E
EU1
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi EU1
anlamadım canm
bılmıyom hatırlamıyom kı, eskıden pıntıydı cunku 2 defa cıkmıyoken dıskoya gıttık ıkısınde de benden ödettı kendı paralarımı, bır de ben normalde böle delı gıbı para harcayan bı kızım böle elımde para durmaz oraya gıdelım buraya gıdelım harcarım düşünmem, ama cıktıgımız zamanlarda artık cebımde resmen akrep var bıde böle bellı edıyom pıntılıgımı, ustume duzgun elbıse bıle almıorm artık yani benı de pıntılık bastı belkıde parasızım ondan bu bı kaç aydır krızden dolayı da olabılır.
hım ne dıyodum nasılsa begendıremıcem dıye mı korkuyo?? cafelerı bıle begenmıom cunku
ısteyrek degıl ama yaa. senağlama
dun gece yattıgım yerde harcadıgı paraları şöyle üstün köru hesaplardım 3 ayda 400 mılyon harcamıs cok mu. yani acaba zaten cok harcıyo bıde yemek mıııı dıye mı dusunuuo da korkuo
(yok galba 2ayda 300 bılmıyom ta m hesaplayamadım)
Ohaaaa diyorum...Ben gece yattığımda kocam bu ay ne kadar harcadı diye düşünmek aklımın ucuna bile gelmiyor...kafamçokkarıştı Senin sadece sevgilin henüz.....
Darılma,kızma ama adamı haklı bulmaya başladım...Yukarda anlattığın gibi kaprislerin çoksa....:mymeka: Ben olsam ilişkiyi çoktan noktalamıştım...Adam seni baya seviyor ki çekiyor.....
......
ay patiska yaptigin hesaplari sevgilin duysa seni bugun birakmisti haberin olsun..
adamin 2 ayda sana ne kadar harcadiginin hesabini yapip bir de az cok muhasebesi yapiyorsun
tek kelime ile oha diyorum sana.
aman bırak gıtsın kendıne bı lokantacı bul-tatlicadiarzu-
nıe be sebebını arastırıyoruz gene suyunu cıkardınız bence
hıh :1closedeyes:
bişey dicektimm ama vazgeçtim sonraa sengözlerimebaksanab :1closedeyes:bu ne nokta yazdın da sıldın*?
bişey dicektimm ama vazgeçtim sonraa sengözlerimebaksanab :1closedeyes:
ha ha haaa benneyaptımkisen de bısey deme be :))))))))) agzın bı rahat dursun
:roflol:
bu konu hakikaten şaka gibi bir hal almaya başladı. eğer konu ciddi değilse ki bence ciddi değil patiska galiba siz bizimle kafa buluyosunuz her yoruma tuhaf tuhaf tepkiler filan ciddi değilse eğer ilk mesajınıza konum bir geyiktir filan yazın ki insanlar başlıktaki üzgün suratı görüp ciddi bir konu belki yardım ederiz diye düşünüp ciddi fikirlerini yazmasınlar.
bilemiyorum şaka yapıyosanız bizde ona göre şakaya devam edelim yok yapmıyorsanız bence insanlara karşı verdiğiniz cevaplar çok ama çok kırıcı. böyle dalga geçer gibi.
bu konu hakikaten şaka gibi bir hal almaya başladı. eğer konu ciddi değilse ki bence ciddi değil patiska galiba siz bizimle kafa buluyosunuz her yoruma tuhaf tuhaf tepkiler filan ciddi değilse eğer ilk mesajınıza konum bir geyiktir filan yazın ki insanlar başlıktaki üzgün suratı görüp ciddi bir konu belki yardım ederiz diye düşünüp ciddi fikirlerini yazmasınlar.
bilemiyorum şaka yapıyosanız bizde ona göre şakaya devam edelim yok yapmıyorsanız bence insanlara karşı verdiğiniz cevaplar çok ama çok kırıcı. böyle dalga geçer gibi.