E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
yarın yok belkı cuma
kaydirigubbakcemile2
hmm nese sende cumaya kadar evinde ye yiyebildiğin kadar hihoyyyt
cuma da alcak inşallahhhhkaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın yok belkı cuma
kaydirigubbakcemile2
arkadasim butun yazilarini okuyamadim cok fazla geldi de :) sevgilinin bu sekilde davranmasina bende pek bi anlam veremedim fakat söyle bi sey geldi aklima pinti olsa kiyafet alisverisi falanda yaptirmaz diye dusunuyorum. senin kilo problemin varmi? yani aklima bi bu geldi eger seni biraz kilolu buluyorsa belki o yuzden yemeni engelliyordur. umarim bu yuzden degildir genede bi fikrimi paylasmak istedim. cünkü hangi akli yerinde insan karsisindakinin ac kalmasina göz yumabilirki?
Canım 26 yaşında tanıştım,26 yaşında evlendim.Şu an 28 yaşındayım,1 buçuk yıllık evliyim.Eşim benden 5 yaş büyük.a.s.
hmm nese sende cumaya kadar evinde ye yiyebildiğin kadar hihoyyyt
cuma da alcak inşallahhhhkaydirigubbakcemile5
yaw bu konu ciddi mi geyik mi anlamadım :) neden geyik sohbetinde :)
neden buluşmcaksınız ki yaa??????
canım bence sinema ya götürmez pinti olsa bence sen hep tokum dedin die böleeee
yaw bu konu ciddi mi geyik mi anlamadım :) neden geyik sohbetinde :)
canlar hatırlatmak gibi olmasın
psnin başında bekliye bekliye acıkmadınızmı
ben gittim geldim hala burdasınızcokacimcoook
hım anladım canım neden ne demek ıstedın pekı yasını soraraktan yası kucuk evlenmez mı dıyorsun? onu mu demek ıstedın kı
bornava eyaletındenım
30 un altındaki erkekler bence daha çocuk oluyorlar...Gerçi her yaşta erkek çocuk ruhlu oluyor ama 30 yaşın altındakiler daha bir çocuk ruhlu oluyorlar bunu düşünerek söyledim canım...