- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
-
- Konu Sahibi Masal123459
Sadece meraktan soruyorum. Herhangi bir küçük görme asagilama yok bu sorumda, gercekten ilkokulda mezunu musun? Yalnizca ilkokul mu okudun yani?Neyse kabalaştigini kabul etmen de güzel
Sakın güvenme o adama. Yaptığı korkunç bir şey. Belki başka zaman başka fotoğraflarınıda çekti, bu sefer flaşı açık unuttuğu için sadece bunu yakaladın belki. Ben olsam fotoyu sildirir ayrılırdım. Başka resimlerde olabilir haberin olsun.3 yıllık ciddi bir ilişkim var 27 yaşındayım. Sevgilimle düzenli cinsel ilişkimiz var tabii bunu yüzeysel yapıyoruz. Ben oral yaparken birden flaş patladı ve fark ettim ki gizlice fotoğrafımi çekmiş yüzüm görünmüyordu ama çok korktum çok kızdım sadece zevk aldığım için o an çekmek istedim dedi ama ben tedirgin oldum çok güveniyorum ama böyle birşeye neden başvurdu anlamadım
Hayır üni mezunuyum Türkçeyi de senden daha iyi konuştuğuma garanti verebilirim. Çok mu akıllı sanıyorsunuz kendinizi? İlkokul mezunu olunca ne oluyor? Allah'tan küçümsemedinSadece meraktan soruyorum. Herhangi bir küçük görme asagilama yok bu sorumda, gercekten ilkokulda mezunu musun? Yalnizca ilkokul mu okudun yani?
HaklısınSakın güvenme o adama. Yaptığı korkunç bir şey. Belki başka zaman başka fotoğraflarınıda çekti, bu sefer flaşı açık unuttuğu için sadece bunu yakaladın belki. Ben olsam fotoyu sildirir ayrılırdım. Başka resimlerde olabilir haberin olsun.
Bana hic normal gelmiyor olay aninda yapmasi farkli foto cekip kendi halinde yapmasi farkli yaniKapatıyor hep
Yüksek ihtimal. Hoş geldin yeni fobi...Aklıma erkek arkadaş guruplarında bu tarz sohbetler dönüyorsa oraya atabileceği geldi.
Yüksek ihtimal. Hoş geldin yeni fobi.
Su an kahroldumYüksek ihtimal. Hoş geldin yeni fobi...
Niye yukseliyorsun? Kac yasinda olduguna bakmak icin profiline girdim, ilkokul yaziyordu. Durumunu merak ettim. Akraban ile sevgili olman da tuhaf gelmişti. Ailenin baskisi yüzünden mi böyle oldu diye endise ettim.Hayır üni mezunuyum Türkçeyi de senden daha iyi konuştuğuma garanti verebilirim. Çok mu akıllı sanıyorsunuz kendinizi? İlkokul mezunu olunca ne oluyor? Allah'tan küçümsemedin
Zihnimde canlandırdım bir an hahahahahhaha rezaletBaşıma gelmez çünkü hiçbir zaman eli telefonda agzi başka yerimde olan biriyle sevismedim. Şu bile tek başına ayrılma sebebi siz hala seviyorum diyorsunuz
Yaw sana diyorum ki akraba değil tam olarak yakın tanıdığımız yani bir bağ yok biz yakın köylüye de akraba diyoruz ayrıca ikimiz de metropolde yaşıyoruz ve üni mezunuyuzNiye yukseliyorsun? Kac yasinda olduguna bakmak icin profiline girdim, ilkokul yaziyordu. Durumunu merak ettim. Akraban ile sevgili olman da tuhaf gelmişti. Ailenin baskisi yüzünden mi böyle oldu diye endise ettim.
Dilimi eşek arısı soksaydi da akraba demeseydimYaw sana diyorum ki akraba değil tam olarak yakın tanıdığımız yani bir bağ yok biz yakın köylüye de akraba diyoruz ayrıca ikimiz de metropolde yaşıyoruz ve üni mezunuyuz
Cok istahli evet bide diyo sizinde basiniza gelebilir falan.Bu arada her adamda öyle video fotoğraf cekmez. Çok iştahlı güzel yapıyorsunuz herhalde. Ona bakarak mastürbasyon patlatmak icin kaydetmiş olabilir.
Ama izinsiz yapması düsündürüyor elbette.
Cok istahli evet bide diyo sizinde basiniza gelebilir falan.sahsen benim istahim oyle seylere kabarmiyor normal insanlar gibi cig kofte adana durum iskender vs. Istahlandiriyor beni ama konu sahibini istahlandiran farkli seyler varmis
Sertleşme problemi olan adamın bile çocuğu oluyo, 5 dk da boşalanın da oluyo, vajinismus olan kadın da bir şekilde hamile kalıyor, hayvan gibi bir performansa gerek yok.Kız zaten yapmışsın bebeğin de varmış hani kabarmiyodun
Niye senin yaptigin bir seye bakarak mast yapsin ki igrenc demissiniz de bu soruyu ondan sordum.Bana hic normal gelmiyor olay aninda yapmasi farkli foto cekip kendi halinde yapmasi farkli yani
Ya ne bileyim o kadar video, fotoğraf var. Ama yok hic bakıp istahlanmıyorum. Sanal, ekran beni istahlandırmıyor. Belkide bende sıkıntı var. Hayal ederek bile beceremem. Gercekciyim maalesef. Sexting bile iştah kabartmıyor benim.Cok istahli evet bide diyo sizinde basiniza gelebilir falan.sahsen benim istahim oyle seylere kabarmiyor normal insanlar gibi cig kofte adana durum iskender vs. Istahlandiriyor beni ama konu sahibini istahlandiran farkli seyler varmis
Anlamadin sen ben yaptigi seye igrenc demedimNiye senin yaptigin bir seye bakarak mast yapsin ki igrenc demissiniz de bu soruyu ondan sordum.
Esiniz sizi izlemiyorsa bilemicem ama benimki ve tahminimce erkeklerin cok büyük çoğunluğu iliski sirasinda partnerini izlerler.
Yani izlemenin niyesi olmaz, izlemeyen anormaldir. Zevkin bir parcasi da izlemektir.