- 11 Aralık 2018
- 39.667
- 245.819
- Konu Sahibi esmermavigoz
Şartları ne olursa olsun bu adamın kararı. Ben anneme bakmak istiyorum diyorsa bakar. İnsanlar zengin oldukları için değil istedikleri ve anne babalarına kıyamadıkları için yardımcı olurlar genelde.Ben birseyler degistirmiyorum ki. Hani sanki oglu bunu okuyacak. Ancak konu sahibine sanki o kötüymüs gibi, dogal olan sadece anneye bakmakmis gibi yaklasmakta bana yanlis geldi. Herkes kendi fikrini belirtmekte özgür.
Ve çalismak kötü birsey degil ki. Hele 45 yasindaki bir kadin olarak. Kadin genç, uzun vade plan olmali. "Ben ömür boyu evlenmem, anneme bakarim" pek bir plan degil açikçasi. Ha çok zenginsin, pek hayat standardindan ödünce vermezsin annene bakarsan o halde normal karsilarim. Ancak bu adam anladigim kadari ile zaten ortalama maas aliyor.
Kimse çalışmak kötü bir şey demedi. Her iyi evlat annesine bakabilecek durumdaysa temizliğe gitmesine, elalemin ağız kokusunu çekmesine razı olmaz. 45 yaşına gelmiş, hiç çalışmamış, mesleği olmayan bir kadın Türkiye şartlarında doğru düzgün bir iş de bulamaz.