Sevgilim ben oral yaparken izinsiz fotoğrafimi çekmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
malesef bu türşeyleri hem erkekeler hemde bayanlar yapıyor ilgin zevkli gelsede sakıncalı ve tehlikeli ileriki yıllarda bir ayrılık olursa koz olarak kullanılır. Eyer kopyası yoksa silidirin.

malesef bu türşeyleri hem erkekeler hemde bayanlar yapıyor ilgin zevkli gelsede sakıncalı ve tehlikeli ileriki yıllarda bir ayrılık olursa koz olarak kullanılır. Eyer kopyası yoksa silidirin.
Sildirdim teşekkürler artık güvenmem asla

Üç yıldır düzenli yüzeyel cinsel ilişki. Nasıl oluyorsa? 27 yaşında yetişkinsiniz, ilerleyebilirsiniz. Yine de ablan olarak akıl hocalığı yapayım, madem ki danıştın.

1- Evli olmadığınız müddetçe asla ve asla dekolte (?) fotoğraflarınızı bir erkekle paylaşmayın. Hele video kayıt modunda cinsel içerikli online konuşmalar yapmayın, oranızı buranızı açmayın. Ona fotoğraf göndermeyin.

2- Yüzeyel ve düzenli cinsel ilişki dediğiniz şey üç yıldır ilerlemediyse bir anormallik var, bir erkeği durduramayabilirsin. Öpüşme, oral sex, karşılıklı birbirinizi boşaltma nereye kadar? Bazı şeyleri önemsiyorsan dikkatli ol derim. Önemsemiyorsan keyfine bak.

3- Akrabanız da olan erkekle ayrılık söz konusu olursa o fotoğrafları çok büyük bir ihtimalle kullanır. Kimseye koz vermeyin.

4- Cep telefonundan sizle ilgili tüm kayıtları silin.

Beni düşündüğü için ilerlemiyoruz ne olur ne olmaz diye ikimiz de birbirimizi durduruyoruz. Tavsiye için teşekkürler karakterini bildiğim için böyle bir şeyi yapmayacagina inanmak istiyorum daha önce çok ayrıldık ama hiç imasini bile etmedi

%100 güvenseniz bile kötü niyetli olmadığını bilseniz dahi baska birinin telefonuna bakmayacagından nasıl emin olabilirsiniz şifre olsa bile erkek arkadaşlar birbirlerinin şifresini bilir genelde ya da bir durum oldu arkadaşı telefonunu kullanmak istedi o da tüm iyi niyetiyle verdi kaşla göz arası karıştırmayacağı ne malum paranoyaklık değil bu aslında her ihtimale karşın şüpheye düşmekte haklısınız bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…