- Konu Sahibi darksideofmoon
Evlilik yasi niye otuzlarda biliyormusun gayri resmi cinsellik icin gerek sosyaliyede gerek dinael bazda ciftlerin refahi ve saglikli cinsellik icin evlilik sart yahut normal diger anormal kabul edilmistir o zaman birqkalim evlilik kurumunu kim kime dum duma cani iateyen yatsin cani isteyen terketsin yok efendim kusura bakmayin bu kafdaki erkek de kadin da normal olamaz, anormali normallestirmenin mantigi da olamaz evrensel dogrular vardir siz kabul etmemeniz bunu yok saymaz kitleler dedigin tc toplumuysa bazi batillara karsi cikmakla beraber bazilarinibda akil suzgecinden gecirerek sahip cikariz elbette ve bu cinsellik dediginiz bu kadar rahat bir sey olsa ve biz hayvanlar alemi kadar ozgur olsak bize irade ve beyin kabiliyeti verilir miydi sizce yineliyotum bir erkek neden size evlilik degil de vucudunuzu kullanmayi YANİ SİZİ CİNSEL OBJE OLARQK KULLANMAYİ, SİZİN METALASMANİZİ İSTİYOR BU ZİHNİYETE TESLİM OLARAK KADİNLİK GURURUNU ONURUNU DEGERİNİ AYAK ALTİNA VERMENİZİ BUNU DA MODERNLİK SANİP KİTLE DİYE BİZİ SAVURMANİZİ ESEFLE VE KİNAYEYLE KİNİYORUM...
Ben istiyorum onun vücudunu kullanmayı. Ne oldu şimdi?
Evrensel değer yazarken bir düşünüyor musunuz evrensel değer nedir diye.
Size bir tane söyleyeyim:
İnsanların cinsel yaşamı kendilerini ilgilendirir.
Bu bir evrensel değer mesela.
Mesela genel olarak bize irade şu bu verilir miydi yazmışsınız. Zaten hayvanlarda da var bunlar ama benim ''verildiğini'' düşündüğümü nereden biliyorsunuz? Müslüman mıyım ben? Yaratıcıya inanıyor muyum?
Metalaşma seks yapmakla olmaz. Kadını seks hayatı üzerinden değerlendirmekle olur. Yani kadını metalaştıran sizsiniz.
İki kişi sevişince neden erkek kadını kullanmış olsun? Kadını meta olarak görürseniz öyle olur işte.