Sevgilim birlikte olmak istiyor???

sizce benden ayrılmak ister mi?

• Ankete Katılan
    131
  • Anket Kapalı .
Erkekler icin birliktelik cok basit ,o ozel ani esinle yasamani tavsiye ederim.eger sen red ettigin zaman seni birakip gidiyorsa onun icin demekki sadece anlik bi zevk eger red edipte buna saygi duyuyorsa dogru kisidir. İnsan sevdigini koklamaya bile kiyamaz.bir kiz arkadasim 10 yila yakin bir cocukla cikti .cocugun ailesi ilk basta kiza sicak bakmadi daha sonra kabullendiler istemeye gitmeyi dusunuyorlardi bunlar ikiside isteyerek birkikte oldu ama cocuk aradan 10 gun gecmedi trafik kazasinda vefat etti .bi anlik heves istek sonu farkli seylere cikabiliyor.eger seviyorsa seni gercekten bedenine degil kalbine sahip olmak ister .

Haklısınız. Sadece fikir almak istedim. Belki de test etmek lazım

Teklif değil tabiki. Ama tarafların davranışından sözünden hissedilir ya hani öyle. Cevabınız için teşekkürler

size bi vaatte bulunuyor mu peki? evleniriz ne de olsa gibi?
ben gerçekten sevdiğime ve sevildiğime eminsem ve ayrılsak da Pişmanlık duymayacaksam ve o Kişiyi arzuluyorsam birliktelik Yaşarım. ama gerçekten sorumluluğunu alabileceksem!

Tecrübeli arkadaşlar derken? aramızda kim konu sahibinin erkek arkadaşına tamam tatlım dedi? Dökülün
Ay valla pişman ettiniz kıytırık bi soru için özel kelime seçemedim o an sürçü lisan ettiysek affola

Ben düşüncesi değişmez demedim farkındaysan kafasında senin hayatı yaşayışın açısından bir fikir oluşacaktır ama bunun olumluluğu olumsuzluğu yok '' tercihine saygı duyma zorunluluğu'' var.
Senin buna evet demen karşısında ''seni denedim sana olan fikrim değişti'' diyecek bir adamla ya da hayır demen karşısında ''hadi sana güle güle'' der diye düşündüğün bir adamla zaten bunu yapmamalısın. Demek istediğim bu.

Tabiki vaatler var ancak yaşımız gereği pek inandırıcı bulamıyorum. Bel bağlamak istemiyorum. Sorma amacım da evlenmezsek ortada kalırım korkusu değil. Evlenmezsek ailemden arkadaslarımdan anlattığımda nasıl bir tepki alırım korkusu

Ay zaten size konu falan bi süre açmicam töbe

Hmm demek anketin sonucuna göre birlikte olup olmayacağınıza karar vereceksiniz.
Daha önce yazdım yine yazayım. Bu "yargılayıcı bayan çok bilmiş" tavrınızı takındığınız bu sitede ilk kez konu açıyorum. Anket seçeneğini görünce zorunlu sandım ve ankete başka konu düşünecek kadar zaman harcamadım. Birçoğunuz saçma olduğunu düşünerek cevap bile vermezsiniz diye düşündüğümden açıklama kısmına yazmadım.
Tabiki sizin çok önemli anketinize göre sevgilimle ne yapıp yapmayacağıma karar vereceğim. Nolur doldurun. Hayatım buna bağlı(!)

sakın öyle bir hataya düşme canım, reddettiğinde nasıl açıklama yapayım diye düşünme,direk reddet yani, reddettiğinde sana karşı davranışları değişirse kusura bakma ama zaten sevmiyormuş. hatta bu yüzden konu açman bile senin biraz meyilli olduğunu gösterir, sağlam olmalısın bu hayatta, daha 20 yaşındasın ve hayır demeyi öğrenmelisin ve hele ki bu konuda

Ne özelimi anlatmışım ben? Alt tarafı bir soru bence bu kadar kapalı düşünmeye gerek yok. Okumaya üşenirsiniz diye kısaca özetlemek istedim durumu. Bu kadar yanlış yerlere çekileceğini bilsem tüm düşüncelerimi yazardım. Tamamen benim kendimi yanlış aktarmamla ilgili size bir şey demiyorum. Cevabınız için teşekkürler :)

anketi yeni farkettim, yok artık daha neler, neyse hayat iyice saçmalaşıyor bu konuda bile anket, Allahım gençlerimize akıl fikir ver ne diyim

Ailen sıkıntı etmiyorsa cevrende uygunsa buna sende arkasında durabileceksen ve yarın gittiğinde ağlamayacaksan yaşa sonra diktirme ne kadar eve kız gitmem lazım ya da kıcişimi çok seviyom kandırmam lazım diye onursuzca konu açarsın

Hayır dediğinde tepkisi tavrı derdi senin bedenin mi değil mi gösterir zatem üni de bi başlar böyle gider ailem yok hu hu özgürüm moduna girme

8 ay olmuş daha ,bu konuya nasıl bu kadar çabuk geldiniz ki???bizce erken olsa sence ne olur???reddettiğinde bişey açıklamak zorunda değilsin istemiyor isen sana saygı duymak zorunda!!kabul etme ihtimalini bile sormuşsun buna da cevabım pesss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…