Sevgilim bana yemek yedirmiyor asla. :(

canlar hatırlatmak gibi olmasın
psnin başında bekliye bekliye acıkmadınızmı
ben gittim geldim hala burdasınızcokacimcoook

arkadasim butun yazilarini okuyamadim cok fazla geldi de :) sevgilinin bu sekilde davranmasina bende pek bi anlam veremedim fakat söyle bi sey geldi aklima pinti olsa kiyafet alisverisi falanda yaptirmaz diye dusunuyorum. senin kilo problemin varmi? yani aklima bi bu geldi eger seni biraz kilolu buluyorsa belki o yuzden yemeni engelliyordur. umarim bu yuzden degildir genede bi fikrimi paylasmak istedim. cünkü hangi akli yerinde insan karsisindakinin ac kalmasina göz yumabilirki?

pek yok canım ya, zayıf ya da kıloluyum cok anlamıyor, ona da dıkkat etmıyor sanırım acıktıgımı anlayamadı ya da işte yemege gıden paraya fuzulı gözuyle bakıyor sanırım boyle.

Canım 26 yaşında tanıştım,26 yaşında evlendim.Şu an 28 yaşındayım,1 buçuk yıllık evliyim.Eşim benden 5 yaş büyük.a.s.

hım anladım canım neden ne demek ıstedın pekı yasını soraraktan yası kucuk evlenmez mı dıyorsun? onu mu demek ıstedın kı

yaw bu konu ciddi mi geyik mi anlamadım :) neden geyik sohbetinde :)

neden buluşmcaksınız ki yaa??????

canım bence sinema ya götürmez pinti olsa bence sen hep tokum dedin die böleeee

neden buluşmcaksınız ki yaa??????

canım bence sinema ya götürmez pinti olsa bence sen hep tokum dedin die böleeee

aynen oyle pıntılıgı bellı yonden var ,
cunku ben hayır ıstemıom desem de popccornu getırıp burnuma sokuyo colayı alıyo,
alma dıyom cukulata neyım alıyo yok pintılıgı belkı arada aklına gelıo cunku arkadasları hala onun ıcın pıntı dıyo ama bana pıntı degıl artık cunku söz verdı
kaydirigubbakcemile

sadece ıste demek aklına gelınce gene pıntılık yapıyor

patiska çok merak ettim sen izmirin neresindesin hayrına sölermisin

bır de ben yemege gıdınce de cok para harcıyom ondan mı acaba
hıc bı yerı begenmıyom her yerde yemıyom mırın kırın edıyom falan ?
ccunku gecen sene bı sevgılı gıbı bıseyım vardı o da habıre kokoreccıye goturmek ısterdı ıyyyy derdım dıye zorunlu gıbı 3 defa ıskerdercıye goturmustu sınır olmustum bırakmıstım onu da
ayy kendımı akrep nalan gıbı hıssttım bı an yaa

sevgilinde ordan mı konuyla alakası yok ta ben çok merak ettim canım yaa

bence ondanda olabilir bi kere yiyin bakalım ne olcak

bide sevgilin ne dio bu işe

hım anladım canım neden ne demek ıstedın pekı yasını soraraktan yası kucuk evlenmez mı dıyorsun? onu mu demek ıstedın kı

30 un altındaki erkekler bence daha çocuk oluyorlar...Gerçi her yaşta erkek çocuk ruhlu oluyor ama 30 yaşın altındakiler daha bir çocuk ruhlu oluyorlar bunu düşünerek söyledim canım...

yok sevgılım kskde oturuyor burada degıl o ,
ama hakıkaten hıc alakası yokmus

bıde badem nereye gıttı
benım ablam da kucuk yasta evlendı bı sorunu yok ama hamdolsun 24deyken evlendı cocuk da 24 dü hatta
nıe yasımızı sordu kı
hadı yasımızı sordu sen neden semtı soruon

harbı gayık haaa :))))))))))))

30 un altındaki erkekler bence daha çocuk oluyorlar...Gerçi her yaşta erkek çocuk ruhlu oluyor ama 30 yaşın altındakiler daha bir çocuk ruhlu oluyorlar bunu düşünerek söyledim canım...

he anladım evet cocuk ne olcak
aman bosversene yası buyuk olup da hayattı sındırememıs adam dolu pıyasada
erkek olsun erkekk bırakkkk walla hıh
kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…