- 1 Ocak 2022
- 152
- 55
- 29
-
- Konu Sahibi Masal123459
Çok ayrıldık daha önce daha doğrusu hep ben ayrıldım hiç imasıni ettiğini bile görmedimSen ayrılmadan önce herifin elinde ne var ne yok bı yokla da ondan sonra ayrıl bari. Şimdi ayrılma mesajına sinirlenip meme fotosu atmasın baaağğk ben de ne var diye
Kız sen ne fena çıktınSen ayrılmadan önce herifin elinde ne var ne yok bı yokla da ondan sonra ayrıl bari. Şimdi ayrılma mesajına sinirlenip meme fotosu atmasın baaağğk ben de ne var diye
Burda nikahlı karısına bosanirsan bunları salarim ortalığa diye tehdit eden koca okuduk bizÇok ayrıldık daha önce daha doğrusu hep ben ayrıldım hiç imasıni ettiğini bile görmedim
Aileler ve ortak akrabaların olması gerekmez. Bunlar olmasa bile bi’ sekilde yayarsa aile ve ortak tanıdıklarla beraber tüm dünya görüyor zaten.Aileler ortak tanıdıklar olunca insan korkuyor
Burda nikahlı karısına bosanirsan bunları salarim ortalığa diye tehdit eden koca okuduk
Ne farkeder? Baska insan mi yoktu cevrenizde? Yüzünüzün gorunmesine gerek yok ki, birine gosterse herkes tanir sizi.Yaaa offff tam olarak öyle değil kuzen falan değil yani dedelerimiz akraba
Çok teşekkürlerAileler ve ortak akrabaların olması gerekmez. Bunlar olmasa bile bi’ sekilde yayarsa aile ve ortak tanıdıklarla beraber tüm dünya görüyor zaten.
Erkeklerin ayrıldıktan sonra kadınlardan intikam almak icin yaydığı siteler mevcut. Böyle bir şey yaparsa bana ulasmanız yeterli. Aratıp taratıp buluruz.
Bu arada her adamda öyle video fotoğraf cekmez. Çok iştahlı güzel yapıyorsunuz herhalde. Ona bakarak mastürbasyon patlatmak icin kaydetmiş olabilir.Çok teşekkürler
Ben de bunun için yaptığını düşünüyorumBu arada her adamda öyle video fotoğraf cekmez. Çok iştahlı güzel yapıyorsunuz herhalde. Ona bakarak mastürbasyon patlatmak icin kaydetmiş olabilir.
Ama izinsiz yapması düsündürüyor elbette.
Esinizle birlikte olurken kendisi gozlerini mi kapatiyor? Sizi izlemiyor mu?Bu cok iyi bir neden mi sence niyeti bozmus hanzo
Niye senin yaptigin biseye bakarak mast yapsinki ya igrenc
Kapatıyor hepEsinizle birlikte olurken kendisi gozlerini mi kapatiyor? Sizi izlemiyor mu?
Sana sormadım canikom. Alintiladigim kisinin mesaji yaziyor ustte. Baska birine daha yapmissin bunu. Kendi aramizda konuşuyoruz. Hep sana cevap verecek degiliz.Kapatıyor hep
Hangi konuşma? Benim konumdasiniz ama?Sana sormadım canikom. Alintiladigim kisinin mesaji yaziyor ustte. Baska birine daha yapmissin bunu. Kendi aramizda konuşuyoruz. Hep sana cevap verecek degiliz.
Senin konunun kölesi miyiz yalnizca sana cevap verecegiz? Bu konuda birbirimizle de konusuyoruz iste. Birbirimizin mesajını alıntılayarak.Hangi konuşma? Benim konumdasiniz ama?
Ayrılırken zırhları sakin hazırlayin dikkat edin. Oyle bırakın.Ben de bunun için yaptığını düşünüyorum
Yeni üye olduğum için bilmiyorum soruyorum benim konumdaykeb başka konuşma olabilir mi diye ayyy ne kadar kabasinizSenin konunun kölesi miyiz yalnizca sana cevap verecegiz? Bu konuda birbirimizle de konusuyoruz iste. Birbirimizin mesajını alıntılayarak.
Soru cumlesi olmayan cümlelere de soru isareti koydugun icin kabalaştım. Bak bu mesaj senden alintilanmis bir mesaj. Uzerinde kullanici adin ve yorumun var.Yeni üye olduğum için bilmiyorum soruyorum benim konumdaykeb başka konuşma olabilir mi diye ayyy ne kadar kabasiniz
Soru cumlesi olmayan cümlelere de soru isareti koydugun icin kabalaştım. Bak bu mesaj senden alintilanmis bir mesaj. Uzerinde kullanici adin ve yorumu