• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benimle ilgilenmiyor ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hergun 15 saat değil normalde 12 saat ama yinede yarım saat de olsa yazamaz mi yani ne biliyim telefonu tutcak halim yok diyor
12 saat olması da normal bir çalışma saati değil ki. gün zaten 24 saat. bu kadar çok çalışan biri 8 saat uykuya falan da doyamaz. hadi 8 saat uyumuş olsa 12+8=20 saat. adamın bir gününde geriye 4 saati kalıyor. bu 4 saatte duş mu alsın, tuvalette mi s.çsın, yemek mi yesin ya da boş boş etrafa mı bakınsın?
çalışıyorsa sizin geleceğiniz için çalışıyor. siz elinizin ne kadarını taşın altına koyuyorsunuz? siz günde kaç saat çalışıyorsunuz evlilik için?

Siz de bir işe girin, esylarin tümünü ona yıkmayın mesela. Böylece insanüstü bir çalışmanin içine girmez?
15 saat nerede çalışıyor? Ek iş mi yapıyor?
Ben de geçen ay ek iş yaptım, nispeten rahat ve keyifli bir işti ama inanılmaz yoruldum. Konuşmaktan çok zevk aldığım bir eski(duruma göre yeni olabilen) sevgilim var, ona bile 'simdi yoğunum,sonra cevap verecegim' yazmisim, unutmuşum. Ki hayatta ona cevap vermeden bitiremezdim normalde günü. Aklımdan bile çıkmış, ekmek parası...
Ben ek işlerde çalışırken -ustelik onun icin- hayatımdaki insan ilgi ilgi ilgi ilgi diye beynimi yese uyuz olurdum. İnsana biraz anlayis,biraz da merhamet şart
Hayır ek is degil fırında çalışıyor ben ustume duseni yapıyorum mafdi manevi zaten

12 saat olması da normal bir çalışma saati değil ki. gün zaten 24 saat. bu kadar çok çalışan biri 8 saat uykuya falan da doyamaz. hadi 8 saat uyumuş olsa 12+8=20 saat. adamın bir gününde geriye 4 saati kalıyor. bu 4 saatte duş mu alsın, tuvalette mi s.çsın, yemek mi yesin ya da boş boş etrafa mı bakınsın?
çalışıyorsa sizin geleceğiniz için çalışıyor. siz elinizin ne kadarını taşın altına koyuyorsunuz? siz günde kaç saat çalışıyorsunuz evlilik için?
Ben ustume dusenin fazlasini yaptım zorlada olsa maddi olarak. Ilcede yasıyorum ve hicbir is imkanı yok kendi elimle örgü ördüm, makale cevirdim özel ders verdim ailemin de destegiyle elimden gelenin fazlasini yaptım zaten.

Ben sevgizilik hissediyorum bu iş yüzünden iyi hissetmedigim için onada iyi gelemiyorum. Aylardır söylüyorum hergun yarım saatin bile yok diye durum bu sinirlerime hakim olamiyorum sinirlendiğim kısım ben bu kadar soyledikten sonra hala benim icin bisey yapmamasi
O zaman kendi içinize dönün Ve sakın kavga etmeyin , tüm ilginizi ondan çekin gezin tozun , resim atın bişey derse de "e hayatım sen çok yoğunsun bana hiç vaktin yok haliyle bende tek takılıyorum sana vaktim kalmıyor " tarzında konuşun, bu o kişide soğuk duş etkisi yapacaktır...

O zaman kendi içinize dönün Ve sakın kavga etmeyin , tüm ilginizi ondan çekin gezin tozun , resim atın bişey derse de "e hayatım sen çok yoğunsun bana hiç vaktin yok haliyle bende tek takılıyorum sana vaktim kalmıyor " tarzında konuşun, bu o kişide soğuk duş etkisi yapacaktır...
Arkadaslarimin hepsi evlendi ve tayinleri falan çıktı su an yakinimda hiç-bir arkadaşım kuzenim yok bulunduğum yerde gezecek hiçbiyerde yok oturcak kafe tarzi biyer falanda evde bunu nasıl yapabilirim peki ?

