SEVGİLİM beni Geçmişimden TERK ETTİ

hepsi mi aynı olur ha şaşırtmadı

Kucağına kız oturtan biri muhafazakar olamaz. İkiniz de aynı numunesiniz ayrıl barış evlen boşan

Güzel yorum bu arada nickiniz çok güzel ben de ted ve barneye bayılıyorum

ben pişmanlığını yaşadım hanımefendi, övüne övüne anlattığım bir durum değil zaten bu...

Sen çok sıkıcı bir kızsın sevgilin de *** gibi birisi. Okurken tiksindim. Size bir ömür mutluluklar inşallah tekrar bir araya gelirsiniz başka kimseye bulaşmazsınız
tuhaf bakış açısı... buraya yazma sebebim barışma tavsiyesi almak değil zaten. tencere kapak olduğumu da düşünmüyorum çünkü cidden mantıksız hareketler ettim. ondan sonrasında böyle intikam almaya da çalışmadım...

Ne kadar sevgili yapıyorsunuz iki tarafta bence siz sevgilili yanlış anlamışsınız.Bide adam nasıl cesaret edipte kaşar yazıyor yada siz ona o hakkı veriyorsunuz öyle yazmaya cesaret ediyor ayrıldığınız da hemen de sevgili bulma onla bişeyler yaşa ondanda ayrıl eski sevgiline dön bunlar saçma hareketler

evet gerçekten saçma hareketler.. ben zaten farkına vardığımda kendime olan saygıma üzüldüm. 1 yıl geçti bu olayın üstünden yeni ayrıldı benden bunun için. kaldı ki ayrıldığımızda yine birileriyle bir şey yaşamış ben bu sefer kendime yenik düşmedim.

kendinize ve ilişkinize dışarıdan bakın, çok ama çok garip değil misiniz?
muhafazakar adam kucağına kız oturtuyor
siz bu çocuğu çok seviyorsunuz ama eski sevgilinizle öpüşüyorsunuz
tiktok denen zırva sapık yerden size laf sokup kaşar diyor
cidden sizce bu ilişki nereye varır bu haliyle?

tüm bunlara çizgi çekip tekrar başlama kararı almıştık 1 yıl önce olmuştu bu olaylar ama benden bu konular üzerine yeni ayrıldı... ki ben cidden eski sevgilimle olanlardan pişman oldum bir daha tekrarlamadım. başka birini de araya sokmadım

çizgi çekemezsiniz...
yağlı bulaşık mı ki bu yıkanınca eskisi gibi olsun.
her ikiiniz de hafızanızı sildirmediğiniz sürece bu meseleler hep aranızda kalır
mantıklı olun lütfen.

çizgi çekemezsiniz...
yağlı bulaşık mı ki bu yıkanınca eskisi gibi olsun.
her ikiiniz de hafızanızı sildirmediğiniz sürece bu meseleler hep aranızda kalır
mantıklı olun lütfen.
ben affettim barıştığımızda üstesinden gelmeye çalıştım ama benim üstüme kaldı... doğru diyorsunuz

benim muhafazakar aileden gelme bir sevgilim vardı, crop giymeme karışır, alkol kesinlikle yasak, belim 1mm bile görünmeyecek çiçek almaya bile yabani biriydi.
kendine böyle bir kocayi hak görüyorsan sana her sey müstehak..iyi olmuş
kuzeni bir gün bunu aradı ve bebnim denize gittiğimi söyledi. muhafazakar eximde benden ayrıldı
muhafazakar olsa kadinlarla altalta ustuste hallere girip sevişmezdi, kendini muhafaza ederdi. dag ayisi sadece

Sizde veya onda huy edinmissiniz birinden ayrılinca başka birisiyle bişeyler yaşıyorsunuz kadınsız veya erkeksiz duramiyormusunuz benim bildigim iki taraf ayrilinca belirli bir zaman üzüntüsünü yaşar kendine başka yollar cizer öyle sevdigini unutur.Sizde öyle bişey yok ne aşk acısını cekiyorsunuz nede sevgiliden başka yollara gidiyorsunuz.Sevgilim beni aldatsaydı karşılık olsun diye onu aldatmazdım bana yakışmayacak bir harekettir.Sen eski sevgilinin hareketini yapmazsın bu gün o sana k...şar diyemiyecekti iki tarafta suclusunuz

ben erkeksiz zaten duruyordum. bu olay olana kadar o sürekli kız ekledi evlenme niyetiyle görüştü ama ben kimseyi hayatıma almadım. sonrasında fotoğraf paylaştığında ben de kızdığımda naparsan yap ilgilenmiyorum dedi. ben de cidden sinirime yenik düştüm ki olanlardan sonra o çocukla da görüşmedim. ama o hala başkalarıyla görüşüyor.

suçluluğumu kabul ettim başka erkek de araya sokmadım. ama beni sevdiğini söyleyip kızları eklemeye devam etti sen benim ne hissettiğimi bilemezsin diyerek. yaptığım yanlışın farkınd
suçluluğumu kabul ettim başka erkek de araya sokmadım. ama beni sevdiğini söyleyip kızları eklemeye devam etti sen benim ne hissettiğimi bilemezsin diyerek. yaptığım yanlışın farkındaydım bir daha da yapmadım.

Tiktokta sevgilisiyle kucak kucağa resim attığı an muhafazakarlık bitmiş aslında ama siz yinede muhafazakar olduğunu düşünüyorsanız öyle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…