- 4 Haziran 2010
- 380
- 161
-
- Konu Sahibi darksideofmoon
Düşüncesi değişmeyecek bir adam tanıyorsanız bize de gösterin zira olumsuz da değişebilir olumlu da. Onu merak etmiştim. Buraya sormamın nedeni de yaşımın küçük oluşu belki olaya objektif bakamam aşka gelip yanlış karar alırım diye. TeşekkürlerBunun tek bir cevabı ve doğrusu olmaz.
Bir erkek/kadın ilşkisinin içine sevişme de dahil olsun isteyebilir karşı taraf istemiyorsa saygı duymak düşer.
Çoğu erkek anlayışla karşılar ya da zamanını bekler bazıları da sevişmeye daha önem verir ve ayrılır, kendi hayat tarzına yakın birini bulabilir.
Yaparsak bana karşı fikri değişir mi demişsin. Seni bununla yargılayacagını düşündüğün ''seni denedim '' diyecek bir adamla zaten bunu yapmamalısın.
Ve ''ne yapmalıyım'' diye buraya soruyorsan da yapmamalısın.
Bu sitede özel evlilik başlığı kurulmuş ya olayı başka yerlere çekeceğinize biz bu tarz şeylere karşıyız deyin daha gerçekçi. "Şu sitede bu soruya" Okuyup cevap verdiğiniz için teşekkürlerŞu siteye bu soruyu sorman dahi evlilik öncesi cinselliğin sana uygun olmadığının başlı başına kanıtı. Yaşama derim.
Sevgilini elinden kaçırmamak için seks yapacak gibi geldin bana.
Seni bunun için tek edecek adam bırak etsin. Hiçbir zaman hiçbir konuda kendi değerlerinden taviz verme. Hele bir erkek için. Asla!
Haha sorun değil. Evlenince illa olacak ama ya kıymakla alakalı gelmiyor. Emin olamadım. Cevap verdiğin için teşekkürler :)ay ben yanlış oyladım
sakın canım öyle bir hataya düşme kendini ona kullandırtma bırak ayrılırsa ayrılsın kurtulmuş olursun ondan insan gerçekten sevdiğine kıyabilir mi hiç
Ya anket konusunda üzgünüm çünkü bu sitedeki ilk sorum anket kısmını koyunca zorunlu sandım ve baska soru aklıma gelmedi. Haklısınız. Cevap verdiğiniz için teşekkürlerSevgilimle birlikte olayım mı olmayayım mı nasıl bir sorudur böyle?
Siz böyle bir konuda kendi kararınızı veremeyip bir de internetten anket açıyorsunuz. Daha neler göreceğim...
Dalga mı geçiyorsunuz, bunun muhakemesini kendiniz yapın ya hu.
Bu sitede özel evlilik başlığı kurulmuş ya olayı başka yerlere çekeceğinize biz bu tarz şeylere karşıyız deyin daha gerçekçi. "Şu sitede bu soruya" Okuyup cevap verdiğiniz için teşekkürler
ay ben yanlış oyladım
sakın canım öyle bir hataya düşme kendini ona kullandırtma bırak ayrılırsa ayrılsın kurtulmuş olursun ondan insan gerçekten sevdiğine kıyabilir mi hiç
Bu neyin gerginliği?e sen herseyi çok biliyorsun neyini danışıyosun ki
korunma yollarını biliyo musun yarın gelme buraya sürtündük hamile miyim elime boşaldı hamile miyim diye
Teklif değil tabiki. Ama tarafların davranışından sözünden hissedilir ya hani öyle. Cevabınız için teşekkürlerböyle özel bir olayın sözlere dökülmemesi Lazım bence doğru zaman doğru kişi olunca zaten kendiliğinden olur, bu ne böyle seks mi teklif ediliyor kötü bi durum bence
merhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Ve eğer reddetmem gerekirse nasıl açıklamalıyım?
Sonu ayrılıkla biter mi?
Kabul edersem bana karşı davranışları değişir mi?
Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum acil:)