merhaba arkadaşlar. Bahsedeceğim kişiyle bir arkadaş vasıtasıyla tanıştım ve telefonda 1 hafta görüştükten sonra buluştuk ve çok fazla elektrik aldım. Bugüne kadar tanıştığım hiçbir erkeği bu kadar hoş bulmamıştım. Dışı kadar içi de güzel ve çok iyi niyetli birisi. Ben şu an atanamadım ve o kendisi matematik öğretmeni ve şubatta atanacak kısmet olursa. benim atanıp atanmamamı hiç sorun etmiyor. Genelde karşıma çıkan erkekler hep atanmış olsun istediği için bir süredir bir beraberliğim olmadı. zaten uzun ve yorucu bir ilişkiden çıktım. Bu kişi gerçekten aradığım iyi niyetli, cömert, içi dışı bir birisi.. Beni olduğum gibi seven, açık sözlü..... kısacası bir erkekte aradığım birçok iyi özellik onda mevcut fakat bir sıkıntı var ve bu bana gittikçe batmaya başladı... Birz fazla saf gibi mi desem ne desem... Konuşması biraz garip hani türkçeyi sonradan öğrenen insanlar gibi ağzından kelimeler çıkarken bir garip çıkıyor. önceden boks yapıyormuş ve ön dişleri kırılmış ve sonradan ön diş taktırmış ve o yüzden konuşmasının değiştiğini söylemişti. Bi de yeni tanıştık diye ilk zamanlar heyecandan o şekilde davranıyordur diye düşündüm ama gün geçtikçe yine aynı...... Mesela biraz davranışlarından bahsetmek istiyorum. sürekli dediğini iki üç kez tekrar ediyor... bir konu konuşurken aniden alakasız bir konuya geçiyor... Toplum içinde davranışlarını fazla sevmiyorum. Yerine göre hareket etmesini bilmiyor. Bi cafe de oturuyoruz diyelim... özel bir konu konuşuyoruz mesela ve garson gelince susması gereken konu olduğu halde ve konuşmasına devam ediyor ve rahatsız oluyorum. herkesin yanında "Seni Seviyorum" diyor.. Bu çok güzel birşey ama ben rahatsız oluyorum ve anladığım kadarıyla biraz şapşal demek istemiyorum ama galiba öyle biriyle birlikteyim. Anneme anlatıyorum " öyle saf olsa nasıl oddü de mat bölümü kazanır" diyor. Bir de ben tanışayım dedi ve dün annemle tanıştılar ve annemin yanında anormal davranmıyordu acaba diyorum benimleyken mi böyle sadece... Hani heyecandan... Mesela dün yemek yerken cips e tuz yerine şeker ekti :) bi de kolunu masa da uzatıyor bana doğru ve kola bardağını ben uyarmasam dökecek.. Pek olgun biri değil.. Hayatına çok fazla kız girmiş aslına anlatışına göre... Bu çocuğu hala çözemedim ilişki her geçen dakika ilerliyor ve bana karşı hisleri artıyor... Kafam çok karışık şu an. Gerçekten beni mutlu edecek biri diğer huyları çok iyi... Yalan söylemeyi bile beceremeyen biri.. dış görünüşü de hoş ama bu yönleri beni deli ediyor... sizce bu kişi ile gelecekte mutsuz olur muyum??? Yarın arkadaşlarımın yanında beni mahçup edecek davranışları olur mu? Ama çok hoşlandım gerçekten içime sindi.. Şu şaban gibi halleri olmasa :) Acaba benimle olduğu için heyecandan mı böyle yapoyrdur? Fikirlerinize ihtiyacım var kızlar