• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim biraz şapşal biri :( tanıdıkça farketmeye başladım :(

Kimse dört dörtlük değildir. Mutlaka bir eksik çıkar. Ama gerçekten seven bu eksikleri görmez. Gormemezlikten gelir. Sanırım siz o kişinin sizi sevmesini sevdiniz.
Ya da belki size anlattığı gibi çok kız arkadaşı olmadı o yüzden heyecan yapıp sacmaliyor da olabilir
gerçekten çok kız arkadaşı olmuş ama bence bu yüzden bunu terketmişler..

yazını okurken oğlum aklıma geldi acaba ilerde böyle mi olacak diye şuan yaşı 8 çok geç konuştu hala telafuz sorunu var çoğu kelimeyi söyleyemez ya da ters söyler konuşma terapisti artükilasyon bozukluğu olduğunu ve çoğu harfte sıkıntı var demişti bence çok hızlı düşünüyor yetişemiyor :) ...çok sakar hala oturup dökmeden yemek yiyemez zaten kaşık çatal tutuşu da anormal ama ince düşünür çoğu zaman anlayışlı ve merhametlidir vurmaz kırmaz arkadaşlarını kırmamaya özen gösterir
haklısınız.. çok hızlı düşünüyor. çok konuşuyor bi de dinlemeyi pek sevmiyor... sürekli konuşuyor... Bana "ben çok konuştum birazda sen konuş" diyor ama benim lafım biterle bitmez gene başlıyor konuşmaya :) aslında sempatik biri bu halleri hoşuma gidiyor ama ilerde batarsa bilmiyorm

Öncelikle zekilik kavramı, ÖSS' de elde edilen başarılarla ölçülemez. ÖSS' de inanın çalışan kazanıyor. Zekilik çok başka bir boyut. Benim için bilimadamları zekidir mesela. Parkinson olsun ne biliyim zamanında bir çok hastalığa çare olacak şeyleri üretenler zekidir. Benim için topluma yararlı bir şeyler üretebilen her insan zekidir. Sen eğer sevseydin, o şapsallıkları görmezdin. Insan sevdiğini her haliyle sever. Hatta o şapsallıkları bile tatlı gelir, daha da sever. Seninki bir hoşlantıymış oda bitmiş.

merhaba arkadaşlar. Bahsedeceğim kişiyle bir arkadaş vasıtasıyla tanıştım ve telefonda 1 hafta görüştükten sonra buluştuk ve çok fazla elektrik aldım. Bugüne kadar tanıştığım hiçbir erkeği bu kadar hoş bulmamıştım. Dışı kadar içi de güzel ve çok iyi niyetli birisi. Ben şu an atanamadım ve o kendisi matematik öğretmeni ve şubatta atanacak kısmet olursa. benim atanıp atanmamamı hiç sorun etmiyor. Genelde karşıma çıkan erkekler hep atanmış olsun istediği için bir süredir bir beraberliğim olmadı. zaten uzun ve yorucu bir ilişkiden çıktım. Bu kişi gerçekten aradığım iyi niyetli, cömert, içi dışı bir birisi.. Beni olduğum gibi seven, açık sözlü..... kısacası bir erkekte aradığım birçok iyi özellik onda mevcut fakat bir sıkıntı var ve bu bana gittikçe batmaya başladı... Birz fazla saf gibi mi desem ne desem... Konuşması biraz garip hani türkçeyi sonradan öğrenen insanlar gibi ağzından kelimeler çıkarken bir garip çıkıyor. önceden boks yapıyormuş ve ön dişleri kırılmış ve sonradan ön diş taktırmış ve o yüzden konuşmasının değiştiğini söylemişti. Bi de yeni tanıştık diye ilk zamanlar heyecandan o şekilde davranıyordur diye düşündüm ama gün geçtikçe yine aynı...... Mesela biraz davranışlarından bahsetmek istiyorum. sürekli dediğini iki üç kez tekrar ediyor... bir konu konuşurken aniden alakasız bir konuya geçiyor... Toplum içinde davranışlarını fazla sevmiyorum. Yerine göre hareket etmesini bilmiyor. Bi cafe de oturuyoruz diyelim... özel bir konu konuşuyoruz mesela ve garson gelince susması gereken konu olduğu halde ve konuşmasına devam ediyor ve rahatsız oluyorum. herkesin yanında "Seni Seviyorum" diyor.. Bu çok güzel birşey ama ben rahatsız oluyorum ve anladığım kadarıyla biraz şapşal demek istemiyorum ama galiba öyle biriyle birlikteyim. Anneme anlatıyorum " öyle saf olsa nasıl oddü de mat bölümü kazanır" diyor. Bir de ben tanışayım dedi ve dün annemle tanıştılar ve annemin yanında anormal davranmıyordu acaba diyorum benimleyken mi böyle sadece... Hani heyecandan... Mesela dün yemek yerken cips e tuz yerine şeker ekti :) bi de kolunu masa da uzatıyor bana doğru ve kola bardağını ben uyarmasam dökecek.. Pek olgun biri değil.. Hayatına çok fazla kız girmiş aslına anlatışına göre... Bu çocuğu hala çözemedim ilişki her geçen dakika ilerliyor ve bana karşı hisleri artıyor... Kafam çok karışık şu an. Gerçekten beni mutlu edecek biri diğer huyları çok iyi... Yalan söylemeyi bile beceremeyen biri.. dış görünüşü de hoş ama bu yönleri beni deli ediyor... sizce bu kişi ile gelecekte mutsuz olur muyum??? Yarın arkadaşlarımın yanında beni mahçup edecek davranışları olur mu? Ama çok hoşlandım gerçekten içime sindi.. Şu şaban gibi halleri olmasa :) Acaba benimle olduğu için heyecandan mı böyle yapoyrdur? Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar :KK43:
Matematiksel zekaya sahip çoğu insanda bunu fark ediyorum ben.
Kendilerini geliştirmeyi unutuyorlar herhalde ders çalışmaktan.

