Sevgilim birlikte olmak istiyor???

sizce benden ayrılmak ister mi?

• Ankete Katılan
    131
  • Anket Kapalı .
Yaa kız konuyu acarken anketi zorunlu sanmis bu soruyu bulmus iste, tuhaf olmuş ama uzatmayalim anket konusunu :KK70:

Ben evlenmeden once boyle bir seye karsiyim.. ama sen bu sekilde dusunmeyebilirsin tabi. belki kabul etmesen de ayrilmaz ama ya kabul etsen ve daha sonraları baska bir sebepten ayrilsaniz..onemli nokta burasi ayrildiktan sonra pisman olacaksan kesinlikle kabul etme. Sonrasini dusun yani.
Açıkçası ben de bu konuda geleneksel düşünenlerdenim. "Evlenmeden olmaz" ancak 2015 yılında etrafımız saçını düzleştirmeyen kıza bile hhajahaja kezban derken bu soruyu sormamak elde değil.
Şimdi bayan bilmişler hemen atlayıp"senin sevgilin bu tarz bir insansa ayrıl der"
Benim sevgilim böyle bi insan değil. Ama görüyoruz ki modern gecinen erkekler bile hiç umulmadık anda maçoya bağlıyor. Sorumun yersiz olmadığını düşüjüyorum.
Anletteki anlayış için teşekkürler :KK70:

Her yazılanı bu kadar ciddi olarak mı düşünürsünüz? Ne yana yakılması allah aşkına ahahahah
İlk mesajda pek bir korkmuşsun çocuğun ayrılmasından da. Evet aynen öyle anlaşılıyor . Ahahah demen iyi oldu, yanıp yakılmadığını kanıtlanış oldun grçekten. :)

Dediklerimden çıkardığınız anlam bu mu gerçekten? Bence sizin amacınız akıl danışmak falan değil. Siz kafanızda siteye yönelik kimi fikirleri doğrulamak için açmışsınız bu konuyu, hey söyleneni o fikirlere yormaya çalışıyorsunuz. Neyse boşverin. Benim sizin hakkınızda ne düşündüğümün bir önemi yok. Aslında bakarsanız bizim site üyeleri olarak ne düşündüğümüzün sizin nazarınızda bir değeri yok verdiğiniz cevaplara bakılacak olursa. Hayat ne garip vapurlar falan.
Açıkçası yargılanabilecemiz son noltanın burası olduğunu düşünüyorum. Açık arayıcı yorumlara da tahammülüm yok çünkü ben açık arayan bir insan değilim. Değersiz olsa cevaplamazdım zaten baska acıklamaya gerek var mı :)

Böyle soru mu olur?

Ben 8 aylık îlişkide birlikte olmuştum 15 yıldır birlikte 10 yıldır evliyiz

Şimdi beni örnek al mı diyeyim

Burda onlarca konu var nişanlım istemiyor eski sevgilinde olduğumu öğrendi diye

Size hangisi uygunsa onu yapın
Ki buraya sorduğuma göre uygun zaman değil lütfen bîrlikte olmayın üzülenilirsiniz

Tatlim herkesin deger yargilari farklidir.
Benim icin dinen uygun olmadigi icin evlilik oncesi iliski yasamam, Baskasi toplum baskisiyla buyumustur o yuzden yasamaz, kimisi icin sorun degildir yasar, kimisi yasar ama pisman olur vs.vs.
Yani oturup dusuneceksin.
Gercekten istiyor musun?
Bunu kaldirabilir misin?
Karsilacagin sorunlar olabilir mi?
Bunun gibi sorulari kafanda cozersen zaten sorunun cevabini kendin vermis olursun.
Ha bak bide su mesele var.
Turk erkeginin % 90 i , cok modern gozukse bile bekarete onem verir.
Diyelim ki ayrildiniz , seni anlayabilecek erkek bulana kadar cok yipranirsin.
Dedigim gibi Turkiye'de bekaret cok onemli bir sey oldgu icin o konuda biraz sikinti cekebilirsn.
Ama ben kaldirirm, altindan kalkarim diyorsan , istedigini yasa tabi korunarak.
Hayat senin beden senin secim senin.

;-)

Bu arada soylemeyi unutmusum sakin istemedgin halde sirf karsindakini kaybetmemek icin kendinden taviz verme. Kimse icin degmez.

Bence sevmek /aşk gibi kavramların cinsellikten ayrı düşünülmesi çok yanlış. elini tutmak istemiyor musun? Öpmek istemiyor musun? buda onun gibi bir şey. Sonuçta sex yapmak tek tarafın haz aldığı bir durum değil dolayısıyla "sevgilim istedi yaptım" algısıyla yaklaşmak edilgen hale getirir buna zihninde yer vermemeli kadınlar . Bekarete, namusa,cinselliğe, evliliğe özel anlamlar yüklemiyorsan sevgilinle birlikte olmak çok extrem birşey olmamalı Bu dudurumda. Bunu onunla yaşamak istiyor musun? Kendine bunu sormalısın. Sex yaptıktan sonra sende ondan ayrılabilirsin pekala sadece erkeklere mahsus değil ayrılmak isteği. Ancak ayrılırsanız bile bu senin için bir deneyim olacaktır. Cinsel deneyimler oldukça önemli biz kadınlar için. Onunla birşey yaşasan bile pişman olma lütfen sen ona asla mecbur olmayacaksın seviştiğinde.Sex yaptınız diye evlenmek zorunda da değilsin ayrıca bu ilişkin biterse elbette hayatına birileri girecektir bekarete önem veren bir erkek seni asla gerçekten sevemez bu da burda dursun. (biraz uzun bir deneyim paylaşımı oldu ama umarım işine yarar ayrıca dayanışmak iyidir buraya yazman da bundan anladığım kadarıyla)

Bašliği görünce "bi de anket açsaydın" yazacaktim ki, gerek kalmamış sngsfhad twitter'dan hashtag de başlatalım mı?

Böyle saçma bir fikir danişma olamaz. Kendini, sevgilini, huyunuzu, suyunuzu, yaşadiklarinizi bi tek sen biliyorsun. Bunun kararini da ancak sen verebilirsin.

Evlilikten once birliktelige karşi olanlar SAKIN OLMA diyecek, karşi olmayanlar iyi düşün diyecek. Neyi merak ediyorsun ki?

Eğer bekaretini kaybetmek senin için dunyanin sonu degilse, sevgilini seviyorsan, bunu onunla yasamak istiyorsan, ayrilsan bile pisman olmayacaksan birlikte ol.

Beni ortada birakti diyecek mantalitede bir insansan, birlikte olma. Bu kadar basit.

Dolu dediğim cinsellik değil tabiki. Yaşanmışlıklar. Birlikte halledilen sorunlar.
Pek tabi ayrılabiliriz, yaşım itibariyle yanılmış olabilirim. Ama düşüncem bu
demek istediğimi anlamadın ki sen dolu dolu yaşamak 7/24 birlikte olmaktır aynı evde yaşamıyorsunz diye düşünüyorum.Okuluna bu kadar zaman ayırıyomusun acaba???
*Dün bir üye vardı okuldaki asistan hocanın kendini sevdiğini sanıyordu verdiğin cvplar onu anımsattı birden

Açıkçası yargılanabilecemiz son noltanın burası olduğunu düşünüyorum. Açık arayıcı yorumlara da tahammülüm yok çünkü ben açık arayan bir insan değilim. Değersiz olsa cevaplamazdım zaten baska acıklamaya gerek var mı :)
Konuya yazdığım ilk yoruma bakarsanız hiç mi hiç yargılayıcı olmadığımı dahası tamamen iyi niyetle cevap verdiğimi görürsünüz. Ama karşılığında o kadar fevri ve yazdıklarımın tersinden anlaşıldığını kanıtlar nitelikte bir yanıt aldım ki hayrete düştüm.

ben olaya dini açıdan bakıyorum cevabım o yuzden "SAKIN HA"! olur

ama dini acıdan değil de toplumsal acıdan baktıgımda da yine "SAKIN HA!" derim. ÜZÜLEN SEN OLURSUN

