Sevgilim birlikte olmak istiyor???

sizce benden ayrılmak ister mi?

• Ankete Katılan
    131
  • Anket Kapalı .
Yaşına veriyorum bunu
Erkek arkadaşın senden ayrılır korkusuyla böyle bişeyi değil yapmak düşünmen bile hata
Silkelen kendine gel ayrılırsada bırak ayrılsın

Millet akşam ne yemek yapsam diye soruyor benim aklım kıt oluyor aman konuşma aman şunu deme diye diye küçücük yaşta kararlarını kendi aşırı duyguları etkisinde veren insanlara döndük. Pişman olusam ne size ne bir başkasına ağlamamam lazım değil mi? Her şeyi içimize atmak lazım.
Bakın hanımlar genel konusuyorum hepimiz bu soruyu buraya sordum diye eleştirmişsiniz açıkçası benim için çok da önemli olsa buraya sormam haklısınız. Ben sadece daha önce başına bu gibi olay gelenler ne karar vermiş merak ediyorum. Yargılamak, açık aramak yerine yardımcı olan arkadaslara tesekkür ederim :)

Sekiz ay kısa olabilir ancak kimisi birbirini anca tanırken birisi dolu dolu sekiz ay geçirmiş olabilir. Zamanın pek etkisi yok gibi. Sadece öylesine bilgi vermek istedim ilişkinin süresi hakkında. Teşekkürler

Sevgilin sana seviselim mi diye sordu. Sende dur bir kk'ya sorayim diyip burada konu mu actin naptin sen anlamadim. Bu senin kararin baskalarinin fikrine ihtiyacin yok ki bu konuda. Aciktim yemek yesem mi acaba gibi bisi olmus bu. Ister sevis ister sevisme. Her iki durumda da sonuclarina katlanmayi bil ama. Hayir dersen sevgilin seni terkedebilir. Demekki beni sevmemis bedenimi istemis de bak onune. Evet dersen korun mutlaka korun..

Sekiz ay kısa olabilir ancak kimisi birbirini anca tanırken birisi dolu dolu sekiz ay geçirmiş olabilir. Zamanın pek etkisi yok gibi. Sadece öylesine bilgi vermek istedim ilişkinin süresi hakkında. Teşekkürler
20 yaşındasın 8 aylık bir ilişkin var ne kadar dolu dolu olabilir ki aynı evdemi yaşıyorsunuz??

Yaa kız konuyu acarken anketi zorunlu sanmis bu soruyu bulmus iste, tuhaf olmuş ama uzatmayalim anket konusunu

Ben evlenmeden once boyle bir seye karsiyim.. ama sen bu sekilde dusunmeyebilirsin tabi. belki kabul etmesen de ayrilmaz ama ya kabul etsen ve daha sonraları baska bir sebepten ayrilsaniz..onemli nokta burasi ayrildiktan sonra pisman olacaksan kesinlikle kabul etme. Sonrasini dusun yani.

Sakın öyle bir hata yapma çok pişman olursun ve değerin kalmaz. Eğer seni gerçekten sen olduğun için seviyorsa asla zorlamaz seven ahiretini de düşünür bu günaha sokmaz gelinlikle almayi hayal eder. Yapmiyorsan ayrilirim imajını veriyorsa bir saniye bile verme ona

Dediklerimden çıkardığınız anlam bu mu gerçekten? Bence sizin amacınız akıl danışmak falan değil. Siz kafanızda siteye yönelik kimi fikirleri doğrulamak için açmışsınız bu konuyu, her söyleneni o fikirlere yormaya çalışıyorsunuz. Neyse boşverin. Benim sizin hakkınızda ne düşündüğümün bir önemi yok. Aslında bakarsanız bizim site üyeleri olarak ne düşündüğümüzün sizin nazarınızda bir değeri yok verdiğiniz cevaplara bakılacak olursa. Hayat ne garip vapurlar falan.

Son düzenleme:

Pişman olmana gerek yok, şimdi de bize ağlıyorsun zaten. Lafın gelişi tabii, gerçek anlamda ağlamak değil de. Valla bu soruyu bile yana yakıla buraya soran biri bunun kötü neticesinde de büyük ihtimal buraya gelecektir. Açık arayan yok, seni uyarıyoruz en fazla.

İlişkiyi ne zaman, kiminle yaşayacağına sen karar vereceksin.
Yaşadıktan sonra seni bırakan adamı da umursamayacaksın, yaşamadın diye senden soğuyanı da.
Beden senin, irade senin.
Karşındaki adamın da kararına saygı duyması gerekiyor.
Adam olan zaten baskı yapmaz saygı duyar.

Ya illa her şey kelimelere dökülünce mi anlıyorsunuz siz? Sevgilinizin halinden tavrından hareketinden anlaşılmaz mı? Fikrinizi merak ettim etmese miydim? Haklısınız her ikisinin de sonuçları var katlanmak lazım

Her yazılanı bu kadar ciddi olarak mı düşünürsünüz? Ne yana yakılması allah aşkına ahahahah

Yok yahu daha neler.Böyle bir şey konuşulmaz o anın büyüsüyle olursa olur.Yani ikinizde istiyorsanız zaten spontane gelişir.Gelip burda sormak kadar saçma bir durum olamaz.İleride ne yaşayacağını bilmiyorsun ben bunu kaldırabilirim dersen keyif senin bize laf düşmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…