Sevgilim beni seviyor mu emin olamıyorum

Altından kalkamayacağınız laflar etmeyin. Sizi basit görmeye ve cepte bilmeye başlamış ayrılamayacaksanız ayrılalım demeyin ki barıştığınız zaman 'ben bu kızı her istediğimde elde ederim' diye düşünmesin. Ava giderken avlanmışsınız sevgiliniz de sizin blöf yaptığınızın farkında canı isteyene kadar kendi halinde ayrıldık biz diyerek takılacak. Belki aradığını bulamazsa döner. Hatayı başta yapmışsınız ancak sevgiliniz de zaten normal değilmiş bir var bir yok aklınızı karıştırmış hep. Bence ayrılmanız iyi olmuş her şerde bir hayır vardır.

surekli agzinizda ayrilik cumlesi ama adam orali olmayinca cark ediyorsun. tabii ki adam seni ciddiye almaz.
blöf yapmadan, tehdit etmeden insan gibi bir soyle, iki söyle rahatsiz oldugun seyleri.
duzeldi düzdi. Olmadi "kusura bakma, isteklerimin onemsenmedigi iliskide asik da olsam kalamam" de yüz yerden engelle. pişman olur duzelir geri donerse yine düşünürsün. ama böyle yaptikca kendini küçültüyorsun.
o kadar hakli ki. coook dogru soylemis. aferin eski sevgiline

Açıkçası çocuk ilgisini belli ediyorken sen biraz ortalığı karıştırmışsın gibi geldi :) Kimse her zaman çok ilgili olamaz hep keyfi yerinde olamaz. Her ilgisiz olduğunda kendine pay biçme bekle biraz morali yerine gelir. O yaşta öyle hatalar yanlış anlamalar olur kendine de suç bulma. Bence konuş onunla tekrar orta yolu bulabilirsiniz.

Ya evet gerçekten çocuk gibiyim bu konuda küstüm oynamıyorum deyip geri dönüyorum sürekli farkındayım ama elimde değil bir daha yapmam diyorum Şuan konuşarak çözelim her şeyi diyorum ama ağzını açıp bi uzun konuşmayınca sinirleniyorum beş saat bir şey anlatmışım iki cümle ile cevap veriyor bana. Hem çok seviyorum hem üzülüyorum ve sonuç bu sanırım.

Evet öyle yapmamaya çalıştım bu sefer iyice düşündüm geldim konuşmak için ama tavırları o kadar sinirimi bozdu ki konuşsun diye mi çok sinirlendiğimden mi nedir öyle söyledim o da asla aman ayrılmayalım falan demedi bu sefer bunu sindiremedim yine ben konuşmaya çalıştım senin amacın ne gibisinden yok bir daha aynı hatayı yapmam umarım

Konuştuk bakalım daha sakin kalmaya çalışıyorum. Hayırlısı artık. Benim toksiklik geçince barışacakmışız bu cümle de sinirimi bozuyo da bir şey demiyorum şuanlık aşırı kavga çıkarılası bir cümle benim için

Hayırlısı bakalım olur öyle şeyler. Güya şimdi o erkek ya ilişkiyi yönettiğini ve sahiplendiğini düşünüyor. Bırak öyle sansın ama cidden gıcık bir cümle toksik

Hayırlısı bakalım olur öyle şeyler. Güya şimdi o erkek ya ilişkiyi yönettiğini ve sahiplendiğini düşünüyor. Bırak öyle sansın ama cidden gıcık bir cümle toksik
Aynen öyle istiyor ben yöneticem bşraz benim sözüm geçsin triprlernde sessizce sıramı bekliyorum dksşdmdşdldp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…