Sevgilim ben oral yaparken izinsiz fotoğrafimi çekmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sakın güvenme o adama. Yaptığı korkunç bir şey. Belki başka zaman başka fotoğraflarınıda çekti, bu sefer flaşı açık unuttuğu için sadece bunu yakaladın belki. Ben olsam fotoyu sildirir ayrılırdım. Başka resimlerde olabilir haberin olsun.

Sadece meraktan soruyorum. Herhangi bir küçük görme asagilama yok bu sorumda, gercekten ilkokulda mezunu musun? Yalnizca ilkokul mu okudun yani?
Hayır üni mezunuyum Türkçeyi de senden daha iyi konuştuğuma garanti verebilirim. Çok mu akıllı sanıyorsunuz kendinizi? İlkokul mezunu olunca ne oluyor? Allah'tan küçümsemedin

Haklısın

Hayır üni mezunuyum Türkçeyi de senden daha iyi konuştuğuma garanti verebilirim. Çok mu akıllı sanıyorsunuz kendinizi? İlkokul mezunu olunca ne oluyor? Allah'tan küçümsemedin
Niye yukseliyorsun? Kac yasinda olduguna bakmak icin profiline girdim, ilkokul yaziyordu. Durumunu merak ettim. Akraban ile sevgili olman da tuhaf gelmişti. Ailenin baskisi yüzünden mi böyle oldu diye endise ettim.

Niye yukseliyorsun? Kac yasinda olduguna bakmak icin profiline girdim, ilkokul yaziyordu. Durumunu merak ettim. Akraban ile sevgili olman da tuhaf gelmişti. Ailenin baskisi yüzünden mi böyle oldu diye endise ettim.
Yaw sana diyorum ki akraba değil tam olarak yakın tanıdığımız yani bir bağ yok biz yakın köylüye de akraba diyoruz ayrıca ikimiz de metropolde yaşıyoruz ve üni mezunuyuz

Bu arada her adamda öyle video fotoğraf cekmez. Çok iştahlı güzel yapıyorsunuz herhalde. Ona bakarak mastürbasyon patlatmak icin kaydetmiş olabilir.

Ama izinsiz yapması düsündürüyor elbette.
Cok istahli evet bide diyo sizinde basiniza gelebilir falan. sahsen benim istahim oyle seylere kabarmiyor normal insanlar gibi cig kofte adana durum iskender vs. Istahlandiriyor beni ama konu sahibini istahlandiran farkli seyler varmis

Cok istahli evet bide diyo sizinde basiniza gelebilir falan. sahsen benim istahim oyle seylere kabarmiyor normal insanlar gibi cig kofte adana durum iskender vs. Istahlandiriyor beni ama konu sahibini istahlandiran farkli seyler varmis

Niye kadın değil misin? Cinsel arzun yok mu? Hadi ordan böyle diyenden korkmak lazım

Bana hic normal gelmiyor olay aninda yapmasi farkli foto cekip kendi halinde yapmasi farkli yani
Niye senin yaptigin bir seye bakarak mast yapsin ki igrenc demissiniz de bu soruyu ondan sordum.

Esiniz sizi izlemiyorsa bilemicem ama benimki ve tahminimce erkeklerin cok büyük çoğunluğu iliski sirasinda partnerini izlerler.

Yani izlemenin niyesi olmaz, izlemeyen anormaldir. Zevkin bir parcasi da izlemektir.

Ya ne bileyim o kadar video, fotoğraf var. Ama yok hic bakıp istahlanmıyorum. Sanal, ekran beni istahlandırmıyor. Belkide bende sıkıntı var. Hayal ederek bile beceremem. Gercekciyim maalesef. Sexting bile iştah kabartmıyor benim.

Anlamadin sen ben yaptigi seye igrenc demedim
Fotosunu cekmis o fotoya bakarak mast yapiyor olabilirmis ben ona igrenc dedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…