- 15 Ekim 2016
- 6.675
- 12.027
- 248
Hııhhh beddua da geldi sen kimi yargıladın da bunlar geldi başına ayolumarım yargıladığın başına gelmez.
hepsi mi aynı olur ha şaşırtmadıKız alkol içti diye akpli sevgilisi bundan ayrılıyor. Ayrılık sonrası Akpli sevgilisi eski kız arkadaşlarından biriyle sevişiyor bunu sosyal medyada paylaşıyor bizim kızımız da bunu görünce altında kalamıyor o da eski sevgiliyle öpüşüyor. Akpli çocuk mütemadiyen kızı hayat stili şekliyle aşalığıyor ve kendisine cinsiyetçi küfürler söylüyor. Kızımız TABİİ Kİ çok aşık geri dönüyor ancak eski sevgiliyle öpüştüğünü gizliyor ardından öpüşme olayı ortaya çıkıyor yine kızımıza küfür edip şutluyor akpli evladımız.
Güzel yorum bu arada nickiniz çok güzelBöyle ayıları hayatınıza alarak ilk yanlışı yapan sizlersiniz kusura bakmayın. İstediği gibi at koşturan adam seni yaşadıklarından dolayı eleştiremez. Böylebir adam için kendine zarar verme düşünceni aklından çıkar. Adamın iki yüzlü ahlak anlayışını geç sana değer vermiyor bile.
teşekkürlerGüzel yorum bu arada nickiniz çok güzelben de ted ve barneye bayılıyorum
ben pişmanlığını yaşadım hanımefendi, övüne övüne anlattığım bir durum değil zaten bu...Peynir de. Sogudum
Siz ne midesiz insansınız yahu herif başkasıyla aşna fişne yaşıyor sırf intikam için başkasıyla sizde aynı haltları yapıyorsunuz peki o kıskandırmak için kullandınız insanin duyguları belkide onun ahı tuttu
Aslın da ayrılmanız kötü tam tencere kapak
tuhaf bakış açısı... buraya yazma sebebim barışma tavsiyesi almak değil zaten. tencere kapak olduğumu da düşünmüyorum çünkü cidden mantıksız hareketler ettim. ondan sonrasında böyle intikam almaya da çalışmadım...Sen çok sıkıcı bir kızsın sevgilin de *** gibi birisi. Okurken tiksindim. Size bir ömür mutluluklar inşallah tekrar bir araya gelirsiniz başka kimseye bulaşmazsınız
haklısınız kendime olan saygımı kaybetmişim...Onun yaptiklari zaten komikte. Sen nasil boyle bir adami geri kabul ettin. Hic kendine saygin yok mu ?
beddua etmedim? çok kınıyorsunuz bundan bahsediyorum.Hııhhh beddua da geldi sen kimi yargıladın da bunlar geldi başına ayol
Ne kadar sevgili yapıyorsunuz iki tarafta bence siz sevgilili yanlış anlamışsınız.Bide adam nasıl cesaret edipte kaşar yazıyor yada siz ona o hakkı veriyorsunuz öyle yazmaya cesaret ediyor ayrıldığınız da hemen de sevgili bulma onla bişeyler yaşa ondanda ayrıl eski sevgiline dön bunlar saçma hareketlerUzun bir konu çekirdeğinizi alın tavsiyem... benim muhafazakar aileden gelme bir sevgilim vardı, crop giymeme karışır, alkol kesinlikle yasak, belim 1mm bile görünmeyecek çiçek almaya bile yabani biriydi. Neyse başta ailesi beni zamanında alkol içtiğim için istemedi, ve baya ağlayarak ayrıldık bu sevgilimle. Sonrasında sürekli ayrıl barış derken tartışarak ayrıldık ve bi anda tiktokta bir kızla kucak kucağa fotoğraf atmıştı göreceğimi bilerek. ben de bela okudum ettim düşmez kalkmaz bir allah istediğini yap dedi ve büyük bir şekilde orda iletişimi kestik. kendi