Sevgilim bana yemek yedirmiyor asla. :(

bılmıyom hatırlamıyom kı, eskıden pıntıydı cunku 2 defa cıkmıyoken dıskoya gıttık ıkısınde de benden ödettı kendı paralarımı, bır de ben normalde böle delı gıbı para harcayan bı kızım böle elımde para durmaz oraya gıdelım buraya gıdelım harcarım düşünmem, ama cıktıgımız zamanlarda artık cebımde resmen akrep var bıde böle bellı edıyom pıntılıgımı, ustume duzgun elbıse bıle almıorm artık yani benı de pıntılık bastı belkıde parasızım ondan bu bı kaç aydır krızden dolayı da olabılır.
hım ne dıyodum nasılsa begendıremıcem dıye mı korkuyo?? cafelerı bıle begenmıom cunku
ısteyrek degıl ama yaa. senağlama
dun gece yattıgım yerde harcadıgı paraları şöyle üstün köru hesaplardım 3 ayda 400 mılyon harcamıs cok mu. yani acaba zaten cok harcıyo bıde yemek mıııı dıye mı dusunuuo da korkuo :nazar:

(yok galba 2ayda 300 bılmıyom ta m hesaplayamadım)

Ohaaaa diyorum...Ben gece yattığımda kocam bu ay ne kadar harcadı diye düşünmek aklımın ucuna bile gelmiyor...kafamçokkarıştı Senin sadece sevgilin henüz.....

Darılma,kızma ama adamı haklı bulmaya başladım...Yukarda anlattığın gibi kaprislerin çoksa....:mymeka: Ben olsam ilişkiyi çoktan noktalamıştım...Adam seni baya seviyor ki çekiyor.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Ohaaaa diyorum...Ben gece yattığımda kocam bu ay ne kadar harcadı diye düşünmek aklımın ucuna bile gelmiyor...kafamçokkarıştı Senin sadece sevgilin henüz.....

Darılma,kızma ama adamı haklı bulmaya başladım...Yukarda anlattığın gibi kaprislerin çoksa....:mymeka: Ben olsam ilişkiyi çoktan noktalamıştım...Adam seni baya seviyor ki çekiyor.....

eevet annem de cocugu haklı buluyor genelde
benım ne haylaz yaramaz oldugumu bılıyor,

hatta dün tv de kocasını döven bı kadın varmıs senın böle olmandan korkuyom dıyo
adam temızlık yapıyomus her gun yemek yapıyomus kadın gene de adamı dövuymus -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile kötükedihüso

bu ne nokta yazdın da sıldın*?

bır de ben neden parayı hesapladım siz dun gece dedınız ya işte acaba cok mu harcatıyn da farkında degılsın asi2222 dedı sanırım onun ıcın dedım kı ulen acaba cıdden cocuk cok mu harcıyo da ben daha ıstıyom cocuk cıkmaza gırdı parası mı bıttı dedım onun uzerıne hesap ettım. yanlıs anlamayın cok harcatmaya bayılan bırı deılım hatta pıntı bı kızım bu aralar. :eek: malum krız

ay patiska yaptigin hesaplari sevgilin duysa seni bugun birakmisti haberin olsun..
adamin 2 ayda sana ne kadar harcadiginin hesabini yapip bir de az cok muhasebesi yapiyorsun
tek kelime ile oha diyorum sana.

ay patiska yaptigin hesaplari sevgilin duysa seni bugun birakmisti haberin olsun..
adamin 2 ayda sana ne kadar harcadiginin hesabini yapip bir de az cok muhasebesi yapiyorsun
tek kelime ile oha diyorum sana.

nıe be sebebını arastırıyoruz gene suyunu cıkardınız bence
hıh :1closedeyes:

çok ayıpp
yemek yer mısınız eve pıde söyledım :)) ? etlı kaşarlı :KK70:

sen de bısey deme be :))))))))) agzın bı rahat dursun
:roflol:
ha ha haaa benneyaptımki
seni bi analiz edemedimm numaramı yapıyorsun :sm_confused: gerçekten karekterini mi sergiliyorsun :1shok: :1shok: :1shok:

bu konu hakikaten şaka gibi bir hal almaya başladı. eğer konu ciddi değilse ki bence ciddi değil patiska galiba siz bizimle kafa buluyosunuz her yoruma tuhaf tuhaf tepkiler filan ciddi değilse eğer ilk mesajınıza konum bir geyiktir filan yazın ki insanlar başlıktaki üzgün suratı görüp ciddi bir konu belki yardım ederiz diye düşünüp ciddi fikirlerini yazmasınlar.
bilemiyorum şaka yapıyosanız bizde ona göre şakaya devam edelim yok yapmıyorsanız bence insanlara karşı verdiğiniz cevaplar çok ama çok kırıcı. böyle dalga geçer gibi.

patiska sen kaç kilosun allah aşkına
yuvarlak cevap verme
kız bu kadar yiyosun yiyosun obez olacan sonrada
gelip bir derdim vara sevgilim beni şişko bulduğu için terk etti diye konu açacan valla :))

Konunun başlığı sevgilim beni istediğim lüks lokantalara cafelere götürmüyor olmalıydı....-tatlicadiarzu-

bu konu hakikaten şaka gibi bir hal almaya başladı. eğer konu ciddi değilse ki bence ciddi değil patiska galiba siz bizimle kafa buluyosunuz her yoruma tuhaf tuhaf tepkiler filan ciddi değilse eğer ilk mesajınıza konum bir geyiktir filan yazın ki insanlar başlıktaki üzgün suratı görüp ciddi bir konu belki yardım ederiz diye düşünüp ciddi fikirlerini yazmasınlar.
bilemiyorum şaka yapıyosanız bizde ona göre şakaya devam edelim yok yapmıyorsanız bence insanlara karşı verdiğiniz cevaplar çok ama çok kırıcı. böyle dalga geçer gibi.

sizi ayakta alkışlıyorumm
alkis_2.gif

yok ya cıdden cok uzulmustum konu gercektı zaten bırderdım varda acıldı
pıskolojı ah erkekler vs derken buraya geldık
sımdı kızlar bana laf atınca ben de mecbur kafa yapıom onlarla. baksana neler dıolar bana
kötükedihüso

X