- 17 Şubat 2020
- 10.662
- 28.090
-
- Konu Sahibi Masal123459
Onlari da eline gectikce silmeye calisSildim ama birçok fotoğraf ve konuşma var onda
Bilmiyorum güven oluşuyor bir süreden sonra geçmişte çok ayrıldık ama bir yanlışını görmedimYatakta farklilik seviyor demek
Bana gore sapik gibi ama
Kocam yapsa bunu ona guvenemem hele ki boyle acik secik foto atmayi aklinizdan gecirmeyin Niye bu kadar guveniyorsunuz ya
Ciddi ilişkiniz varsa evlenecekseniz biraz sabırlı olup evliliği bekleseydiniz bu gibi durumlar başınıza gelmezdi.. Hem akraba evliliği mi yapacaksınız.. ¿Offfff düşünmek bile istemiyorum bu çocuk benim akrabam
Böyle bir şeyin fakeligi mi olur nerden uyduracam ? O kadar kötüyüm ki kaç gündürBence sen fakesin. Ağam bizle kafa buluyo
O zaman onları da siliniz :)Sildim ama birçok fotoğraf ve konuşma var onda
Uzaktan yakın köylü diyeyim zaten çok ileri gitmiyoruzCiddi ilişkiniz varsa evlenecekseniz biraz sabırlı olup evliliği bekleseydiniz bu gibi durumlar başınıza gelmezdi.. Hem akraba evliliği mi yapacaksınız.. ¿
daha ne ilerisi kaldi ki bak yanlis anlama ama senin iyiligin icin diyorum yapma elinden geldigi kadar silUzaktan yakın köylü diyeyim zaten çok ileri gitmiyoruz
Akrabasıyla sevişen mi dersin, şeyinin fotoğrafını çekip anı ölümsüzleştiren mi dersin…Offfff düşünmek bile istemiyorum bu çocuk benim akrabam
3 yildir duzenli cinsel hayati olan biri bunu bilir. Siz yokken masturbasyon yaparken bakacak iste. Video da cekmistir haberiniz yoktur.Niye böyle bir şey yaptı bunu merak ediyorum sonuçta evlenmek istediğim adam
Köy falan deyince şu zorunlualan midir nedir o nikli uye geldi aklima. Onunda cumleleri boyle kisa ve oz mantiksiz sacma sapandi. Fake işte bariz.Uzaktan yakın köylü diyeyim zaten çok ileri gitmiyoruz
Benim tanıdık biri olduğu için korktum güveniyorum tabii ki ama ayrıldığımız zaman ne yapar bilemeyiz ki o an onu sildim silinen öğelerden de çıkardım ama keşke hem mesajları hem de tüm resimlerimi silseydimGüveniyorum diyip tereddüte düşmen çok ironik. Güvenmeniz icin yanlıs birseyini görmemeniz yetmez bence. Gizli koleksiyoncular olur, fırsatcılar olur herkesin hayatında sinsi sinsi gezer hic bilemezsiniz.
Lakin güvenmiyosunuz bence. Bu korku bunu gösteriyo. Sahsen kendi adıma konusuyorum benimde fotoğraf video tarzı seylerim var hem ayrıldıgım erkek arkadaslarımda hem bende. Bunlar izinli cekilmis seyler, izinsiz durumunda orda her seyi parcalarım en sevmedigim sey cünkü. Silseniz bile yedeklenme kısımları var silinen seyleri geri getirme programları var bilemezsiniz.
Benim basıma bi kere geldi bu. Cima esnasında pcnin arkasına koymus kamera video cekiyo otomatik. Uyuyakaldıgında ben uyuyamamıstım sağı solu incelerken gördüm. Uyandıgındada “hacı sunu bi pcden acar mısın performansıma bakacam gelismis olurum” dedim. Yüzü kıpkırmızı açtı tabi ama sormadım neden böyle bisi yaptıgını surat ifadesi her seyi ele verdi zaten. Sonra delete edip yok ettim. Silmediğim varsa eğer mastürbasyon patlayacağın zaman güzel olana bak dedim cıktım.
Sonra zaten görüşmedim. Ben korkmuyorum umrumda değil. Yalnız siz endişelendiyseniz biraz gözden geçirin iliskinizi.
Tamam bence de bu yüzden yaptı bence kötü bir niyeti yoktur3 yildir duzenli cinsel hayati olan biri bunu bilir. Siz yokken masturbasyon yaparken bakacak iste. Video da cekmistir haberiniz yoktur.
Akrabayla sevişmek mi? İnanamiyorum İnanamiyorum ve İnanamiyorum...Offfff düşünmek bile istemiyorum bu çocuk benim akrabam
Sal gitsin güzelim ya korkma, bisey yaparsa yaz buraya gereken yorumları yaparızBenim tanıdık biri olduğu için korktum güveniyorum tabii ki ama ayrıldığımız zaman ne yapar bilemeyiz ki o an onu sildim silinen öğelerden de çıkardım ama keşke hem mesajları hem de tüm resimlerimi silseydim
Yaaa offff tam olarak öyle değil kuzen falan değil yani dedelerimiz akrabaAkrabayla sevişmek mi? İnanamiyorum İnanamiyorum ve İnanamiyorum...
Bu bakış açısı inanılmaz tehlikeli. Birine çıplak fotoğrafta yollasanız sizin haberiniz olmadan bir şey çekemez. Bu zaten birlikte olmuşsunuz tecavüz etmesinde sakınca yok demekle aynıdır. Eğer konu doğruysa kimseden izinsiz böyle bir şey yapılamaz. Kaşınma maşınma hiç olmamış. Düşünce yapınızı değiştirin.Ee ablacım kaşınmışsın sende, hem kendı rızanla yolla sonrada kork
Herkes sütten çıkmış ak kaşık mi kimse mi erkek arkadaşıyla böyle şeyler yapmıyor ya ben Sadece aklıma takılan bir şey sordumBu bakış açısı inanılmaz tehlikeli. Birine çıplak fotoğrafta yollasanız sizin haberiniz olmadan bir şey çekemez. Bu zaten birlikte olmuşsunuz tecavüz etmesinde sakınca yok demekle aynıdır. Eğer konu doğruysa kimseden izinsiz böyle bir şey yapılamaz. Kaşınma maşınma hiç olmamış. Düşünce yapınızı değiştirin.
Bu cok iyi bir neden mi sence niyeti bozmus hanzoTamam bence de bu yüzden yaptı bence kötü bir niyeti yoktur
Benden başka birine bakıp yapması daha mı normal?Bu cok iyi bir neden mi sence niyeti bozmus hanzo
Niye senin yaptigin biseye bakarak mast yapsinki ya igrenc