kuzeninin sırrını amcasına söyledi bu yüzden geldi kuzeni bana o kızın eski sevgilisi olduğunu söyledi. daha da beynimden vuruldum. o kızla sev..tigini öğrendim. sonrasında tiktokta göndermeler yaptı bana ka.sar diye ve ben de sinirim o kadar allak bullak oldu ki diğer eski sevgilimle görüştüm. yalan yok eğlenceli zamanlar geçirdik denize gittik ve biz de öpüştük bir kaç şey yaşandı ama ben devam ettiremedim onla görüşmeyi kestim. sonrasında bu muhafazakar exim bana geri döndü, arkanda duracağım ilişkimiz olsun vs dedi beni çok özlediğini söyledi. benim de kalbim ondaydı ben de kabul ettim. baya da ilişkimiz ileri gitti tabii ben eximle olanları anlatmadım bana kızsın istemedim ama o biz ayrıyken sadece o kızla değil bi kaç kızla da bir şey yaşamıştı. neyse ailemiz tanıştı vs kuzeni bir gün bunu aradı ve bebnim denize gittiğimi söyledi. muhafazakar eximde benden ayrıldı söylemediğim için. ve güveninin bittiğini söyledi. geçen haftada bana yazdı ka..sar diye. şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum, o kadar kırıldım ki mantıklı düşünemiyorum çünkü kendime zarar verme derecesine geldim.
evet gerçekten saçma hareketler.. ben zaten farkına vardığımda kendime olan saygıma üzüldüm. 1 yıl geçti bu olayın üstünden yeni ayrıldı benden bunun için. kaldı ki ayrıldığımızda yine birileriyle bir şey yaşamış ben bu sefer kendime yenik düşmedim.Ne kadar sevgili yapıyorsunuz iki tarafta bence siz sevgilili yanlış anlamışsınız.Bide adam nasıl cesaret edipte kaşar yazıyor yada siz ona o hakkı veriyorsunuz öyle yazmaya cesaret ediyor ayrıldığınız da hemen de sevgili bulma onla bişeyler yaşa ondanda ayrıl eski sevgiline dön bunlar saçma hareketler
tüm bunlara çizgi çekip tekrar başlama kararı almıştık 1 yıl önce olmuştu bu olaylar ama benden bu konular üzerine yeni ayrıldı... ki ben cidden eski sevgilimle olanlardan pişman oldum bir daha tekrarlamadım. başka birini de araya sokmadımkendinize ve ilişkinize dışarıdan bakın, çok ama çok garip değil misiniz?
muhafazakar adam kucağına kız oturtuyor
siz bu çocuğu çok seviyorsunuz ama eski sevgilinizle öpüşüyorsunuz
tiktok denen zırva sapık yerden size laf sokup kaşar diyor
cidden sizce bu ilişki nereye varır bu haliyle?
çizgi çekemezsiniz...tüm bunlara çizgi çekip tekrar başlama kararı almıştık 1 yıl önce olmuştu bu olaylar ama benden bu konular üzerine yeni ayrıldı... ki ben cidden eski sevgilimle olanlardan pişman oldum bir daha tekrarlamadım. başka birini de araya sokmadım
ben affettim barıştığımızda üstesinden gelmeye çalıştım ama benim üstüme kaldı... doğru diyorsunuzçizgi çekemezsiniz...
yağlı bulaşık mı ki bu yıkanınca eskisi gibi olsun.
her ikiiniz de hafızanızı sildirmediğiniz sürece bu meseleler hep aranızda kalır
mantıklı olun lütfen.
kendine böyle bir kocayi hak görüyorsan sana her sey müstehak..iyi olmuşbenim muhafazakar aileden gelme bir sevgilim vardı, crop giymeme karışır, alkol kesinlikle yasak, belim 1mm bile görünmeyecek çiçek almaya bile yabani biriydi.
