Sevgilim ben oral yaparken izinsiz fotoğrafimi çekmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sence iliski aninda foto cekip onu ne icin kullanacagi belli olmasa birde ustune mast yapcak diye dusunsek ne diyelim Simdi bu adama
Ben iliskide duygulari karsilikli seviyorum konu sahibi bile korkmus sence bu guzel bir duygumu
Izinsiz fotograf cekilmesinden bahsetmiyorum ki ben. Bir erkegin fotografa bakarak mast yapmasi igrenc dediniz. Benim konu ettiğim tek sey bu. Esinizin iliski esnasinda sizi izlemesi de igrenc o zaman.

Izinsiz fotograf cekilmesinden bahsetmiyorum ki ben. Bir erkegin fotografa bakarak mast yapmasi igrenc dediniz. Benim konu ettiğim tek sey bu. Esinizin iliski esnasinda sizi izlemesi de igrenc o zaman.
Dedigim gibi ben duygulari karsilikli severim
Sence iliskide iki kisinin askla yasadigi seylerle
Bir erkegin’bir fotoya bakarak biseyler yasamasi aynimi ?
Buna gore fotoyla tatmin olan erkekler cok iyi diyebilirmiyiz ben sahsen dogru bulmuyorum

Offfff düşünmek bile istemiyorum bu çocuk benim akrabam
Allah korusun bir gün ayrılsanız kötü bir şekilde. Akraban olan birisine kendinizi nasıl bu kadar teslim ediyorsunuz canım benim . yaşında küçük değil ki. Bir daha böyle bir şeyi yapma bence. İnsanlara güven olmaz. Eğer şunu diyebiliyorsan çok karakterli kesinlikle yapmaz. Rahat ol ama sonrasında temkinli ol. Yani ben 3 aydır görüşmediğim kocama atmıyorum ki olurda telefonu o an başkası bakarken ters bir şey olur görür ya da telefonu bozulur silmeye vakti kalmadan.

Oriana nesini beğenmedin. Benim için fobi olan şey sana hobi olabilir tabi onu bilemem. Demekki sen ilişki anında videoya çekilmekten hoşlanıyorsun beğenmemen bunu düşündürüyor
Benim yazdıgım kaşınma fikride bence dogruydu ama sen onu begenmedın, demekki neymiş insanlar bazı yazılanları begenmeyebiliyormus ben senın bu yazdıgın yorumu begenmedım bunkadar basit

Dedigim gibi ben duygulari karsilikli severim
Sence iliskide iki kisinin askla yasadigi seylerle
Bir erkegin’bir fotoya bakarak biseyler yasamasi aynimi ?
Buna gore fotoyla tatmin olan erkekler cok iyi diyebilirmiyiz ben sahsen dogru bulmuyorum
Hicbir zevk birbirinin aynisi degildir.
Bir erkegin yalnizken bunu yapmasi da igrenc degildir.

Fotoğrafla mast yapmasinin iyilikle kotulukle ne alakasi var?
Bu yalnizca kadin icin guvenlik acisindan sorun teşkil eder.

Benim yazdıgım kaşınma fikride bence dogruydu ama sen onu begenmedın, demekki neymiş insanlar bazı yazılanları begenmeyebiliyormus ben senın bu yazdıgın yorumu begenmedım bunkadar basit
Kaşınma fikrin doğru değildi senin pis zihniyetinin yansımasıydı. Sen sadece sana beğenmedim attım diye gelip benim yorumumu o kadar yorum içinde arayıp beğenmedim atıcak kadar komplekslisin. Ben kendimle ilgili bir şey söyledim bunda beğenip beğenmeyecek bir şey yok. Sen direkt konu sahibini hedef alan bir yorum yaptın. İkisinin ayrımını bile fark edemiyorsun. İnsanalr bazı yazılanları beğenmeyebilşyorsa neden ben beğenmedim diye koşa koşa benim yorumumu beğenmemeye geldin. Kendinle çelişiyorsun. Bu arada seni göz ardı edicem haberin olsun. Bu arada bana beğenmedim atak tek kişi sensin ama sana bir sürü kişi aynı tepkiyi vermiş bir düşün bence.

