- 1 Ocak 2022
- 152
- 55
- 29
-
- Konu Sahibi Masal123459
Silseydiniz hemen3 yıllık ciddi bir ilişkim var 27 yaşındayım. Sevgilimle düzenli cinsel ilişkimiz var tabii bunu yüzeysel yapıyoruz. Ben oral yaparken birden flaş patladı ve fark ettim ki gizlice fotoğrafımi çekmiş yüzüm görünmüyordu ama çok korktum çok kızdım sadece zevk aldığım için o an çekmek istedim dedi ama ben tedirgin oldum çok güveniyorum ama böyle birşeye neden başvurdu anlamadım
Sildiniz mi?3 yıllık ciddi bir ilişkim var 27 yaşındayım. Sevgilimle düzenli cinsel ilişkimiz var tabii bunu yüzeysel yapıyoruz. Ben oral yaparken birden flaş patladı ve fark ettim ki gizlice fotoğrafımi çekmiş yüzüm görünmüyordu ama çok korktum çok kızdım sadece zevk aldığım için o an çekmek istedim dedi ama ben tedirgin oldum çok güveniyorum ama böyle birşeye neden başvurdu anlamadım
Sildim tabii ki ama onda kendi attığım dekolteli resimler de var mesajlar da varSilseydiniz hemen
Evet hemenSildiniz mi?
O zaman fotoğraf çekmekte sıkıntı görmemesi normalSildim tabii ki ama onda kendi attığım dekolteli resimler de var mesajlar da var
Ee ablacım kaşınmışsın sende, hem kendı rızanla yolla sonrada korkSildim tabii ki ama onda kendi attığım dekolteli resimler de var mesajlar da var
Niye böyle bir şey yaptı bunu merak ediyorum sonuçta evlenmek istediğim adamOha ya daha ne okuyacagiz
Sildimi Peki ?
Ayrica zevk aliyordu da akli nasil ona kaydi igrenc adam
Yollamadim ben ya. Öyle herkesin yollayacağı fotolardi ama bu izinsiz olan ağır geldiEe ablacım kaşınmışsın sende, hem kendı rızanla yolla sonrada kork
Böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum ama haklısınız her şey olabilir yani o an nasıl bunu düşündü sonra nasıl telefonunda saklayacakti biri görür diye korkmayacak miydiBu konularda kimseye güvenmiyorum. Aklıma direk ayrılsak şantaj yapabilme potansiyeli gelirdi..
Onu muhakkak temizleyin telefonundan insan kocasına bile güvenemiyorken, bu yürek yemişlik olur benden demesi.
Aklıma erkek arkadaş guruplarında bu tarz sohbetler dönüyorsa oraya atabileceği geldi.3 yıllık ciddi bir ilişkim var 27 yaşındayım. Sevgilimle düzenli cinsel ilişkimiz var tabii bunu yüzeysel yapıyoruz. Ben oral yaparken birden flaş patladı ve fark ettim ki gizlice fotoğrafımi çekmiş yüzüm görünmüyordu ama çok korktum çok kızdım sadece zevk aldığım için o an çekmek istedim dedi ama ben tedirgin oldum çok güveniyorum ama böyle birşeye neden başvurdu anlamadım
Acil siliniz.Böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum ama haklısınız her şey olabilir yani o an nasıl bunu düşündü sonra nasıl telefonunda saklayacakti biri görür diye korkmayacak miydi
Offfff düşünmek bile istemiyorum bu çocuk benim akrabamAklıma erkek arkadaş guruplarında bu tarz sohbetler dönüyorsa oraya atabileceği geldi.
Sildim ama birçok fotoğraf ve konuşma var ondaAcil siliniz.
Yatakta farklilik seviyor demekNiye böyle bir şey yaptı bunu merak ediyorum sonuçta evlenmek istediğim adam
Bence sen fakesin. Ağam bizle kafa buluyoOfffff düşünmek bile istemiyorum bu çocuk benim akrabam