Sevgilim birlikte olmak istiyor???

sizce benden ayrılmak ister mi?

• Ankete Katılan
    131
  • Anket Kapalı .

Ben istiyorum onun vücudunu kullanmayı. Ne oldu şimdi?

Evrensel değer yazarken bir düşünüyor musunuz evrensel değer nedir diye.

Size bir tane söyleyeyim:

İnsanların cinsel yaşamı kendilerini ilgilendirir.

Bu bir evrensel değer mesela.

Mesela genel olarak bize irade şu bu verilir miydi yazmışsınız. Zaten hayvanlarda da var bunlar ama benim ''verildiğini'' düşündüğümü nereden biliyorsunuz? Müslüman mıyım ben? Yaratıcıya inanıyor muyum?

Metalaşma seks yapmakla olmaz. Kadını seks hayatı üzerinden değerlendirmekle olur. Yani kadını metalaştıran sizsiniz.

İki kişi sevişince neden erkek kadını kullanmış olsun? Kadını meta olarak görürseniz öyle olur işte.

Hanımefendi aklınıza gelen her hakareti bu konuda evlilik öncesi sevişenlere yazdınız. Bana küçümseyici yazmaktan bahsediyorsunuz.

1 cümle değil kelime dahi bulunmuyor benim beyanlarımda küçümseyici olan. Üslubunuz nedeniyle de yakın zamanda ceza alırsınız.

Evrensel degerin masterini yaptim ben bana anlatma beynimi curuttum anfilerde bu senin yaptigin ne biliyor musuninareyi calip kilifina uydurmak

Evrensel degerin masterini yaptim ben bana anlatma beynimi curuttum anfilerde bu senin yaptigin ne biliyor musuninareyi calip kilifina uydurmak

İçinde bulunurken yazılışını da öğrenseniz yararlı olurmuş.

Yazdıklarınız bilimsel veya evrensel herhangi bir bilgi değeri taşımıyor. Zaten üslubunuzdan da anlaşılıyor bu.

Ben kimseye hakaret etmedim asagilamadim buraya konu aculmis elestiri benim hakkim kizdigim bi tek nokta ne biliyor musunuz, aksini yazanin hayatinibhemen yok kitle yok tutucu kafa ilan etmek ve bu bazda cevap yazmak soylettirmem bu benim savunma hakkimdir bunun icin ceza alacaksam da hic gocunmam

Gercekten iyi nick bulmuşsun aptal

İçinde bulunurken yazılışını da öğrenseniz yararlı olurmuş.

Yazdıklarınız bilimsel veya evrensel herhangi bir bilgi değeri taşımıyor. Zaten üslubunuzdan da anlaşılıyor bu.

Tamam simdi ispatlarim sana kendimi dikkat et bakalim bu kalem degil klavye ayriyetten burda oturup da kant in evrensel tresendental ahlakini mi ogreteyim sana simdi

Tamam simdi ispatlarim sana kendimi dikkat et bakalim bu kalem degil klavye ayriyetten burda oturup da kant in evrensel tresendental ahlakini mi ogreteyim sana simdi

Ben zaten Kant'ın ''transendental'' ahlakına aşinayım, size de tavsiye ederim.

Konuyu uzatmaya gerek yok. Biraz daha okumak herkes için yararlı olacaktır. İyi akşamlar dilerim.

Ayrilsan ne olacak kiz olmadigon icin yani bakire cok red edileceksin. Bir evli bayan olarak sizin gibi kizlarimizi görünce utaniyorum gercekten.ailenin haberi var mi sevgilinle yattigina.

Yok öyle bi dünya bakire olmadığı halde evlenen kişi çok senin o dediğini genitalde zar diktiren güya kurnazlar diyor ayy kız değilim erkekler şöyle diye halbu ki devir değişti dürüst kadın arıyorlar sadece ve zaten o zar meraklısı insan ile evlenilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…