Şöyle soyliiiim..
Evlendıgın adamla,sevgili olduğun adam zaten birbirini hiç tutmaz..

Senin şaban,kadir inanır olmaz belki ama bi tarık akan olmasa da bi goksel arsoy cıkabılır içinden

Öncelikle zekilik kavramı, ÖSS' de elde edilen başarılarla ölçülemez. ÖSS' de inanın çalışan kazanıyor. Zekilik çok başka bir boyut. Benim için bilimadamları zekidir mesela. Parkinson olsun ne biliyim zamanında bir çok hastalığa çare olacak şeyleri üretenler zekidir. Benim için topluma yararlı bir şeyler üretebilen her insan zekidir. Sen eğer sevseydin, o şapsallıkları görmezdin. Insan sevdiğini her haliyle sever. Hatta o şapsallıkları bile tatlı gelir, daha da sever. Seninki bir hoşlantıymış oda bitmiş.
biraz daha tanımaya ihtiyacım var galiba.. bir anda silip atmak istemiyorum çünkü birçok kişide bulamayacağım iyi yönleri var kaybetmeyi de göze alamıyorum.. biraz daha tanımalıyım sanırım henüz 20 gündür tanışıyoruz

Şöyle soyliiiim..
Evlendıgın adamla,sevgili olduğun adam zaten birbirini hiç tutmaz..

Senin şaban,kadir inanır olmaz belki ama değişim olacağı kesin..
haklı olabilirsin. Dün gece bunu aradım ve tam o sırada elinde telefon varmış ve arkadaşını arıyormuş aniden eli değmiş açtı teli ve arkadaşı sanıp alooo diye bağırdı o kadar gür bi ses geldi ki babası zannedip kapattım. Sonra oymuş meğer :) arkadaşı arıyordum tam senin aradığını görmedim o zannettim korkuttum seni demek falan dedi. ben normalde herkesle senle konuştuğum gibi konuşmuyorum falan dedi :)

haklı olabilirsin. Dün gece bunu aradım ve tam o sırada elinde telefon varmış ve arkadaşını arıyormuş aniden eli değmiş açtı teli ve arkadaşı sanıp alooo diye bağırdı o kadar gür bi ses geldi ki babası zannedip kapattım. Sonra oymuş meğer :) arkadaşı arıyordum tam senin aradığını görmedim o zannettim korkuttum seni demek falan dedi. ben normalde herkesle senle konuştuğum gibi konuşmuyorum falan dedi :)
Çok enteresan bi tipmiş..umarım kotu degişim olmaz..arkadaşıyla bağırarak konusup,senınle sakın olması..acaba dereyi geçene kadar mı dıye dusunuyor ınsan..
Yada heyecandan gerçek karakteri cıkmadı henüz ortaya dıyelim..
Zamanla tanıyacaksın..seni irite eden bi durum yoksa devam et bi sure..

