E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
ayrıca buldum ben çocuun niye yemek yedirtmediğini. şimdi erkek mantııyla düşünüyorum. ben erkek olsam, kız arkadaşıma bi kaç kere sorsam aç mısın diye o da her seferinde yok tokum dese. lan bu kız hep tok geliyo ya çekiniyo yanımda yemeye yada gerçekten acıkmadı acıksa söyler heralde diye teklif etmem. ne yazıkki bizler kadar ince düşünceli değiller...
iskendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr
hehe guzel yazmıssınız yaa
o kadar cok yemek ye dım kı ne buldumsa yedımşekerım cıktı sonunda
bır de korku fılmı actım gothıc dıye elım ayagıma dolandı yaa sarı bı tane gacı var orda habıre ekrana cıkıp duruo zınk dıye geberıyodum wala şeker de cıktı tansıyon da fırladı postalanıyodum walla :)
benım herıf aradı uyuyomus len ne garıban hee tum gun ugrasıyoz adamla
herıf gıttı evıne yattı garıbım bıde benden kucuk bu yaa ay yazık yaa :)))
calısıo cabalıo gezdırıo bıde bagrıom, ızleyeyım dıye fılm getrmedı dıye de bagardım öyle kapadım telı.
ama ektı gene walla ekmeye ekıyo, konserve bı balık var onu mu açsam yesem acaba? sımdı cıps yıyıp gazoz ıcıyom belkı ıyı gelır sekerım düşer. yaa gene kılo alcam yaa yaz gelıo hemde yapmamalıyımmm.
nasıl düşündün erkek gııb ben anlamadım senı? cocuk sordu sordu h ep tokum dedım o yuzden bısey yemedık, bır defa acıktım onu da algılayamadı oyle mı* belkı de belkıde,
ama ben benı gezdırmıyorsun dıyordum hep gıdıyoruz sınemaya oraya buraya gezmıyoruz ama ona kızıyordum yemek de yedırmıyor ay ne karısık ısler ben bıle anlamadım walla, ama mesela tum gun canım sıkıldı evde aksam bulusmamamızdan dolayı cok cok kızmamalıyım ya da canım haftalardır ıskender ıstıyor ılla kı ondan bıcmemelıyım hesabını
sositososito
bebişim erkekler düz mantık ya fixtir yani sabit. mesela şu yoldan gidiceksin derlerse o yoldan gider. ama bize biri şu yoldan gidiceksin dese ohoo yolun kenarındakı kaldırımı bile hesaplarız anca öyle gideriz. böyle düz mantık düşündüm yani. yohsam irkek deelim mirak etme:1ninca:
bebişim erkekler düz mantık ya fixtir yani sabit. mesela şu yoldan gidiceksin derlerse o yoldan gider. ama bize biri şu yoldan gidiceksin dese ohoo yolun kenarındakı kaldırımı bile hesaplarız anca öyle gideriz. böyle düz mantık düşündüm yani. yohsam irkek deelim mirak etme:1ninca:
Çoğu bayan evlendikten sonra çözer erkeklerin bu yapısını ama sen daha çabuk çözmüşsün..Kesinlikle haklısın canım...Erkekler söylemeden kendiğinden akıl edemezler genelde..Ne istiyorsak ne düşünüyorsak açıkça söylemeliyiz..Ben ima edeyim anlasın,açıkça söylemiyim akıl etsin yok...Akıl edemezler...Açıkça söylüceksin..Hatta adım adım söyliceksin..Çocuk gibi..Anca o zaman belki....kaydirigubbakcemile3
Kendiğinden yapmalarını ,akıl etmelerini beklemek çok yıpratıcı olur....kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 valla 3 buçuk yıllık ilişkimin 2,5 yılı boyunca ima ettim anlamasını bekledim sonr 1 yılda çözdüm artık. ima etmiyorum açıkça söylüyorum. acıktıysam misal konuyla ilgili diye söylüyorum offff çok acıktım acil yemek yemem lazım yürü diye sündürüyorum. yada giysi bakasım geldiyse söz sıkmıcam 4 mağazaya bakıcam sadece diye söz vriyorum gerçekten de kafamda belirlediğim 4 mağazaya bakıyorum. hem o sıkılmıyo hem ben o vırvır etmeden rahatça bakıyorum
yada bana iltifaat etmesini istedim diyelim bebeğimmm diyorum efendim diyo sonra senin burda efendim güzellerin en güzeli demen lazım diyorum hadi baştan alalım diyorum bu sefer o söylediğim şyi söylüyo. bir kaç sefer yeterli oluyo sonrasında kendi öğrenmiş oluyo kaydirigubbakcemile3
napıym yani yoksam bi ömür böyle geçmez. ima edip ayyy anlamadı diye kendimi üzüceme. şansen benim öyle kibar kadın ruhundan anlayan bir sevgilim yok o sebeten ben dürtüyorum.
Hahaha aynen ben de öyleyim şu an..Anlasın diye beklersem ohooooo...Ben de artık gururu mururu bıraktım..Açıkça söylüyorum ya da şöyle yapman lazım,böyle yapman lazım,şunu demelisin bunu dememelisin diye adım adım söylüyorum..O kendiğinden anlasın,söylesin diye beklersem beklediğimle kalıyorum...Böylesi daha rahat oldu benim için...kaydirigubbakcemile5
Sevgilimi istiommmmmmmmmmmmmmmm senağlama :1shok:
benımkı o turden degıl
ben bunu yap dıyorum tamam yapıcam dıyor bıldıgını okuyor
ne yaptıgını da gayet ıyı bılıyor ama devam edıyor hepsı bır degıl bunların
:mymeka:
ben 27 yım ıste benden bir kücük
Baya uğraşman gerekicek o zaman..... Henüz bir erkek olarak kafasının dikine gideceği yaşlarda....
patisaka yarın buluşma varmı ekmez heralde artıkklava: