• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benimle ilgilenmiyor ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden olduğunu siz kendiniz yazmışsınız zaten.

"1 buçuk yıldır işi yüzünden ayda bir kez görüşüyoruz izin alamıyor ve 15 saat çalışıyor ilgisiz olmadığını yakında evlencegimiz için çok çalıştığını (esyalari kendisi alıyor ) ve halinin kalmadığını söylüyor. Aramızda bi soğukluk falan yok herşey ayni birbirimize karşı ama yarım saatini bile ayırmıyor nadiren arıyor"

Gerçekten seven insan eve dönerken, sabah uyandığında, yada bir çay molasında bile arar sesini duymak için, kesintisiz 15 saat çalıştığını hiç sanmıyorum. Ayrıca şimdi evlilik için yoğun çalışıyorum diyor ya, evlenince de borçları ödemek için yoğun çalışıyorum diyip sizi daha çok ihmal edecek ve siz buraya daha çok konu açacaksınız.

Kendisiyle konuşun, bu şekilde yapamayacağınızı ona ihtiyaç duyduğunuzu, gün içinde aranmak istediğinizi ,( aynı şehirdeyseniz hafta sonları izin gününde görüşmek istediğinizi söyleyin)
Konustum zaten hergun açtım bu konuyu ona ama cocukluk yapiyosun diyor

Arkadaşım ben 2 yıldır aynı kazağı giyiyorum durumum berbat olmasina rağmen sadece bi yatak odasina 20 bin verdim . Onune gelen sende çalış sende çalış ben yapmam gerekeni yaptm zaten anlıyo musunuz yeter ya
İşte herkesin demek istediği bir yatak odası 20 bin lirayken çocuk koltuk, mobilya, buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, süpürge, televizyon alacak. Yetmedi düğün salonu tutacak, yetmedi gelinlik alacak, kuaför masrafınızi karsilayacak, gelin arabası tutacak,altın alacak,ev tutacak,depozito verecek, badana yaptıracak,nakliye tutacak...
Yuva kurmak kolay mı?
Hem de böyle enflasyonun yükseldiği,her şeyin keyfe göre fiyatinin arttığı bir dönemde?
Adam calisiyor işte. Tembellik yapmıyor. Hem de yoğun çalışıyor. Kafasında nasıl yapsam,nasıl etsem,böbreğimi mi satsam, binbir tane plan... her gün o sıcakta çalışmaktan insanın tansiyonu duser, yaptığı iş fiziksel olarak zor bir iş. Mental olarak da ekonomik sebeplerle,nasıl oldururuzlarla dolu adamın kafası.
Nasıl sevgililik yıllarındaki gibi laylaylom olabilir ki?
Sevgiliyken iş ne kolay, ikibinbesyuz lira alsan iki haftada bir sevgiliyi görmeye git, gitmisken kiza yemek yedir,tatlı ismarla,sinemaya götür, cebinden ikiyuz lira çıksın, kiz da mutlu,sen de mutlu... Hiç evlilik arifesi böyle olur mu?
Bir de her gün konusunu aciyormussunuz. Biraz olgunlasmaniz gerekiyor bence evlilik için. Anlayış olmadan evlilik sağlıkla devam etmez

İşte herkesin demek istediği bir yatak odası 20 bin lirayken çocuk koltuk, mobilya, buzdolabı, çamaşır makinası, bulaşık makinası, süpürge, televizyon alacak. Yetmedi düğün salonu tutacak, yetmedi gelinlik alacak, kuaför masrafınızi karsilayacak, gelin arabası tutacak,altın alacak,ev tutacak,depozito verecek, badana yaptıracak,nakliye tutacak...
Yuva kurmak kolay mı?
Hem de böyle enflasyonun yükseldiği,her şeyin keyfe göre fiyatinin arttığı bir dönemde?
Adam calisiyor işte. Tembellik yapmıyor. Hem de yoğun çalışıyor. Kafasında nasıl yapsam,nasıl etsem,böbreğimi mi satsam, binbir tane plan... her gün o sıcakta çalışmaktan insanın tansiyonu duser, yaptığı iş fiziksel olarak zor bir iş. Mental olarak da ekonomik sebeplerle,nasıl oldururuzlarla dolu adamın kafası.
Sevgiliyken iş ne kolay, ikibinbesyuz lira alsan iki haftada bir sevgiliyi görmeye git, gitmisken kiza yemek yedir,tatlı ismarla,sinemaya götür, cebinden ikiyuz lira çıksın, kiz da mutlu,sen de mutlu... Hiç evlilik arifesi böyle olur mu?
Bir de her gün konusunu aciyormussunuz. Biraz olgunlasmaniz gerekiyor bence evlilik için. Anlayış olmadan evlilik sağlıkla devam etmez

Yuva kurmak kolay mı?
Evet haklısın ama benim istedigim tek şey günde 10 dakika ya yarım saatide gevtim artık ben aramamasina engel olamaz hicbir sebep

Biraz kendini geri çek ne dersin? Ne kadar üstüne gittikçe ilgi istedikce erkek bu durumdan sogur. Çek kendini geri, biraz seni merak etsin. O aramadıgı sürece arama, hatta aramalarına geç dön. Mesajda yazma. O yazarsa geç dön onada. Ne kadar kendini çekersen o kadar iyi. Üstüne gitmemeye özen göster. Bakalım sendeki değişiklikleri farkedecek mi?

Ama 12 saatte çok uzun bir süre güzelim evleninceye kadar idare edebilirsin. Fırında calısıyomus delikanlı zaten yorucudur.

Biraz kendini geri çek ne dersin? Ne kadar üstüne gittikçe ilgi istedikce erkek bu durumdan sogur. Çek kendini geri, biraz seni merak etsin. O aramadıgı sürece arama, hatta aramalarına geç dön. Mesajda yazma. O yazarsa geç dön onada. Ne kadar kendini çekersen o kadar iyi. Üstüne gitmemeye özen göster. Bakalım sendeki değişiklikleri farkedecek mi?

Ama 12 saatte çok uzun bir süre güzelim evleninceye kadar idare edebilirsin. Fırında calısıyomus delikanlı zaten yorucudur.
Kendimi geri çekince anlıyo bilerek yaptığımı ve o da anlayışsız insan konumuna sokuyor beni o zaman daha çok aramız bozuluyor ben geri çekince beni haksz buluyor o da çekiyor ama o gün neseliysem bunlari goz ardı edip tatlılk falan yapıyosam o da karslgni veriyor

Benim erkek arkadaşımda 6 gün saat 10:30 dan gece 12-1 e kadar çalışıyor pazar günü bana bir saat ayirsa ne âlâ diyorum napsin dinlensin mi benle mi gorussun ailesiylemi arkadaslariylami normal bence kendi işi sevgiliminde ama o kadar saat çalışmak kolay değil

Arkadaslarimin hepsi evlendi ve tayinleri falan çıktı su an yakinimda hiç-bir arkadaşım kuzenim yok bulunduğum yerde gezecek hiçbiyerde yok oturcak kafe tarzi biyer falanda evde bunu nasıl yapabilirim peki ?
Valla meşgul görünmeniz lazım, artık işin o kısmı sizin hünerinize kalmış 😅

Kendimi geri çekince anlıyo bilerek yaptığımı ve o da anlayışsız insan konumuna sokuyor beni o zaman daha çok aramız bozuluyor ben geri çekince beni haksz buluyor o da çekiyor ama o gün neseliysem bunlari goz ardı edip tatlılk falan yapıyosam o da karslgni veriyor
Anladım artık sal derim evliliği bekle en azından günün sonunda beraber olacaksınız. Bu böyle devam etmez herhalde.

Neden ayrılmıyo o zaman o kadar lafa ragmen ? Demekki umrunda değil soylediklerim biliyor naptigini
Sen ayrıl.
Anladığım kadarıyla ikinizin de durumları iyi değil. Yani bu maddi imkansızlıkta evlenmek doğru bir tercih olmayabilir. Herkes evlenmek zorunda değil. Bir video çıktı mesela asgari ücret ile alakalı, 5 çocuklu ve tek asgari ile geçinmeye çalışan bir ailenin dramı. Bu ailenin beş değil tek çocuğu olsa da zorlanır ki. İki maaş bile zor. Sizin durumunuz böyle demiyorum ama evlenince de mi böyle 12 saat çalışacak? Ben olsam aşkımdan ölüp yataklara düşmüyorsam bırakırım bu adamı. Sevgi önemli ama karın doyurmak da önemli. Maddi imkanlar el vermiyorsa evlenmeyin. Zor yani.

Benim erkek arkadaşımda 6 gün saat 10:30 dan gece 12-1 e kadar çalışıyor pazar günü bana bir saat ayirsa ne âlâ diyorum napsin dinlensin mi benle mi gorussun ailesiylemi arkadaslariylami normal bence kendi işi sevgiliminde ama o kadar saat çalışmak kolay değil
Haftalarca hatta aylarca aramamazlk yapıyor mu peki ? Konusmak cok kolay

Maddi durumunuz bu kadar kötü ise 20 bine yatak odası takımı almak yerine daha uygun birşey alıp, evin diğer ihtiyaçlarına verseydiniz kalan parayı.

Herşeyi eksiksiz almanıza gerek yok. Tüm eşyalar salon takımları, çeyizler tam olması şart değil.

Ayrıca yaşınız 21 daha bir sene erteledik denksiniz düğünü. Ne aceleniz var gerçekten? İlişki dört senelik olabilir ama yaşlarıniz küçük.

Bu kadar zor şartlarda evlenip mutlu mesut yaşayacağınız düşünmenize de hayalperest olmanizdan.

Nişanlınız çok uç geldi bana

Aramaya zaman bulmaz anlarım da mesajda mi atmıyor ?

Haftalarca hatta aylarca aramamazlk yapıyor mu peki ? Konusmak cok kolay
Anca gördüm msjinizi kusura bakmayın ben arayarak konuşmayı çok sevmem arada arar 30-40 dk konusuruz 2 haftada bir haftada bir iki görüntülü konuşuruz onun dışında hep whatsapptan yazar gün içinde hep ilestisim halindeyiz

Ben şeyi çok ilginç buldum yani nickimiz neden Melisa Döngel ? Nick olarak neden bir ünlünün adını soyadını komple alma gereği duydunuz ki? nick dediğin böyle badgirl34 falan olur :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back