15 saat hangi işte çalışıyor? Kendi işi mi? Esnaf mı? Her işte yoğun dönem de olur durağan dönemde. Dinlenmeye fırsat bulabiliyorsa yazmaya etmeye de fırsat bulabilir. Aranızda mesafe mi var ayda bir buluşuyorsunuz?

Ben ustume dusenin fazlasini yaptım zorlada olsa maddi olarak. Ilcede yasıyorum ve hicbir is imkanı yok kendi elimle örgü ördüm, makale cevirdim özel ders verdim ailemin de destegiyle elimden gelenin fazlasini yaptım zaten.
Siz demişsiniz ilk mesajınızda, tüm eşyaları o yapıyor diye
Bir önceki sayfada da demissiniz ki;
Durumum hic olmamasina ragmen yatak odasi tum evin hali perdesi ceyiz vs hepsini kendim aldım allaha şükür
Perde,hali,paspas,yemek takımı,tencere,dantel, nevresim vs zaten kızların evlenme fikri ortaya çıktığından beri kendisinin aldığı şeylerdir. Belki 6 kız kardeş olduğunuz için size fırsat gelmemiştir ama olmasi gereken zaten böyle şeyleri kızın- ailesinin kendi seçip alması. Tutup da "tencere tava aldım,elimden geleni yaptım maddi olarak" diyemezsiniz çünkü zaten bunlar sizden beklenen şeyler:)
Ayrıca beyaz eşyalar da kadından beklenir.
Nişan+kına+yatak odası+beyaz eşyalar+mutfak eşyaları+ hali/perde/nevresim/çeyiz kadindadir, geri kalan her şey erkekte.
Kızın durumu olmaz,hepsini erkek karşılar yine neyse ama erkeğin de durumu yok.
Hem yapmanız gerekeni yapmamissiniz, hem de birazcık mahcup olmak , "adamcağız benim için bunca çalışıyor ,sıcak fırında bir yerinden ter damlıyor, yazık kıyamam ona" demek yerine ilgi de ilgi diye agliyorsunuz.
Tamam ,sizin orada iş yok ama market de mi yok, asgari ücretten bir sene çalışsanız,hem sonra evlenip cikinca tazminat alırsınız.
Madem yapamıyorsunuz, bari adamı darlamayin, el insaf

bu durumda ona pek bişey deme imkanınız yok.
kesinlikle onunla aynı durumda değilsiniz ve anlama şansınız da yok. hesabı yaptım işte size. sadece 4 saat boşta kalan biri karşınızdaki. bi de 15 saat çalışmaktan bahsettiniz. 15 saat çalışınca geriye 1 saati kalıyor. allah aşkına şu konu inanılmaz sinirimi zıplattı. ben sizin yerinizde olsam bayağı def ederim sizin gibi birini yani. ben bu kadın için 15 saat çalışıcam insani şeylerim için bile zamanım kalmayacak ama karşımdaki mızmızlanacak. vallahi kaçarım adam iyi dayanıyor.

bu durumda ona pek bişey deme imkanınız yok.
kesinlikle onunla aynı durumda değilsiniz ve anlama şansınız da yok. hesabı yaptım işte size. sadece 4 saat boşta kalan biri karşınızdaki. bi de 15 saat çalışmaktan bahsettiniz. 15 saat çalışınca geriye 1 saati kalıyor. allah aşkına şu konu inanılmaz sinirimi zıplattı. ben sizin yerinizde olsam bayağı def ederim sizin gibi birini yani. ben bu kadın için 15 saat çalışıcam insani şeylerim için bile zamanım kalmayacak ama karşımdaki mızmızlanacak. vallahi kaçarım adam iyi dayanıyor.
Neden ayrılmıyo o zaman o kadar lafa ragmen ? Demekki umrunda değil soylediklerim biliyor naptigini

