim. Siz de henüz o yeterlilikte degilsiniz bence.

20 yaşındayım erkek arkadaşım 22
Hukuk okuyor o bende adalet
Okulumuz biter bitmez evleneceğiz

Gelin ata binmiş ya nasip demiş.
Cinsellik yaşa ya da yasama.
Aklında hep bu olsun.
2 ay sonra sıkıldım bu ilişkiden diyebilir.
1 sene sonra senin duyguların değişebilir.
5 ay sonra başkasına aşık oldum olmuyor deyip gitmek isteyebilir.
Burada kac yıllık kocasının, çocuğunun babasının sıkıldım gitmek istiyorum demesini okuduk.

Bu gibi bir durumda pişman olurum kaldıramam diyorsan sakın.
Yok yaaa istedim yaşadım ayrılsam da pişman olmam diyorsan yaşayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…