Göz ardı etmezsen hatrım kalır. Sen once kendi pis düşüncelerni gözden gecır, yaptıgın cacaronluklara bak sonra gelip bana pis düşüncen falan dıye yazma hakkını elde etmiş ol. Muhattap olmazsan daha fazla ıyı olur. Hadi şimdi kendı pisliğinde bogul.

Sen hastasın ya. Benim ne pis düşüncem varmış acaba işine gelmeyince hemen iftira atarsın böyle. Cacaronluk yapan sensin kendi yaptıklarını yazdığına göre pisliğinde boğul lafını da aynaya karşı demiş olmalısın. Çünkü tek pislik sensin.

Gülme emojisi koymak istiyorum ama begenmedim sana daha layık o yuzden o emojıyı verıyorum ne terbiyesiz insanmıssın sen ya laflara bak sen her agzına gelenı söylerken ıyı karşı taraf terbıyesızlıgıne tepkı verdiğimde hasta ve pislik oluyor oyle mi hadi işine bak sen senin gibileri muhatap alıp yazanda kabahat

Ya git işine hasta. Ben sadece konu sahibinin yaşadığı şey için "hoş geldin yeni fobi" yazdım ne var bunda. bunun nesine beğenmedin attın diye sordum sana sadece. Ne terbiyesiliğine karşılık vermişsin sen. Teryesilik yapan sensin. Senin ne kuyruk acın varmış böyle. Senin yazdığının aynısını sana geri yazdım terbiyesiz dedin. Kendi kendinin sıfatını kendin verdin. Acınasısın.

Hicbir zevk birbirinin aynisi degildir.
Bir erkegin yalnizken bunu yapmasi da igrenc degildir.

Fotoğrafla mast yapmasinin iyilikle kotulukle ne alakasi var?
Bu yalnizca kadin icin guvenlik acisindan sorun teşkil eder.
Katiliyorum guvenlik acisindan da sorun var
Birinin sizin fotoyla mast yaptigini dusunseniz guzel birseymi hadi esi gecelim
Sevgili olsa aklima turlu seyler gelir yani
Genel olarak erkek mast yapiyorsa sorun gormuyorum birinin fotosunu kullanmasini sorun goruyorum

Biri benim rızamla gonderdigim fotoğrafla mast yapiyorsa bu niye cirkin bir sey olsun? Olaylara nasil bu acidan bakabiliyorsunuz aklim bir turlu almiyor.
Akliniza türlü türlü ne geliyor? Gercekten anlamak icin soruyorum.

Biri benim rızamla gonderdigim fotoğrafla mast yapiyorsa bu niye cirkin bir sey olsun? Olaylara nasil bu acidan bakabiliyorsunuz aklim bir turlu almiyor.
Akliniza türlü türlü ne geliyor? Gercekten anlamak icin soruyorum.
Valla herturlu sey geliyorki banlanmak istemiyorum sadece
Burda zaten sok oldugum nokta da suda var iliski esnasinda kizi fotograflayip kiz oral yaparken fotograflayip bunu mast yaparken kullanmasi felan bana cidden hos gelmiyor yani dusuncene saygi duyarim ama bence hos degil

Banlanacak kadar ütopik ne geliyor aklina ay lutfen yazar misin? Her seyde banlanılmıyor. Araya * koyarak yazabilirsin.

Banlanacak kadar ütopik ne geliyor aklina ay lutfen yazar misin? Her seyde banlanılmıyor. Araya * koyarak yazabilirsin.
Bosver biz ona sapiklik diyelim gecsin gitsin
Benim merak ettigim su sence simdi konu sahibinin erkek arkadasi nasil bu hareketiyle

Fotoğraf göndermek ve birlikte olmak tecavüz etmesinde sakınca yok demekle aynımı bu nasıl bir düşünce asıl siz değiştirin düşünce yapınızı

Siz keşke okuduğunuzu anlayabilseniz. Sen dekolteli fotoğraf yollayıp kaşınmışsın ne demek tam olarak? Kadının cinsel birliktelikte habersiz fotoğrafımı çekebilirsin mi demek? Rızasız her şey iğrenç ve kabul edilemez olduğunu anlattım orada.

Ayrıldıktan sonra foto Larin emin ol tweter da +18 sayfalarında paylasilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…