Ya illa her şey kelimelere dökülünce mi anlıyorsunuz siz? Sevgilinizin halinden tavrından hareketinden anlaşılmaz mı? Fikrinizi merak ettim etmese miydim? Haklısınız her ikisinin de sonuçları var katlanmak lazım :KK43:

Sevgilinle senin arandaki bir mevzu da -ki ozel ve hassas bir mevzu- bizim fikrimiz senin ne isine yarayacak.? Uslubun hic hosuma gitmedi. Ne demek herseyi kelimelere dokunce mi anliyorsunuz siz? Evet oyle anliyorum cunku insanim konusarak anlasiyorum. Sevgilinin halini tavrini bilen sensin biz degiliz. Neyse ilk mesajimda konu hakkindaki fikrimi beyan ettim zaten. Daha fazla yazmama gerek yok. Sayet konunun akil danismaktan ote eglenmek icin acildigini dusunuyorum.

Ya şu forumun herşeyi iyi hoşta bu kadar küçümseme bilmişlik neden,sizden yaşça küçük biri akıl istemiş
Töbe yarebbim:KK47:
Arkadaşım benim vereceğim akıldan ne olur bilemiyorum ama yaşım 19
Şimdi şunu göz önünde bulundurmamız gerekli ki Türkiye de bekaret kavramı çok önemli,sen önemsemezsin o önemsemez ama %90ı önemser
Amaaaan yaaa zarmış diyip geçemiyoruz çünkü her kızla yatıp kalkan ve sonra bakire arayan bi tür var karşımızda
Senin değer yargıların önce kendi bedenini ve kendi seçimini bırakıp,etrafını göz önünde bulundurmalı
Başın ileride ağrıyabilir ve ters bir durumda elbet pişmanlık hissedebilirsin
Eğer etrafım çok relaxx ailemlede rahat şekilde paylaşırım bende onu istiyorum diyorsan (ki böyle deseydin buraya sormazdın bence)yaşa.
Ama en ufak bak nokta kadar bir acaban varsa yapma.
Sonra ayrılınca karşındaki şu an sana yana yakıla divane olan adam " zorladık mı? yapmasaydın" diyecek emin olabilirsin.
Yani tabii ki görüşüm,birlikte olmaman.

Valla mahreminin iznini bizden mi istiyosun kendi kararın. Yaptıktan sonra değil de yapmadan hayır dedikten sonra bir izle bence

Bu çok şahsi ve özel bir karar. Hazır olunmadan atılmaması gereken bir adım. Anket sonucuyla yada birinin sözüyle verilebilecek bir karar değil. Hazır olmadan öpüşmeyin bile. Ama hazıım eminim diyorsanız(ki siz demiyorsunuz) hayat sizin hayatınız keyfini çıkarın. Hata yapmamak için kimseyi değil kendinizi dinleyin en ufak acaba hazır değilsiniz demektir. Zaten gerçekten emin olsanız şu an erkek arkadaşınızla birlikte olmuş burayı okuyor olurdunuz.

Ne özelimi anlatmışım ben? Alt tarafı bir soru bence bu kadar kapalı düşünmeye gerek yok. Okumaya üşenirsiniz diye kısaca özetlemek istedim durumu. Bu kadar yanlış yerlere çekileceğini bilsem tüm düşüncelerimi yazardım. Tamamen benim kendimi yanlış aktarmamla ilgili size bir şey demiyorum. Cevabınız için teşekkürler :)
insanın en önemli yerlerinden biridir yatak odası daha ne özel olacak özel deyince
ille cinselliği ayrıntılı anlatma anlamına geliyor der ve çekilirim.mutluluklar

Senin ne istedigin onemli. Hazir degilsen veya baska degerlerinden oturu istemiyorsan, seni buna zorlamasina izin vermemelisin. Senden ayrilirsa, sevmiyor demektir. Seksle de kendini sevdiremezsin. O yuzden bi kayba ugrayacagini sanmiyorum

X