Sevgilim bana yemek yedirmiyor asla. :(

kafan güzelmi yavrım ne diyon sen anlamadım bi ordan bi burdan:mymeka:

pek yok canım ya, zayıf ya da kıloluyum cok anlamıyor, ona da dıkkat etmıyor sanırım acıktıgımı anlayamadı ya da işte yemege gıden paraya fuzulı gözuyle bakıyor sanırım boyle.

hmm anladim canim. ozaman bi gun sen onu yemege davet et. yani aciktiginda hadi gel surda bi seyler yiyelim bendensin veya ben ismarliycam korkma falan de :)

anlayamadım cnm ne demek istedin ben yaşını filan sormadım

sadece semtini sordum kötükedihüso

hmm anladim canim. ozaman bi gun sen onu yemege davet et. yani aciktiginda hadi gel surda bi seyler yiyelim bendensin veya ben ismarliycam korkma falan de :)

:1shok:
bendensın mı dıyeyım, nıe onun cebınde akrep mı varmıs hıh,
zaten onu bekledıkce daha coooooooook beklerım kendım gıdıp ıskenderımı yemelıyım ya
böle olmıcak
cokacimcoook

şşştt kapışmayın bakayım

herkes başka sordu herkese ayrı cevap yetıstırdım işte.

güzelim biz sakiniz bence sen sakin ol canım ya

neden buluşmcaksınız ki yaa??????

canım bence sinema ya götürmez pinti olsa bence sen hep tokum dedin die böleeee

wala canım bılemıyom belkı ondan böyle ben de zaten gördugun gıbı bu aralarcok ck asabıyım
febrıyım o yuzden bulusmaktan dahı kacırıyr olabılırım.
bak bugun bulusucaktık askım bulusucaz bıle demedım kımbılır ne zaman bulusucaz.
ben de böle susuyom susuyom sonra bagrıyom agır atın tekmesı sert olur mısali.
senağlama

ya o da neden ekip duruo aman ya sevgilisi deilmisin sen de buluşalım diye ne dio?

aha. buldum. evreka.
bütün olayın özü... budur .

bır de ben yemege gıdınce de cok para harcıyom ondan mı acaba

hıc bı yerı begenmıyom her yerde yemıyom mırın kırın edıyom falan

işte sebep. bu. adam da bütün parayı bitiririyorsun. adam tırsmış a,rtık anlaşılan. lokanta da ,para harcatıyorsun ve her yeri beğenmiyorsun..
sen s,anırım o,ldukça lüks yerlere gidip orada oldukça yüksek paralar harcatmışsınki adam yemeğin adını duyduğu an kaçıyor...

canım benim yaa
belki yemek yemeden çekiniyordur dicemm ama

bılmıyom hatırlamıyom kı, eskıden pıntıydı cunku 2 defa cıkmıyoken dıskoya gıttık ıkısınde de benden ödettı kendı paralarımı, bır de ben normalde böle delı gıbı para harcayan bı kızım böle elımde para durmaz oraya gıdelım buraya gıdelım harcarım düşünmem, ama cıktıgımız zamanlarda artık cebımde resmen akrep var bıde böle bellı edıyom pıntılıgımı, ustume duzgun elbıse bıle almıorm artık yani benı de pıntılık bastı belkıde parasızım ondan bu bı kaç aydır krızden dolayı da olabılır.
hım ne dıyodum nasılsa begendıremıcem dıye mı korkuyo?? cafelerı bıle begenmıom cunku
ısteyrek degıl ama yaa. senağlama
dun gece yattıgım yerde harcadıgı paraları şöyle üstün köru hesaplardım 3 ayda 400 mılyon harcamıs cok mu. yani acaba zaten cok harcıyo bıde yemek mıııı dıye mı dusunuuo da korkuo

(yok galba 2ayda 300 bılmıyom ta m hesaplayamadım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…