- 1 Ocak 2022
- 152
- 55
- 29
-
- Konu Sahibi Masal123459
Hiç empati kurmadan konuşuyosunuz hiç başınıza gelmeyecek gibi konuşuyosunuz biraz anlamanızı istedim psikolojimiYaw bundan ala ilişki mi olur? Şimdi siz ben bakireyim de diyin de ben düşüp bayilayim
Bakire olup olmamak önemli mi hergün biriyle yapmıyorum ciddi olduğum adamla yapıyorum o benim ilkimYaw bundan ala ilişki mi olur? Şimdi siz ben bakireyim de diyin de ben düşüp bayilayim
Empati kuruyorum yine ben haklıyım. Yahu herif herşeyi geçtim benimle ilişki içindeyken foto çekecek kadar olaydan kopuk bu 1. Güvenim yerle bir olmuş bu 2. Başıma gelmez çünkü hiçbir zaman eli telefonda agzi başka yerimde olan biriyle sevismedim. Şu bile tek başına ayrılma sebebi siz hala seviyorum diyorsunuzHiç empati kurmadan konuşuyosunuz hiç başınıza gelmeyecek gibi konuşuyosunuz biraz anlamanızı istedim psikolojimi
Ben ona yapıyordum o bana değilEmpati kuruyorum yine ben haklıyım. Yahu herif herşeyi geçtim benimle ilişki içindeyken foto çekecek kadar olaydan kopuk bu 1. Güvenim yerle bir olmuş bu 2. Başıma gelmez çünkü hiçbir zaman eli telefonda agzi başka yerimde olan biriyle sevismedim. Şu bile tek başına ayrılma sebebi siz hala seviyorum diyorsunuz
Yine aynı kapıya çıkıyor. Nihayetinde herif sizinle ilişki içinde yine,elinde telefonun ne işi var. Hoş bu saatten sonra bu işin burda noktalanmasi gerekir ama sizin korkunuz oraya buraya mesaj ve görüntüleri yayması dimi?Ben ona yapıyordum o bana değil
Yine aynı kapıya çıkıyor. Nihayetinde herif sizinle ilişki içinde yine,elinde telefonun ne işi var. Hoş bu saatten sonra bu işin burda noktalanmasi gerekir ama sizin korkunuz oraya buraya mesaj ve görüntüleri yayması d
Sırf bu yüzden ondan ayrılmak istemiyorum neden bunu yaptığını asla ögrenemicem çok üzgünüm ayrılmak istemiyorum ama çok huzursuz oldumYine aynı kapıya çıkıyor. Nihayetinde herif sizinle ilişki içinde yine,elinde telefonun ne işi var. Hoş bu saatten sonra bu işin burda noktalanmasi gerekir ama sizin korkunuz oraya buraya mesaj ve görüntüleri yayması dimi?
Ya Aynen ya zevk aliyorsa ne isi var telle kimin aklina gelir bu OfYine aynı kapıya çıkıyor. Nihayetinde herif sizinle ilişki içinde yine,elinde telefonun ne işi var. Hoş bu saatten sonra bu işin burda noktalanmasi gerekir ama sizin korkunuz oraya buraya mesaj ve görüntüleri yayması dimi?
Ya Aynen ya zevk aliyorsa ne isi var telle kimin aklina gelir bu Of
Tabi tabi böyle leş heriflerin ağız kokusunu çekin sırf birşeyler ortaya dökülüp sacilmasin diye. Ama siz yine aynı kısır döngüye girersiniz. Nasılsa ayrılamiyorum o zaman dansSırf bu yüzden ondan ayrılmak istemiyorum neden bunu yaptığını asla ögrenemicem çok üzgünüm ayrılmak istemiyorum ama çok huzursuz oldum
Sevdiğim için ayrılmıyorumTabi tabi böyle leş heriflerin ağız kokusunu çekin sırf birşeyler ortaya dökülüp sacilmasin diye. Ama siz yine aynı kısır döngüye girersiniz. Nasılsa ayrılamiyorum o zaman dans
Tamamen bir ilişki yokken tutku kaybolmuş aranızda, adam tilfon kurcalamaya başlamış.Aynı şeyi sordum ona zaten çok kızdım boşluğuma geldi hoşuma gitti çekmek istedim zaten sana gösterecektim dedim
Valla benim basıma cok geldi. Hiçbiri de cesaret edemedi. Aksine ben yaptım daha çok. Hiçbiri de dava açmadı. Korkmayın.Kızlar çok acımasızcs yorum yapıyorsunuz başınıza hiç gelmeyecekmiş gibi konuşuyosunuz
İşte aradığım cevapSevdiğim için ayrılmıyorum
Çok üstüme geldin vallaİşte aradığım cevap
Aileler ortak tanıdıklar olunca insan korkuyorValla benim basıma cok geldi. Hiçbiri de cesaret edemedi. Aksine ben yaptım daha çok. Hiçbiri de dava açmadı. Korkmayın.
Bide korkmasan neler olacak kim bilirAileler ortak tanıdıklar olunca insan korkuyor
Bide korkmasan neler olacak kim bilirsen de onu çek bari en azından şantaj yaparsa kozun olur, eğer yapmazsa adult bir albumunuz olurk
Sen ayrılmadan önce herifin elinde ne var ne yok bı yokla da ondan sonra ayrıl bari. Şimdi ayrılma mesajına sinirlenip meme fotosu atmasın baaağğk ben de ne var diyeAyrılcam ama nasıl bir mesaj atacam bilmiyorum yardım edin