- 24 Eylül 2021
- 23
- 16
- 24
-
- Konu Sahibi 255Calantha255
Kaç yaşındasın ? Profilde 20 yazıyor yaşın çok küçüksevgilimle çok iyi giden bir beraberliğimiz var ve artık o bir şeyler yaşamak istiyor evlenmeyi düşünüyoruz nasipse ama ben biraz kendimi geri çekiyorum evlenmeden olmaz diye kendimi çok geri kafalı olarak düşünüyorum sonra da onun ilk aşık olup sevdiği kişiyim ve sevgisinden eminim ne yapacağımı bilmiyorum bunu da bir ihtiyaç olduğunu söylüyor ama ne yapmalıyım biraz fikir veriri misiniz ???
Şimdiden teşekkür ederim :)
Ne kadar seversen sev benim düsüncem yapma böyle birseyi cevremde cok insan gördüm kk gördüm çok pisman olan hataya düşme bunun asla telafisi yok yalnis anlama ben size fikrimi düsüncemi söyledim sonradan pisman olmanizi üzülmemizi istemem burada cok kisi vardi askindan sevgisnde sonu kötü biten seven insan asla bunu zaten istemez....!sevgilimle çok iyi giden bir beraberliğimiz var ve artık o bir şeyler yaşamak istiyor evlenmeyi düşünüyoruz nasipse ama ben biraz kendimi geri çekiyorum evlenmeden olmaz diye kendimi çok geri kafalı olarak düşünüyorum sonra da onun ilk aşık olup sevdiği kişiyim ve sevgisinden eminim ne yapacağımı bilmiyorum bunu da bir ihtiyaç olduğunu söylüyor ama ne yapmalıyım biraz fikir veriri misiniz ???
20 yaşındayım erkek arkadaşım 22Kaç yaşındasın ? Profilde 20 yazıyor yaşın çok küçük
Erkek arkadaşin kaç yaşında ?
Okuyor musun ? Okumuyorsan ne zaman evlilik düşünüyorsun ?
Sadece bunları merak ettim cevap vermek zorunda degilsin de .
Kendini o bisiler istiyor diye ilişki yaşama bu geri kafa cahillik değil istiyorsan ve pişman olmayacaksan yaşa ayrıca kesin evlenecek benimle diyipte yaşama sonra pişman olma ayrıca yaşayacaksın PREZERVATİF kullan yoksa burda hamilemiyim diye çok konu açarsın
Korkularım var benim bilmiyorum tüm amen değilim kafam da çok karışık beni öpse bile bana bir soğuma geliyor ondan bir kaç gün görüşmek istemiyorum çok değişik biriyimBence yaşamayın emin olsaydınız buraya konu açma gereği duymazdınız . Sizin sınırlarınıza saygı duyacak, yoksa naş
Evet çok haklısınızNe kadar seversen sev benim düsüncem yapma böyle birseyi cevremde cok insan gördüm kk gördüm çok pisman olan hataya düşme bunun asla telafisi yok yalnis anlama ben size fikrimi düsüncemi söyledim sonradan pisman olmanizi üzülmemizi istemem burada cok kisi vardi askindan sevgisnde sonu kötü biten seven insan asla bunu zaten istemez....!
Küçüksün evlenecez nede olsa kafasıyla girme ilişkiye20 yaşındayım erkek arkadaşım 22
Hukuk okuyor o bende adalet
Okulumuz biter bitmez evleneceğiz
Ne zamandır sevgilisinizKorkularım var benim bilmiyorum tüm amen değilim kafam da çok karışık beni öpse bile bana bir soğuma geliyor ondan bir kaç gün görüşmek istemiyorum çok değişik biriyim
1 yıl olacakNe zamandır sevgilisiniz
Sonu pişmalıkla biter...yapma sakınsevgilimle çok iyi giden bir beraberliğimiz var ve artık o bir şeyler yaşamak istiyor evlenmeyi düşünüyoruz nasipse ama ben biraz kendimi geri çekiyorum evlenmeden olmaz diye kendimi çok geri kafalı olarak düşünüyorum sonra da onun ilk aşık olup sevdiği kişiyim ve sevgisinden eminim ne yapacağımı bilmiyorum bunu da bir ihtiyaç olduğunu söylüyor ama ne yapmalıyım biraz fikir veriri misiniz ???
Korkuyorum sadeceCCo
Küçüksün evlenecez nede olsa kafasıyla girme ilişkiye
Pişman olursun . Pişman olmayacağından emin olsaydın burda konu açmazdin.
Yapma derim sadece . Bak benim 7 senelik ilişkim oldu benden böyle bi talebi hiç olmadi konusu dahi açılmadı evlenecez derdik ne oldu evlenmedik. Şimdi o başkası ile ben başkası ile evliyim1 yıl olacak
Evet malesef kırmamak için elimden geleni yapmaya çalışıyorum bu çok kötü bir şey ama kandım hariç diğer bütün insanları düşünme gibi bir huyum var herkes mutlu olsun modundayımSanki karşı taraf çok istiyor sizde kırmayayım bari modundasınız öyle hissettim. Bu yüzden bence yapmayın çünkü siz kendinizi değil karşı tarafı düşünüyorsunuz. Bence her şeyden önce kendinizi düşünün bırakın şimdi onun ihtiyaçlarını filan
Evet haklısınız iyice aklım karıştıYapma derim sadece . Bak benim 7 senelik ilişkim oldu benden böyle bi talebi hiç olmadi konusu dahi açılmadı evlenecez derdik ne oldu evlenmedik. Şimdi o başkası ile ben başkası ile evliyim
Okulunu bitir mis gibi sonra evliliginj yap cinselligini de evlilik birimi içinde yap sahsi fikrim. Mazallah acemilik denk gelip hamile vs kalırsın okul gider hayatin kayar. .. sevgili diye cinsellik niye yaşayasın ki . .. seviyorsa bekler evliliği. Erkeklere güven olmaz senden balını alip yarıda bırakıp gitmeyeceği ne malum.Korkularım var benim bilmiyorum tüm amen değilim kafam da çok karışık beni öpse bile bana bir soğuma geliyor ondan bir kaç gün görüşmek istemiyorum çok değişik biriyim
Kafan karismasin net ol bu konuda ya söylenerek yaşanacak bişi değil benceEvet haklısınız iyice aklım karıştı