Sevgilim ben oral yaparken izinsiz fotoğrafimi çekmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen ayrılmadan önce herifin elinde ne var ne yok bı yokla da ondan sonra ayrıl bari. Şimdi ayrılma mesajına sinirlenip meme fotosu atmasın baaağğk ben de ne var diye
Çok ayrıldık daha önce daha doğrusu hep ben ayrıldım hiç imasıni ettiğini bile görmedim

Aileler ortak tanıdıklar olunca insan korkuyor
Aileler ve ortak akrabaların olması gerekmez. Bunlar olmasa bile bi’ sekilde yayarsa aile ve ortak tanıdıklarla beraber tüm dünya görüyor zaten.

Erkeklerin ayrıldıktan sonra kadınlardan intikam almak icin yaydığı siteler mevcut. Böyle bir şey yaparsa bana ulasmanız yeterli. Aratıp taratıp buluruz.

Çok teşekkürler

Bu arada her adamda öyle video fotoğraf cekmez. Çok iştahlı güzel yapıyorsunuz herhalde. Ona bakarak mastürbasyon patlatmak icin kaydetmiş olabilir.

Ama izinsiz yapması düsündürüyor elbette.
Ben de bunun için yaptığını düşünüyorum

Senin konunun kölesi miyiz yalnizca sana cevap verecegiz? Bu konuda birbirimizle de konusuyoruz iste. Birbirimizin mesajını alıntılayarak.
Yeni üye olduğum için bilmiyorum soruyorum benim konumdaykeb başka konuşma olabilir mi diye ayyy ne kadar kabasiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…