Ya canım sen benim dediğimi anlayamadın bence, çok alakasız şeyler söylüyosun, gıyabında hüküm verilmesi ne demek biliyor musun? Avukatlar hazır bulunuyor sen gitmiyorsun mahkemeye, gıyabında hüküm verilmesi bu. Mahkemeye gidiceğimizi iddia etmiştin ya o yüzden söyledim. Edinilmiş mallara katılım rejimi falan çok ayrı şeyler, sen duruşma esnasında hazır da bulunsan katılmasan da bir hükmün verilmesi aynı sürede olur, değişmez. Ayrıca sen hala beni anlayamıyorsun canım, ben sana çocuk varsa çok kolay ayrılınır psikolojik açıdan boşanmak sevgiliden ayrılmakla aynıdır falan mı diyorum? Bizim şu anda tartıştığımız şey nikahında da olsa boşanılabilir. Zor olur kolay olur, uzun sürer kısa sürer, o farklı bişey. Neticede karar verdikten sonra zor ya da kolay, bir şekilde boşanılır:) Patiskanın sen kocandan ayrıldığında ben de sevgilimden ayrılırım demesinde bir saçmalık yok, nikahında da olsa biraz zor olur ama boşanılır. Ama dediğim gibi boşanmak güzel bir şey değil çocuk varsa olan ona olur. Bu arada avukat abla yakıştırman için de teşekkür ettim
Bunları bilmek için avukat olmaya gerek yok, türk medeni kanunu yazın çıksın google'dan, belki başımdan bir şeyler geçmiştir ha? Belki ordan biliyorumdur ne dersinyerimseniben Ablanız size kurbaaan olsun çocüüüm-tatlicadiarzu-