- 11 Aralık 2018
- 39.667
- 245.818
- Konu Sahibi esmermavigoz
Ben annemin temizliğe gitmesine ya da çocuk bakmasına razı olmam mesela arya. Mesleği yoksa ve rahat bir iş bulamayacaksa çalışmasın, ben bakarım. Gerekirse evlenmem yine bakarım. Evlenmek anneden önemli değil.Annesi bakicilik yapabilir, temizlikçi olarak çalisabilir. Istese yapabilir. Her sehirde is sahasi kisitli degil. Tabiki oglu hiçbirsey yapmasin denilmiyor. Arada bir yardim, ne bilim bir alis veris olabilir. Ancak tamamen iki evi geçindirmek saçmalik. O halde madem annesini açta, açikta birakmak istemiyor, evlenmeycek. Yoksa konu sahibine haksizlik oluyor.
Yani kv'de adayi en az 85 yasina kadar yasar. Adam 40 yil boyunca iki evmi geçindirecek? Desen emekli olmasina yardimci olacak, yine anlasilir. Bir defa bir meblag ödersin, annesi kendine bakar. Ancak 40 yil boyunca iki evin kirasi, elektrigini ne bilim nesini ödemek, uzun vade plani degil.
Kadinlarimizda bu kadar aciz olmasin. 45 yasinda sanki yari ayagi mezardaymis gibi. Desen kadin çok hasta yada çok yasli. Evladindan geçinmek isteyen biri üzerinede pek iyimser bakamiyorum. Kadin alismis rahata ve bozmak istemiyor.
Konudaki sevgili de bunu söylemiş. Bu tartışmaya açık bir konu değil demek ki. Anneme yardımcı olacağım, bu benim kararım ve bu karar sana uymuyorsa yolun açık olsun demiş dürüstçe. Şimdi şurada çalışsın demek saçma değil mi? Kadın çalışmayacak, oğlu yardımcı olacak. Bu sizin yazarak değiştirebileceğiniz bir durum değil. Tartışmaya açık değil.