onun kuzeninin arkadaşı gördüğünde söylemiş ama denizde yakınlaşmadık hiç.Exin (!) muhafazakar filan değil kucagına kızları alıp tiktokda paylaşan biri muhafazakar olamaz ailesi öyledir olabilir.. Her neyse.. İkinizde birbirinize artık bu saatten sonra güvenemezsiniz, hep geçmiş başa kakılacaksa birleşmenin ne anlamı var ki. Kuzen meseleniz de karışık denize vs gittiğini nasıl öğrendi de ispiyonladı
umarım yargıladığın başına gelmez.Ögg ne kadar basitsiniz midem bulandı
Off he he hemen bir yargılama mod onumarım yargıladığın başına gelmez.
yaşın kaç? konuşma tarzın bunu gösterdiği için bu yorumu yaptım. insanın karakterini bilmeden basit demek de ayrı tuhaf...Off he he hemen bir yargılama mod on
Tiktok kullanıyor ve sana kaşar diyor onunla bununla yatıyor sen de başkasıyla öpüşüyorsun bla bla sence de çok basit bir ilişki değil mi ?yaşın kaç? konuşma tarzın bunu gösterdiği için bu yorumu yaptım. insanın karakterini bilmeden basit demek de ayrı tuhaf...
amacım zaten tencere kapak olmak değil, hayatım için yol bulmak. yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışıyorum...Ne vasat insan ilişkileri ya .Exinle sen tencere kapaksın canım ama tek yanlışın var muhafazakar falan değil o çocuk şerefsizin önde gideni üstelik ailesinin ağzına bakan bi bebe.
evet ilişkimiz böyle basite indi, haklısınTiktok kullanıyor ve sana kaşar diyor onunla bununla yatıyor sen de başkasıyla öpüşüyorsun bla bla sence de çok basit bir ilişki değil mi ?
Sana kaşar diyen bir insana geri dönerek çokta yapıcı olamazsın sanki.amacım zaten tencere kapak olmak değil, hayatım için yol bulmak. yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışıyorum...
hayır kesinlikle normal gelmiyor. amacım gerçekten tavsiye çünkü çok kırıldığım bir olay oldu buGercekten tavsiyeyse derdin sana kaşar gibi hakaret eden bir adamın bir daha yüzüne bakma olur mu. Başlayacağım artık sevgi aşk kisvesi altında her halti kabullenen kadınlara. Kızım sen kafayi mi yedin karsinda her haltı yiyip sana dönen sonradinda yine sana hakaret biri var. Agzina siçamadim diye üzüleceğine ayrıldığına mi üzülüyorsun. Kafani toparla kafani aklını başına al. Yoksa ilerde öyle pişman olursun ki ama elden birsey gelmez. Ha ama bunlar sana normal geliyorsa bu yazılanlar boş konuşma geliyorsa o zaman hakkaten tencere kapaksininiz yaşayacağın hersey mubah.
vicdan azabı çekiyordum eximle bir şeyler yaşadığım için o yüzden ne yapacağımı bilemedimSana kaşar diyen bir insana geri dönerek çokta yapıcı olamazsın sanki.
küfürü açık yazmak istemiyor olabilir, yasak olduğunu düşünüyor olabilir
ilk defa bu platformu kullandım bilemedim ne sansürlenir
umarım o da bu şekilde yaşattığını yaşar diyorum ben de...Yani sitede yasak mı bilmiyorum ama biz okuyunca ne demek istediğini anladığımız kelimelerin (.) ile sansürlenmesi bana tuhaf geliyor :)
Neyse konuyu sabote etmeyim. Konu sahibi boşverin ya o kendine inşallah kendi gibi muhafazakarı! Bulsun sjsjsk
vicdan azabı çekiyordum eximle bir şeyler yaşadığım için o yüzden ne yapacağımı bilemedim
Yapıcı olacak bir şey kalmamış ortada. Kendin için yapacağın en güzel iyilik ondan uzak durmak, bir daha konuşmamak olur .amacım zaten tencere kapak olmak değil, hayatım için yol bulmak. yıkıcı değil yapıcı olmaya çalışıyorum...
her hayatıma baktığımda bi şekilde geri döndü ve o olmadan hiç olduğumu düşünecek raddeye geldim. ben de kurtulmak istiyorumKendine neden zarar vereceksin onu anlamadım ?
21 yaşındasın ve daha bu yaşta kendini bu kadar yıpratıyorsun
son olarak bu adamdan kaç kurtul önüne bak. Saçma sapan insanlardan da uzak dur
Ne anlıyorsunuz cidden böyle varoş ruhlu erkeklerden ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?