Sevgilim bana yemek yedirmiyor asla. :(

aferın kız hukuk mu okuyon
bosayıver ablayı ıkı dakkada hadı kızım :) görsun sonra dünyanın kaç bucak oldugunu bakalım bosanılabılıyo muymus bosanılamıyyomuymus en azından ögrenmıs olur hemi
:lepi: :lepi: :lepi:

Bademcim laf bana geldi patiskadan uzadı gitti

Hiç yorulma tatlım Şeniz Allahıma beşbin şükür kocamla mutluyum :içelim:

Sefaaaam olsun ohh ohhh darısı olmayanların başına :lepi:

Allah daha da arttısın mutluluğunuzu bitanem...

ıstenırse 15 gunde mı bosanılıo sölesın avukat ablam sana
kötükedihüso
zor dıyon yani adam benı bosayamaz :) ıyı bakalım işim yok ben beklerım :)))
kaydirigubbakcemile3

Evlenince dene bakalım..Bir tecrube et..Sonra tecrubelerini yaz yararlanalım tatlım...Çocuklarımıza hikaye olarak anlatırız anılarını...kaydirigubbakcemile3

Sevgililkten daha sağlam..

Boşanmanın b si değil,b nin sopasının gölgesi bilem söz konusu değil hayatımızda..Çok mutluyuz...Darısı her çiftin başına...:1hug:
[/QUOTE]

bosanmak da zor bısey degıl ayrılmak da
neden adam senı bırakmıyo lafına karsılık verdım ben sadece
senın adam bıraktıgı zaman bosadıgı zaman senı

ben de ozaman belkı sevgılımden ayrılmayı belkı belkı düşünebılırım

sengözlerimebaksanab

Patiska ,bi numara yokmu hala seninkinde yemek hususundaşakkıdı
konu geyikten de çıkmış antilop olmuş yaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

evet şekerım, konu adamın benı neden bırakmadıgına
kocalarının onları kolay kolay bosamıcaklarına cunku prosedür uzun adam ugrasamaz ben bırakmam yapısırım yakasına bosayamaz ama ayrılık 2 dakıka olayına döndü ayrılmamıs olmama haset eder durumdalar... sengözlerimebaksanab
:lepi:

Sevgililkten daha sağlam..

Boşanmanın b si değil,b nin sopasının gölgesi bilem söz konusu değil hayatımızda..Çok mutluyuz...Darısı her çiftin başına...:1hug:

bosanmak da zor bısey degıl ayrılmak da
neden adam senı bırakmıyo lafına karsılık verdım ben sadece
senın adam bıraktıgı zaman bosadıgı zaman senı

ben de ozaman belkı sevgılımden ayrılmayı belkı belkı düşünebılırım

sengözlerimebaksanab[/QUOTE]

Sen düşünmüyon zaten sevgilin düşünmüyo mu diyo delikafadulden

herkesın kaderı kısmetı kendıne
ne oldum dememelı ne olucam demelı
kaydirigubbakcemile
yarın bır gün gulmesınler sana dıkkat et
bugun güldürdün yarın güldürme bari demi canım
:mymeka:

Sen düşünmüyon zaten sevgilin düşünmüyo mu diyo delikafadulden[/QUOTE]

onda yok öyle bır fıkır.
olmasını ıster mıydınız?
allah gönlünüze göre verıyo
bunu burdan görebılıyorum. şakkıdı

Arkadaşlar geyiğide geyik gibi yapınklava:

gurur kırıcı kelimeler sarfetmeyin lütfen kalp kırmayın :1hug:

Ya canım sen benim dediğimi anlayamadın bence, çok alakasız şeyler söylüyosun, gıyabında hüküm verilmesi ne demek biliyor musun? Avukatlar hazır bulunuyor sen gitmiyorsun mahkemeye, gıyabında hüküm verilmesi bu. Mahkemeye gidiceğimizi iddia etmiştin ya o yüzden söyledim. Edinilmiş mallara katılım rejimi falan çok ayrı şeyler, sen duruşma esnasında hazır da bulunsan katılmasan da bir hükmün verilmesi aynı sürede olur, değişmez. Ayrıca sen hala beni anlayamıyorsun canım, ben sana çocuk varsa çok kolay ayrılınır psikolojik açıdan boşanmak sevgiliden ayrılmakla aynıdır falan mı diyorum? Bizim şu anda tartıştığımız şey nikahında da olsa boşanılabilir. Zor olur kolay olur, uzun sürer kısa sürer, o farklı bişey. Neticede karar verdikten sonra zor ya da kolay, bir şekilde boşanılır:) Patiskanın sen kocandan ayrıldığında ben de sevgilimden ayrılırım demesinde bir saçmalık yok, nikahında da olsa biraz zor olur ama boşanılır. Ama dediğim gibi boşanmak güzel bir şey değil çocuk varsa olan ona olur. Bu arada avukat abla yakıştırman için de teşekkür ettim Bunları bilmek için avukat olmaya gerek yok, türk medeni kanunu yazın çıksın google'dan, belki başımdan bir şeyler geçmiştir ha? Belki ordan biliyorumdur ne dersinyerimseniben Ablanız size kurbaaan olsun çocüüüm-tatlicadiarzu-

üffff ne konu acmısın be hemsehrim....konu nereden nerelere gelmiş yaniii.bence sen haklısın her cıktığınızda olasada bence 15 günde bir seni yemeğe cıkarması gerekir... peki bişey sorcam hiç nişan söz bişeylerdende bahsetmiyomu yani belki iş resmileşince ozman acacaktır kesenin ağzını şimdi okadar harcama yapmak istemiyordur......ama erkek dedğin alıcak yediricek bence seviyorsa kız arkadasına süprizde yapıcak yemek te yediricek.....

yarın bır gün gulmesınler sana dıkkat et
bugun güldürdün yarın güldürme bari demi canım
:mymeka:[/quote

Bu mesaj için kötü içerik butonunu kullandım.Gereği yapılsın

Son düzenleme:

sefamolsun gerçekten boşanmak hem çok hızlı hem çok kolay, hiçbir şeyin sonsuza kadar süreceğinin garantisi yok. Evlenmişsiniz ne güzel, ama bunu ohhh bizz evlendik çatlayınn türevi kullanmak çok garip bence, çünkü aynı insanla evlenmek için bi rekabet içinde falan değiliz yani, size mutluluklar dilerim:)
Ailesinden 2 çift boşanmış biri olarak ben bunu bilir bunu söylerim.

son durum ne eniştenin cebindeki akrep çıktımı :)

Tatlım bence sen benim ne demek istediğimi anlamadın ki bana gıyabında ne demek onu anlatmaya çalışıyorsun..kaydirigubbakcemile3 Boşanmak daha uzun sürer demek istedim..Sevgiliden ayrılmak daha kolay yani..Bak sen de kabul ettin zor olur dedin..Ben boşanılmaz demedim ki..:roflol::roflol: Zor olur zor..Konu buydu...delikafadulden

Patiskacığım aşkolsun,neden ayrılmanı isteyeyim ki..kimsenin ayrılmasını istemem..Zaten dedim ya sevgilin seni çok seviyor ki çekiyo dedim..:teselli:
evet Allah gönlüme göre veriyor..Hayatını bana adamış bir adamla evliyim.. Darısı başınıza...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…