Sevgilim bana yemek yedirmiyor asla. :(

nasıl düşündün erkek gııb ben anlamadım senı? cocuk sordu sordu h ep tokum dedım o yuzden bısey yemedık, bır defa acıktım onu da algılayamadı oyle mı* belkı de belkıde,
ama ben benı gezdırmıyorsun dıyordum hep gıdıyoruz sınemaya oraya buraya gezmıyoruz ama ona kızıyordum yemek de yedırmıyor ay ne karısık ısler ben bıle anlamadım walla, ama mesela tum gun canım sıkıldı evde aksam bulusmamamızdan dolayı cok cok kızmamalıyım ya da canım haftalardır ıskender ıstıyor ılla kı ondan bıcmemelıyım hesabını
sositososito

kız ben anladım senin adamda sorun yok senin boğazın durmuo günlükteki yazında bile yemek var

yeter yeme artık mide fesatı olcan bee-tatlicadiarzu-

bağırırsan konuştuğunda hep yemek dersen eker tabi kaydirigubbakcemile

Ne ekmesi be şekerim.. Adamcağız akşam kulağının çınlamasından uyuyamamıştır.Gündüzde aynı durum yüzünden çalışamamıştır.Tabi enerji tükendi.
Enerjisini toplasın buluşursunuz yine..
Ama sen nevaleni hazırla..Yok yemeğe götürmene gerek yok ben yanımda getirdim de
:jeyyar:

evet ya tokum demıcem artık umarım sorar
az bısey yıyıp gıdıcem hep
bıde, dün kavga ettık hanı bu yuzden ve dedım kı ıyı gene sen benı gene ekecen 3 hafta ben bıılıom dedım yarın bulusuruz dedın ama ekersın dedım, hakketen de ektı yani za ten gercı bugun zorla konustu k zorla telefon actık caldırdım ettım zorla aradım ettım,
böle işte. eskıden ne guzel cnm sıkılıodu bı erkekle cıkıp dolasıyodum sımdı o da yok tabı,
gercı sevgılım yokken tamamen evde tıkanıyodum dusuncek sorun etcek sevgılım de yoktu.
e sımdı nıye sorun edıyom kı gene düşünmeyım varlıgını , warsa war dımı herkesın var dıyıp geçeyım.
şaka maka şekerım cıktı ya aayran mı ıcsem.

bebişim erkekler düz mantık ya fixtir yani sabit. mesela şu yoldan gidiceksin derlerse o yoldan gider. ama bize biri şu yoldan gidiceksin dese ohoo yolun kenarındakı kaldırımı bile hesaplarız anca öyle gideriz. böyle düz mantık düşündüm yani. yohsam irkek deelim mirak etme:1ninca:

aman ne bıleyım, ne ugrasıyoz kı bunla
kaydirigubbakcemile

Çoğu bayan evlendikten sonra çözer erkeklerin bu yapısını ama sen daha çabuk çözmüşsün..Kesinlikle haklısın canım...Erkekler söylemeden kendiğinden akıl edemezler genelde..Ne istiyorsak ne düşünüyorsak açıkça söylemeliyiz..Ben ima edeyim anlasın,açıkça söylemiyim akıl etsin yok...Akıl edemezler...Açıkça söylüceksin..Hatta adım adım söyliceksin..Çocuk gibi..Anca o zaman belki....kaydirigubbakcemile3

Kendiğinden yapmalarını ,akıl etmelerini beklemek çok yıpratıcı olur....kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla 3 buçuk yıllık ilişkimin 2,5 yılı boyunca ima ettim anlamasını bekledim sonr 1 yılda çözdüm artık. ima etmiyorum açıkça söylüyorum. acıktıysam misal konuyla ilgili diye söylüyorum offff çok acıktım acil yemek yemem lazım yürü diye sündürüyorum. yada giysi bakasım geldiyse söz sıkmıcam 4 mağazaya bakıcam sadece diye söz vriyorum gerçekten de kafamda belirlediğim 4 mağazaya bakıyorum. hem o sıkılmıyo hem ben o vırvır etmeden rahatça bakıyorum

yada bana iltifaat etmesini istedim diyelim bebeğimmm diyorum efendim diyo sonra senin burda efendim güzellerin en güzeli demen lazım diyorum hadi baştan alalım diyorum bu sefer o söylediğim şyi söylüyo. bir kaç sefer yeterli oluyo sonrasında kendi öğrenmiş oluyo kaydirigubbakcemile3

napıym yani yoksam bi ömür böyle geçmez. ima edip ayyy anlamadı diye kendimi üzüceme. şansen benim öyle kibar kadın ruhundan anlayan bir sevgilim yok o sebeten ben dürtüyorum.

Hahaha aynen ben de öyleyim şu an..Anlasın diye beklersem ohooooo...Ben de artık gururu mururu bıraktım..Açıkça söylüyorum ya da şöyle yapman lazım,böyle yapman lazım,şunu demelisin bunu dememelisin diye adım adım söylüyorum..O kendiğinden anlasın,söylesin diye beklersem beklediğimle kalıyorum...Böylesi daha rahat oldu benim için...kaydirigubbakcemile5

Sevgilimi istiommmmmmmmmmmmmmmm senağlama :1shok:

benımkı o turden degıl
ben bunu yap dıyorum tamam yapıcam dıyor bıldıgını okuyor
ne yaptıgını da gayet ıyı bılıyor ama devam edıyor hepsı bır degıl bunların
:mymeka:

benımkı o turden degıl
ben bunu yap dıyorum tamam yapıcam dıyor bıldıgını okuyor
ne yaptıgını da gayet ıyı bılıyor ama devam edıyor hepsı bır degıl bunların
:mymeka:

Kaç yaşında ?

ben 27 yım ıste benden bir kücük

Son düzenleyen: Moderatör:
patisaka yarın buluşma varmı ekmez heralde artıkklava:

Baya uğraşman gerekicek o zaman..... Henüz bir erkek olarak kafasının dikine gideceği yaşlarda....

eskı sevgılım ama cok daha dıkıne gıdıyordu
sımdı eskıye nazaran cok daha ıyı
kaydirigubbakcemile
badem sen kacta tanıstn kacta evlendın

Canım 26 yaşında tanıştım,26 yaşında evlendim.Şu an 28 yaşındayım,1 buçuk yıllık evliyim.Eşim benden 5 yaş büyük.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…