Perde,hali,paspas,yemek takımı,tencere,dantel, nevresim vs zaten kızların evlenme fikri ortaya çıktığından beri kendisinin aldığı şeylerdir. Belki 6 kız kardeş olduğunuz için size fırsat gelmemiştir ama olmasi gereken zaten böyle şeyleri kızın- ailesinin kendi seçip alması. Tutup da "tencere tava aldım,elimden geleni yaptım maddi olarak" diyemezsiniz çünkü zaten bunlar sizden beklenen şeyler:)
Nişan+kına+yatak odası+beyaz eşyalar+mutfak eşyaları+ hali/perde/nevresim/çeyiz kadindadir, geri kalan her şey erkekte.
Hem yapmanız gerekeni yapmamissiniz, hem de birazcık mahcup olmak , "adamcağız benim için bunca çalışıyor ,sıcak fırında bir yerinden ter damlıyor, yazık kıyamam ona" demek yerine ilgi de ilgi diye agliyorsunuz.
Tamam ,sizin orada iş yok ama market de mi yok, asgari ücretten bir sene çalışsanız,hem sonra evlenip cikinca tazminat alırsınız.
Ben yapmam gerekeni yaotım burnunu sokma bilmedigin islere tamam mı benim sorunum ney sen neyden bahsediyosun ??

Market bir tane o da dolu !

Eşyaları kendi alıyor derken? Siz çalışmıyor musunuz destek olmuyor musunuz? Yuva ikinizin yalnız farkında mısınız. Adam sadece tek kişi çalışıp yetmeye evi düzmeye çalışıyorsa aşırı nankör birisiniz üstüne bide ilgisiz diye laf sokuyormuşsunuz adama

Eşyaları kendi alıyor derken? Siz çalışmıyor musunuz destek olmuyor musunuz? Yuva ikinizin yalnız farkında mısınız. Adam sadece tek kişi çalışıp yetmeye evi düzmeye çalışıyorsa aşırı nankör birisiniz üstüne bide ilgisiz diye laf sokuyormuşsunuz adama
Arkadaşım ben 2 yıldır aynı kazağı giyiyorum durumum berbat olmasina rağmen sadece bi yatak odasina 20 bin verdim . Onune gelen sende çalış sende çalış ben yapmam gerekeni yaptm zaten anlıyo musunuz yeter ya

Arkadaşım ben 2 yıldır aynı kazağı giyiyorum durumum berbat olmasina rağmen sadece bi yatak odasina 20 bin verdim . Onune gelen sende çalış sende çalış ben yapmam gerekeni yaptm zaten anlıyo musunuz yeter ya
2 yıldır aynı kazağı giymek mi offf nasıl katlandınız bu acıya, benim bazı kazaklarım 4-5 senelik. O zaman konuyu düzgün açacaktınız okuyan direkt siz evinizde sıcacık oturuyorsunuz tüm eşyaları o yapıyor diye algılanıyor anlıyor musunuz. Ki öyle yazmışsınız.

Keşke maddi imkan yok veya kısıtlıysa biraz bu işleri erteleseydiniz, yaşınız da çok ufak. Adama çok yük binmiş, 12 15 saat insani çalışma süreleri değil zaten, bir de adamın üstüne gitmeyin derim.

Neden olduğunu siz kendiniz yazmışsınız zaten.

"1 buçuk yıldır işi yüzünden ayda bir kez görüşüyoruz izin alamıyor ve 15 saat çalışıyor ilgisiz olmadığını yakında evlencegimiz için çok çalıştığını (esyalari kendisi alıyor ) ve halinin kalmadığını söylüyor. Aramızda bi soğukluk falan yok herşey ayni birbirimize karşı ama yarım saatini bile ayırmıyor nadiren arıyor"

Gerçekten seven insan eve dönerken, sabah uyandığında, yada bir çay molasında bile arar sesini duymak için, kesintisiz 15 saat çalıştığını hiç sanmıyorum. Ayrıca şimdi evlilik için yoğun çalışıyorum diyor ya, evlenince de borçları ödemek için yoğun çalışıyorum diyip sizi daha çok ihmal edecek ve siz buraya daha çok konu açacaksınız.

Kendisiyle konuşun, bu şekilde yapamayacağınızı ona ihtiyaç duyduğunuzu, gün içinde aranmak istediğinizi ,( aynı şehirdeyseniz hafta sonları izin gününde görüşmek istediğinizi söyleyin)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back