muhafazakar olsa kadinlarla altalta ustuste hallere girip sevişmezdi, kendini muhafaza ederdi. dag ayisi sadecekuzeni bir gün bunu aradı ve bebnim denize gittiğimi söyledi. muhafazakar eximde benden ayrıldı
Sizde veya onda huy edinmissiniz birinden ayrılinca başka birisiyle bişeyler yaşıyorsunuz kadınsız veya erkeksiz duramiyormusunuz benim bildigim iki taraf ayrilinca belirli bir zaman üzüntüsünü yaşar kendine başka yollar cizer öyle sevdigini unutur.Sizde öyle bişey yok ne aşk acısını cekiyorsunuz nede sevgiliden başka yollara gidiyorsunuz.Sevgilim beni aldatsaydı karşılık olsun diye onu aldatmazdım bana yakışmayacak bir harekettir.Sen eski sevgilinin hareketini yapmazsın bu gün o sana k...şar diyemiyecekti iki tarafta suclusunuzevet gerçekten saçma hareketler.. ben zaten farkına vardığımda kendime olan saygıma üzüldüm. 1 yıl geçti bu olayın üstünden yeni ayrıldı benden bunun için. kaldı ki ayrıldığımızda yine birileriyle bir şey yaşamış ben bu sefer kendime yenik düşmedim.
ben erkeksiz zaten duruyordum. bu olay olana kadar o sürekli kız ekledi evlenme niyetiyle görüştü ama ben kimseyi hayatıma almadım. sonrasında fotoğraf paylaştığında ben de kızdığımda naparsan yap ilgilenmiyorum dedi. ben de cidden sinirime yenik düştüm ki olanlardan sonra o çocukla da görüşmedim. ama o hala başkalarıyla görüşüyor.Sizde veya onda huy edinmissiniz birinden ayrılinca başka birisiyle bişeyler yaşıyorsunuz kadınsız veya erkeksiz duramiyormusunuz benim bildigim iki taraf ayrilinca belirli bir zaman üzüntüsünü yaşar kendine başka yollar cizer öyle sevdigini unutur.Sizde öyle bişey yok ne aşk acısını cekiyorsunuz nede sevgiliden başka yollara gidiyorsunuz.Sevgilim beni aldatsaydı karşılık olsun diye onu aldatmazdım bana yakışmayacak bir harekettir.Sen eski sevgilinin hareketini yapmazsın bu gün o sana k...şar diyemiyecekti iki tarafta suclusunuz
suçluluğumu kabul ettim başka erkek de araya sokmadım. ama beni sevdiğini söyleyip kızları eklemeye devam etti sen benim ne hissettiğimi bilemezsin diyerek. yaptığım yanlışın farkındben erkeksiz zaten duruyordum. bu olay olana kadar o sürekli kız ekledi evlenme niyetiyle görüştü ama ben kimseyi hayatıma almadım. sonrasında fotoğraf paylaştığında ben de kızdığımda naparsan yap ilgilenmiyorum dedi. ben de cidden sinirime yenik düştüm ki olanlardan sonra o çocukla da görüşmedim. ama o hala başkalarıyla görüşüyor.
suçluluğumu kabul ettim başka erkek de araya sokmadım. ama beni sevdiğini söyleyip kızları eklemeye devam etti sen benim ne hissettiğimi bilemezsin diyerek. yaptığım yanlışın farkındaydım bir daha da yapmadım.Sizde veya onda huy edinmissiniz birinden ayrılinca başka birisiyle bişeyler yaşıyorsunuz kadınsız veya erkeksiz duramiyormusunuz benim bildigim iki taraf ayrilinca belirli bir zaman üzüntüsünü yaşar kendine başka yollar cizer öyle sevdigini unutur.Sizde öyle bişey yok ne aşk acısını cekiyorsunuz nede sevgiliden başka yollara gidiyorsunuz.Sevgilim beni aldatsaydı karşılık olsun diye onu aldatmazdım bana yakışmayacak bir harekettir.Sen eski sevgilinin hareketini yapmazsın bu gün o sana k...şar diyemiyecekti iki tarafta suclusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?