- 21 Mart 2013
- 7.876
- 4.310
-
- Konu Sahibi darksideofmoon
Konuyu saptırmaya gerek duymayın der cekilirim. Mutluluklarinsanın en önemli yerlerinden biridir yatak odası daha ne özel olacak özel deyince
ille cinselliği ayrıntılı anlatma anlamına geliyor der ve çekilirim.mutluluklar
Tekrar tekrar aynı şeyleri demeyeceğim. Düşüncelerimi merak ederseniz diğer cevaplarımı okuyabilirsiniz teşekkürlerBu da mi kk ya sorulup yapılır oldu. Yok artik şaka mi?
Haklısınız teşekkürlerBu çok şahsi ve özel bir karar. Hazır olunmadan atılmaması gereken bir adım. Anket sonucuyla yada birinin sözüyle verilebilecek bir karar değil. Hazır olmadan öpüşmeyin bile. Ama hazıım eminim diyorsanız(ki siz demiyorsunuz) hayat sizin hayatınız keyfini çıkarın. Hata yapmamak için kimseyi değil kendinizi dinleyin en ufak acaba hazır değilsiniz demektir. Zaten gerçekten emin olsanız şu an erkek arkadaşınızla birlikte olmuş burayı okuyor olurdunuz.
Değer yargılarım isteğime ağır basıyorPeki sen istiyor musun?
Sen de istiyorsan neden olmasın.
Ama istemiyorsan, içinden gelmiyorsa sırf adam terk etmesin diye yapma. İstemediğin şeyleri başkaları mutlu olsun diye genel olarak yapmaya karşıyım.
Tabiki öyle bir şey yapmayacağım ya ne kadar abarttınız.Bu sorunun cevabı için kalkıp bize mi soruyorsun.
Ayıptır ya koskoca insansın çocuk değilsin ya ..
Biz birlikte ol deyince birlikte mi olacaksın ?
Kast ettiğim tabiki bu değil. Demek istediğim adam bana gelip yarın şu saatte şurda sevişelim demiyor. Teklif etmiyor. Anlarsınız sandım. Demek her şeyi açıklayacağız. Açıklarım. Keşke yardım etmek için de bu kadar düşünseydiniz ne diyim. Sizin de haklı yanlarınız var. Yanıtlarınız için çok teşekkürleeerSevgilinle senin arandaki bir mevzu da -ki ozel ve hassas bir mevzu- bizim fikrimiz senin ne isine yarayacak.? Uslubun hic hosuma gitmedi. Ne demek herseyi kelimelere dokunce mi anliyorsunuz siz? Evet oyle anliyorum cunku insanim konusarak anlasiyorum. Sevgilinin halini tavrini bilen sensin biz degiliz. Neyse ilk mesajimda konu hakkindaki fikrimi beyan ettim zaten. Daha fazla yazmama gerek yok. Sayet konunun akil danismaktan ote eglenmek icin acildigini dusunuyorum.
Böyle bi soruyu buraya soran bi insanın düşüncelerini merak etmemTekrar tekrar aynı şeyleri demeyeceğim. Düşüncelerimi merak ederseniz diğer cevaplarımı okuyabilirsiniz teşekkürler
niye ömür boyu pisşmanlık olsun yaa .. bu ne kesin yorum .. seks yapan pişman mı oluyor hemde ömür boyu2 gün sonra "sevgilimle birlikte olduk ve beni terketti" başlıklı konuyu açmak istemiyorsan tabiki hayır de.
Yaşın 20 olmuş. Nerdeyse evlilik yaşına gelmişsin. Biraz daha sabredip evlenince eşinle tecrübe etmelisin sevgilinle değil. Anlık bir heves için ömürlük bir pişmanlığa değer mi?
ee allah razı olsun o zaman elimize erkek eli değmediği için mi mutsuzmuşuz,hemen erkek eli değdirelim de mutlu olalımbu bekaret takıntılı erkekler nerde ve kimler çok merek ediyorum cidden .. herkesin dilinde bu var . türk erkeği bakire ister bakire olmayanla evlenmez sorun çıkarır bla bla .. ee benim tanıdığım bakire olmayan hatta bir düzine insanla yatan kızların hepsi evli mutlu çocuklu . ama eline erkek eli değmemiş kızlar yalnız ve mutssuz ...
Hayir istemiyorum de ve izle.
Bakalim ne kadr degerlisin sevgilinin gozunde
ben öyle mi dedim ?ee allah razı olsun o zaman elimize erkek eli değmediği için mi mutsuzmuşuz,hemen erkek eli değdirelim de mutlu olalım