merhaba arkadaşlar. Bahsedeceğim kişiyle bir arkadaş vasıtasıyla tanıştım ve telefonda 1 hafta görüştükten sonra buluştuk ve çok fazla elektrik aldım. Bugüne kadar tanıştığım hiçbir erkeği bu kadar hoş bulmamıştım. Dışı kadar içi de güzel ve çok iyi niyetli birisi. Ben şu an atanamadım ve o kendisi matematik öğretmeni ve şubatta atanacak kısmet olursa. benim atanıp atanmamamı hiç sorun etmiyor. Genelde karşıma çıkan erkekler hep atanmış olsun istediği için bir süredir bir beraberliğim olmadı. zaten uzun ve yorucu bir ilişkiden çıktım. Bu kişi gerçekten aradığım iyi niyetli, cömert, içi dışı bir birisi.. Beni olduğum gibi seven, açık sözlü..... kısacası bir erkekte aradığım birçok iyi özellik onda mevcut fakat bir sıkıntı var ve bu bana gittikçe batmaya başladı... Birz fazla saf gibi mi desem ne desem... Konuşması biraz garip hani türkçeyi sonradan öğrenen insanlar gibi ağzından kelimeler çıkarken bir garip çıkıyor. önceden boks yapıyormuş ve ön dişleri kırılmış ve sonradan ön diş taktırmış ve o yüzden konuşmasının değiştiğini söylemişti. Bi de yeni tanıştık diye ilk zamanlar heyecandan o şekilde davranıyordur diye düşündüm ama gün geçtikçe yine aynı...... Mesela biraz davranışlarından bahsetmek istiyorum. sürekli dediğini iki üç kez tekrar ediyor... bir konu konuşurken aniden alakasız bir konuya geçiyor... Toplum içinde davranışlarını fazla sevmiyorum. Yerine göre hareket etmesini bilmiyor. Bi cafe de oturuyoruz diyelim... özel bir konu konuşuyoruz mesela ve garson gelince susması gereken konu olduğu halde ve konuşmasına devam ediyor ve rahatsız oluyorum. herkesin yanında "Seni Seviyorum" diyor.. Bu çok güzel birşey ama ben rahatsız oluyorum ve anladığım kadarıyla biraz şapşal demek istemiyorum ama galiba öyle biriyle birlikteyim. Anneme anlatıyorum " öyle saf olsa nasıl oddü de mat bölümü kazanır" diyor. Bir de ben tanışayım dedi ve dün annemle tanıştılar ve annemin yanında anormal davranmıyordu acaba diyorum benimleyken mi böyle sadece... Hani heyecandan... Mesela dün yemek yerken cips e tuz yerine şeker ekti :) bi de kolunu masa da uzatıyor bana doğru ve kola bardağını ben uyarmasam dökecek.. Pek olgun biri değil.. Hayatına çok fazla kız girmiş aslına anlatışına göre... Bu çocuğu hala çözemedim ilişki her geçen dakika ilerliyor ve bana karşı hisleri artıyor... Kafam çok karışık şu an. Gerçekten beni mutlu edecek biri diğer huyları çok iyi... Yalan söylemeyi bile beceremeyen biri.. dış görünüşü de hoş ama bu yönleri beni deli ediyor... sizce bu kişi ile gelecekte mutsuz olur muyum??? Yarın arkadaşlarımın yanında beni mahçup edecek davranışları olur mu? Ama çok hoşlandım gerçekten içime sindi.. Şu şaban gibi halleri olmasa :) Acaba benimle olduğu için heyecandan mı böyle yapoyrdur? Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar :KK43:
Herkes ayrı bir dünya. Herkes birbirinin aynısı olsaydı hayatın ne anlamı olurdu ki.. Karakteri gerçekten güzelse bu tarz fevri davranışları sorun etmezdim sanırım. Bana kalırsa yapman gereken tatlı dille birkaç uyarı. Gerçekten iddia ettiği gibi seni seviyorsa kendini düzeltir. Ki düzelmeyecek bir sorun yok ortada ufak tefek şeyler bunlar.. Ve bana da heyecan gibi geldi sebebi.. Dediğim gibi uyar, bakalım zaman ne gösterecek..

