• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim benimle ilgilenmiyor ne yapmalıyım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bir şey görüştüm; dayak yiyen kadın , seviyor ki dövüyor diyordu :D
Adamın belini bükmüşsün , adam çalışmaktan , düşünmekten hali kalmamış. Hala napayım diyorsun. Bak sana kesin bir çözüm. Borcun altına sende elini koy. Yarısını da sen karşıla. Bakayım halin kalıyor mu böyle boş beleş şeylere.
Onu bende dedim? Almadığımı nerden biliyorsun? Dedi🤣 ama kendi yazmış parantez içinde eşyaları o alıyor diye... Ne yazdığını bilmeyen acemi üye 🤣🤣

15saat hiç durmaksızın mi çalışıyor? Ne olursa olsun teli eline alıp nasılsın yazmak bu kadar zor mu gerçekten ?
Ya evlenince sizde çalışın yükünü azaltın ya da bu şekilde evlilikte zor olur daha çok gozunuze batar ilgisizliği

Alamaz o bi evin bi kızı :KK70: pirenses 🤘
Hem kız almak kolay mı ????????
6 kız kardeşiz hepimiz okuduk okuyoruz bu zamana kadar herseyimizi liseden beri çalışarak kendimiz aldık. Durumum hic olmamasina ragmen yatak odasi tum evin hali perdesi ceyiz vs hepsini kendim aldım allaha şükür bilip bilmeden yorum yapmak ne kadar kolay degilmi ? Ben burda ilgisizlik ustunden tavsiye almak icin geldim sizkn gibi art niyetli insanlarla muhattap olmak istemiyorum cidden

15saat hiç durmaksızın mi çalışıyor? Ne olursa olsun teli eline alıp nasılsın yazmak bu kadar zor mu gerçekten ?
Ya evlenince sizde çalışın yükünü azaltın ya da bu şekilde evlilikte zor olur daha çok gozunuze batar ilgisizliği
Gün içinde yazıyo zaten firsat buldukca eve gelince yazmıyor ve arama huyu yok

Ben bir şey görüştüm; dayak yiyen kadın , seviyor ki dövüyor diyordu :D
Adamın belini bükmüşsün , adam çalışmaktan , düşünmekten hali kalmamış. Hala napayım diyorsun. Bak sana kesin bir çözüm. Borcun altına sende elini koy. Yarısını da sen karşıla. Bakayım halin kalıyor mu böyle boş beleş şeylere.

Aileden geliyor bence boyle seyler. Baskilayan, kisitlayan, doven aile "biz seni dusundugumuzden yapiyoruz" diye diye buyuttuyse...

4 yıldır birlikteyiz ve bir buçuk yıl önce sözlendik bahara evleniyoruz. Fakat ilişkinin ilk 2 yılında çok ilgiliydi sürekli arardı aşırı ilgiliydi. 1 buçuk yıldır işi yüzünden ayda bir kez görüşüyoruz izin alamıyor ve 15 saat çalışıyor ilgisiz olmadığını yakında evlencegimiz için çok çalıştığını (esyalari kendisi alıyor ) ve halinin kalmadığını söylüyor. Aramızda bi soğukluk falan yok herşey ayni birbirimize karşı ama yarım saatini bile ayırmıyor nadiren arıyor. Ben anlamadım napmaliyim ? Sürekli söyleniyorum hergun ilgisizsin falan diye ama kuruntumu yapıyorum sizce ?
Çivi çiviyi söker hesabı sizde aynı şekilde davranın çekin tüm ilginizi bakalım ne olacak ?

Ben bir şey görüştüm; dayak yiyen kadın , seviyor ki dövüyor diyordu :KK70:
Of ne alaka ya cidden bos beles sensin bence benim sorumla bunun ne alakası var

Ben bir şey görüştüm; dayak yiyen kadın , seviyor ki dövüyor diyordu :KK70:
Saçma ben mi büküyorum ikimizde yapıyoruz biseyleri sadece o degil

4 yıldır birlikteyiz ve bir buçuk yıl önce sözlendik bahara evleniyoruz. Fakat ilişkinin ilk 2 yılında çok ilgiliydi sürekli arardı aşırı ilgiliydi. 1 buçuk yıldır işi yüzünden ayda bir kez görüşüyoruz izin alamıyor ve 15 saat çalışıyor ilgisiz olmadığını yakında evlencegimiz için çok çalıştığını (esyalari kendisi alıyor ) ve halinin kalmadığını söylüyor. Aramızda bi soğukluk falan yok herşey ayni birbirimize karşı ama yarım saatini bile ayırmıyor nadiren arıyor. Ben anlamadım napmaliyim ? Sürekli söyleniyorum hergun ilgisizsin falan diye ama kuruntumu yapıyorum sizce ?
Ayrılmalısın.

Günde 11 saat çalışıyorum ben, yemin ediyorum eve gelince yemek yiyecek enerjim kalmıyor.
Annem kuzenimi aramadım diye sitem etti az kalsın sinir krizi geçirecektim 😒 ha sabah uyanınca bir yazabilir ya da akşam o ayrı ama durum bu

Günde 11 saat çalışıyorum ben, yemin ediyorum eve gelince yemek yiyecek enerjim kalmıyor.
Annem kuzenimi aramadım diye sitem etti az kalsın sinir krizi geçirecektim 😒 ha sabah uyanınca bir yazabilir ya da akşam o ayrı ama durum bu
Günaydın mesajı atıyor gün içinde iki kelime de olsa napıyosun falan filan konusuyoruz eve gidince de bes dakika yaziyor bugun soyle boyle yaptim iste cok yoruldum uyuyorum simdi diye ise gece 4 de gidiyor yani akşam 4 den gece dorde kadar uyumasi normal mi bana yetmiyo bile o uyku sen dinlendigin halde sekiz saat uyuyorsun diyor

Siz de bir işe girin, esylarin tümünü ona yıkmayın mesela. Böylece insanüstü bir çalışmanin içine girmez?
15 saat nerede çalışıyor? Ek iş mi yapıyor?
Ben de geçen ay ek iş yaptım, nispeten rahat ve keyifli bir işti ama inanılmaz yoruldum. Konuşmaktan çok zevk aldığım bir eski(duruma göre yeni olabilen) sevgilim var, ona bile 'simdi yoğunum,sonra cevap verecegim' yazmisim, unutmuşum. Ki hayatta ona cevap vermeden bitiremezdim normalde günü. Aklımdan bile çıkmış, ekmek parası...
Ben ek işlerde çalışırken -ustelik onun icin- hayatımdaki insan ilgi ilgi ilgi ilgi diye beynimi yese uyuz olurdum. İnsana biraz anlayis,biraz da merhamet şart

Bence çok stresli ve yoğun olduğu için, siz bu stresi biraz olsun azaltmaya çalışın ve kavga etmeyin...
Ben sevgizilik hissediyorum bu iş yüzünden iyi hissetmedigim için onada iyi gelemiyorum. Aylardır söylüyorum hergun yarım saatin bile yok diye durum bu sinirlerime hakim olamiyorum sinirlendiğim kısım ben bu kadar soyledikten sonra hala benim icin bisey yapmamasi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back