Sevgilim ben oral yaparken izinsiz fotoğrafimi çekmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiç empati kurmadan konuşuyosunuz hiç başınıza gelmeyecek gibi konuşuyosunuz biraz anlamanızı istedim psikolojimi
Empati kuruyorum yine ben haklıyım. Yahu herif herşeyi geçtim benimle ilişki içindeyken foto çekecek kadar olaydan kopuk bu 1. Güvenim yerle bir olmuş bu 2. Başıma gelmez çünkü hiçbir zaman eli telefonda agzi başka yerimde olan biriyle sevismedim. Şu bile tek başına ayrılma sebebi siz hala seviyorum diyorsunuz

Empati kuruyorum yine ben haklıyım. Yahu herif herşeyi geçtim benimle ilişki içindeyken foto çekecek kadar olaydan kopuk bu 1. Güvenim yerle bir olmuş bu 2. Başıma gelmez çünkü hiçbir zaman eli telefonda agzi başka yerimde olan biriyle sevismedim. Şu bile tek başına ayrılma sebebi siz hala seviyorum diyorsunuz
Ben ona yapıyordum o bana değil

Ben ona yapıyordum o bana değil
Yine aynı kapıya çıkıyor. Nihayetinde herif sizinle ilişki içinde yine,elinde telefonun ne işi var. Hoş bu saatten sonra bu işin burda noktalanmasi gerekir ama sizin korkunuz oraya buraya mesaj ve görüntüleri yayması dimi?

Yine aynı kapıya çıkıyor. Nihayetinde herif sizinle ilişki içinde yine,elinde telefonun ne işi var. Hoş bu saatten sonra bu işin burda noktalanmasi gerekir ama sizin korkunuz oraya buraya mesaj ve görüntüleri yayması dimi?
Sırf bu yüzden ondan ayrılmak istemiyorum neden bunu yaptığını asla ögrenemicem çok üzgünüm ayrılmak istemiyorum ama çok huzursuz oldum

Ya Aynen ya zevk aliyorsa ne isi var telle kimin aklina gelir bu Of

Sırf bu yüzden ondan ayrılmak istemiyorum neden bunu yaptığını asla ögrenemicem çok üzgünüm ayrılmak istemiyorum ama çok huzursuz oldum
Tabi tabi böyle leş heriflerin ağız kokusunu çekin sırf birşeyler ortaya dökülüp sacilmasin diye. Ama siz yine aynı kısır döngüye girersiniz. Nasılsa ayrılamiyorum o zaman dans:KK31:

Ayrılcam ama nasıl bir mesaj atacam bilmiyorum yardım edin
Sen ayrılmadan önce herifin elinde ne var ne yok bı yokla da ondan sonra ayrıl bari. Şimdi ayrılma mesajına sinirlenip meme fotosu atmasın baaağğk ben de ne var diye:oha:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X