- 30 Nisan 2015
- 103
- 27
- 32
-
- Konu Sahibi darksideofmoon
Ya ahahahahah açıkladım ama alay etmeyin ne olur. Nerden iptal edilir bu lanet şeyBen de 'Akşama ne yemek yapsam?' diye anket açacağım yakında. Bu çok önemli bir husus, KK'nın fikri olmadan olur mu? Anket severler eqlesin. xd
Haklısınız. Sadece fikir almak istedim. Belki de test etmek lazımNekadar sacma bi dusunce boyle biseyin kararini biz degil sen vermelisin.
Biz birlikte ol desek olacakmisin burda yarisi ol yarisi olma.diyecek belki.
Birlikte olmadin diye ayriliyorsa zaten ayrilsin seven insan bekler.
Hersey cinsellik degil herseyin zamani var elbet hayatin boyunca pismanlik duymak istemiyorsan otur düsün..
Teklif değil tabiki. Ama tarafların davranışından sözünden hissedilir ya hani öyle. Cevabınız için teşekkürler
Düşüncesi değişmeyecek bir adam tanıyorsanız bize de gösterin zira olumsuz da değişebilir olumlu da. Onu merak etmiştim. Buraya sormamın nedeni de yaşımın küçük oluşu belki olaya objektif bakamam aşka gelip yanlış karar alırım diye. Teşekkürler
Tabiki vaatler var ancak yaşımız gereği pek inandırıcı bulamıyorum. Bel bağlamak istemiyorum. Sorma amacım da evlenmezsek ortada kalırım korkusu değil. Evlenmezsek ailemden arkadaslarımdan anlattığımda nasıl bir tepki alırım korkususize bi vaatte bulunuyor mu peki? evleniriz ne de olsa gibi?
ben gerçekten sevdiğime ve sevildiğime eminsem ve ayrılsak da Pişmanlık duymayacaksam ve o Kişiyi arzuluyorsam birliktelik Yaşarım. ama gerçekten sorumluluğunu alabileceksem!
Ay zaten size konu falan bi süre açmicam töbe2 gün sonra "sevgilimle birlikte olduk ve beni terketti" başlıklı konuyu açmak istemiyorsan tabiki hayır de.
Yaşın 20 olmuş. Nerdeyse evlilik yaşına gelmişsin. Biraz daha sabredip evlenince eşinle tecrübe etmelisin sevgilinle değil. Anlık bir heves için ömürlük bir pişmanlığa değer mi?
Daha önce yazdım yine yazayım. Bu "yargılayıcı bayan çok bilmiş" tavrınızı takındığınız bu sitede ilk kez konu açıyorum. Anket seçeneğini görünce zorunlu sandım ve ankete başka konu düşünecek kadar zaman harcamadım. Birçoğunuz saçma olduğunu düşünerek cevap bile vermezsiniz diye düşündüğümden açıklama kısmına yazmadım.Hmm demek anketin sonucuna göre birlikte olup olmayacağınıza karar vereceksiniz.
Kesinlikle öyle yapacağım%50 %50 çıkarsa sonuçlar, 'annem göster ama elletme' dedi moduna mı bürüneceksin?
merhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Ve eğer reddetmem gerekirse nasıl açıklamalıyım?
Sonu ayrılıkla biter mi?
Kabul edersem bana karşı davranışları değişir mi?
Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum acil:)
Ne özelimi anlatmışım ben? Alt tarafı bir soru bence bu kadar kapalı düşünmeye gerek yok. Okumaya üşenirsiniz diye kısaca özetlemek istedim durumu. Bu kadar yanlış yerlere çekileceğini bilsem tüm düşüncelerimi yazardım. Tamamen benim kendimi yanlış aktarmamla ilgili size bir şey demiyorum. Cevabınız için teşekkürler :)sevgilini tanıyan sensin sonunun ne olucağını ben kendim adıma fikir yürütemicem formda pişman olanlarda var mutlu olanlarda var ve ben yine kendim adıma evlenmeden önce karşıyım birlikte olanlarada saygım var kimsenin hayatı neticede beni ilgilendirmez.sorunuz bana biraz saçma geldi sanki bizlerdden izin alır gibi seviş desek tamam mı diceksin yada tam tersini desek okeylicek misin bu kadar özel hayatın ortaya yayılmasıda bence hoş değil.
Kesinlikle öyle yapacağımx2Ten senin ,beden senin ve karar da senin burdan dediklerimizle yapacaksan ohooo istekler bitmez fikirlerdeAnkette absürt olmuş
8 ay olmuş daha ,bu konuya nasıl bu kadar çabuk geldiniz ki???bizce erken olsa sence ne olur???reddettiğinde bişey açıklamak zorunda değilsin istemiyor isen sana saygı duymak zorunda!!kabul etme ihtimalini bile sormuşsun buna da cevabım pesssmerhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Ve eğer reddetmem gerekirse nasıl açıklamalıyım?
Sonu ayrılıkla biter mi?
Kabul edersem bana karşı davranışları değişir mi?
Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum acil:)