teorik zekası çok yüksek olan insanların genelde sosyal zekaları düşük olur :)
çünkü geliştirmeye fırsatları olmamıştır
benim iki erkek arkadaşım vardı, aynen anlattığın gibiydiler
çok hızlı düşünürler, konuşmaları bu düşünce hızına yetşemezdi
kelimeleri yutarlar, konudan konuya atlarlar
sonra yine önceki konuya dönerlerdi
ayrıca dağınık ve paspallardı
ama çoook sempatik olurlar :)
ama ortak bir hayat nasıl olur bilemiyorum, benimkiler sadece arkadaşımdı
adamda da belli ki böyle bir durum var

teorik zekası çok yüksek olan insanların genelde sosyal zekaları düşük olur :)
çünkü geliştirmeye fırsatları olmamıştır
benim iki erkek arkadaşım vardı, aynen anlattığın gibiydiler
çok hızlı düşünürler, konuşmaları bu düşünce hızına yetşemezdi
kelimeleri yutarlar, konudan konuya atlarlar
sonra yine önceki konuya dönerlerdi
ayrıca dağınık ve paspallardı
ama çoook sempatik olurlar :)
ama ortak bir hayat nasıl olur bilemiyorum, benimkiler sadece arkadaşımdı
adamda da belli ki böyle bir durum var
biraz daha zaman verip tanımaya devam edeceğim :)

Odtülü bi mühendisle görüşüyordum bi ara. Çocuk tam bir gerizekalıydı.
Şapşaldan da öteydi.
Sosyal zeka bambaşka bir olay.
Yine odtüde ekonomiyle ilgili bi bölümde olan biriyle görüştüm. Dahi gibi bir şeydi ama toplumla uyum sıfırdı.
Saçma bir yorum yapmış annen. Ne mallar var iyi üniversitelerde okuyan.
Ben toplumda nasıl davranmasını bilemeyen biriyle olsaydım uyarırdım önce, düzelmezse ayrılırdım.
Utandırır seni aksi halde. Dışarı çıkasın gelmez onunla.

Odtülü bi mühendisle görüşüyordum bi ara. Çocuk tam bir gerizekalıydı.
Şapşaldan da öteydi.
Sosyal zeka bambaşka bir olay.
Yine odtüde ekonomiyle ilgili bi bölümde olan biriyle görüştüm. Dahi gibi bir şeydi ama toplumla uyum sıfırdı.
Saçma bir yorum yapmış annen. Ne mallar var iyi üniversitelerde okuyan.
Ben toplumda nasıl davranmasını bilemeyen biriyle olsaydım uyarırdım önce, düzelmezse ayrılırdım.
Utandırır seni aksi halde. Dışarı çıkasın gelmez onunla.
haklısın... :(((( kafam çok karışık

Çoğu arkadaşın y azdigi gibi İQ ile EQ arasında fark vardır.Arkadaşın ODTU matematik okuyup ,bitirdigine göre İQ su tartışılmaz.ama EQ dediğimiz duygusal zeka aynı oranda gelismiyor.Duygusal zeka daha çok çocukluk döneminde gelisen ve daha çok anne baba ilişkileri ile gelisen ve değişim içinde olabilen zekadir.bunu bir ogretmwn olarak yazıyorum.
digeR bir husus erkek arkasiniz ile çok az süreden beri gorusuyorsunuz.sizi görünce çok heyecanlanıyor ve size iyi bir göruntu çizmek istiyordur.olduğu gibi davranamiyordur.sizi tanıdıkça ve sahiplendikce tavırları değişebilir.toplum içindeki huzursuz eden davranışları da uygun bir dille,zamanla birlikte degistirebilirsiniz.
Cevrende gozlemlediklerimde n yola çıkarak soyleyebilecekletim ise,bir arkadaşımın eşi de erkek arkasının davranışları gibi davranışları var.hatta fazlası.adamla her karşılaşmamızda kendi kendimize bu adam da saflık mi var biraz diye düşünürüz.ama yakından taniyanlarla iliskileri çok iyi.Çok severler.ama arkadaşımın ara ara tavırlarından rahatsiz olduğunu çok iyi hissediyorum.
Benim eşim de ilk tanıştığımız ve çıktığımız sıralarda tam bir kilibik gibi davranıyordu.arkadaslari dalga geçiyordu.itiraz etmez,saatlerce beni bekler,elinde çiçekle yanıma gelordu.ilişkimizin devamı ile tavirlari Çok değişti.

1-Sana nasıl davranacağını bilmiyordur
2- Sosyalleşme konusunda zayıftır
3- Heyecandandır
Yani bir süre geçmesini bekle bu süreç içerisinde de sevmediğin özellikleri yönlendirmeye çalış-

Sen bu adama aşık değilsin, bir kadın sevdiği aşık olduğu insan hakkında bu gibi sryler söylemez. Gitikce bana daha cok baglaniyor demişsin, sevense bundan bukadar emin olmaz hatta kaybetmekten korkar. Simdi sadece dikkatini ceken seyler evlendikten sonra buyuk kavgalara yol acar.

Back