Ben diyemezdim anne baba bu sırtımda taşısam hakları ödenmez ama şu bir gerçekki konu sahibinin sevgilisinin maaşı azmış bu durumda aynı evde yaşamaktan başka çözüm yok bu durumda da ne gibi sorunlar çıkıyor burda hepimiz okuyoruz sonra konu sahiplerine neden baştan kabul ettin diyoruz .benim.annem de hiç çalışmadı ev hanımıydı bi mesleği de yok . üsttede yazdım babamın işleri bozuldu annem kimse kendine bisey söylemeden evden satışa başladı ablam madden yardim da bulunmasına rağmen yaptığı işi de bırakmadı ve annem 55 yaşında başladı bu işleri 45 yaşındaki kadın da biseyler yapabilir evladı da yine ona para verir market alışverişi yapar v.s ama çaba gösterilmeyecek yaş değil burada 45 yaşında bi arkadaş konu açsa boşanmak ıstiyorum ama işim yok dese hepimiz çalış deriz bu da bi gerçek
Belki kadın çalışacak , belki çocuk bakacak,belki nişanlı kendi kendine gelin güvey oluyor.
Herkesin bakış açısı, hayat tarzı çok başka bu yüzden elbette ki fikirlerde farklı oluyor.
Ben gücüm yettiğince , sağlığım el verdiğince ailemi çalıştırmam .
Şu an çalışıyorlar evet ama bir durum olursa çalışın demem, istemem de zaten.
Kv.min bütün masrafı bizde. Maaşı da yok. Bir gün bile " neden çalışmıyor , başka çocukları yok mu ya " diye düşünmedim.
Herkes kendi evlatligini yapıyor. Bana ne başka evlattan ya da bana ne " eli ekmek tutan çalışsın " düşüncesinden.
İşte bu benim , ne yapayım bende böyleyim.
Ben evlatlarımı bana baksınlar diye buyutmuyorum hatta Allah korusun neden bana baksınlar ki bakılacak duruma düşmeyeyim diye hep dua ederim.
Ancak olurda bir gün ihtiyacım olursa bana asalak dense yerle bir olurum.
Çok çok fedakarlık yapıyorum çünkü.
Geçen gündüzüm yok. Gündüz ayaktayim , gece masa basindayim.
Yetmiyor mu tek iş yetiyor ama daha iyi çok daha iyi şartlarda yaşasınlar diye elimizi değil komple bedenimizi taşın altına koyuyoruz.
Mecbur muyum değilim, sevgimi sonsuz veririm, doyururum ve iyi bir eğitim veririm sonra gidin derim. Sorumluluğum bu kadar çünkü.
Ama hayır çok daha iyi şartlarda gün görsünler diye çabalıyoruz.
Bir gün bana dudak kivrilsa perişan olurum herhalde.
Bu yüzden bende bunu anne babama yapmam diyorum hepsi bu aslında.