- 29 Ocak 2008
- 8.190
- 10
-
- Konu Sahibi EU1
ayy ıns cnm ıns, süreklı böle tencere tencere yemekler yapıp getırır
ama ööle bogcak kadar cok degıl hanı bana yemek yaptırmıcak gıbı degıl ama her daım hazır olur benı kızı gıbı benımser umarım yemegımı getırır . neguzel olur dımı.
hihoyyyt
yaa bi hayırsever şu kıza 1,5 iskender söyleyiversin şurdan.cokacimcoook
tamam ben vereceğim parasını..
kız helak oldu 24 saattir açım diye tepinmekten..:roflol:
yaa bi hayırsever şu kıza 1,5 iskender söyleyiversin şurdan.cokacimcoook
tamam ben vereceğim parasını..
kız helak oldu 24 saattir açım diye tepinmekten..:roflol:
harıka oluıur wallahı evde de ona benzer bır sey yok kı abidik gubıdık seyler yıyorum
ıskender of soslu moslu
ne guzel ....
Şekerim sen sıkıntıdan yemeğe vermişin kendini..cokacimcoook
Sana bir meşgale bulmak gerek :uhm:
Düşünelim bakalımCADIARZU
yemek kursuna gitsin; yapsın ama yemesin:roflol:
iskenderin üstüne tereyağını cossssssssssss diye dökeceksin. offffffffffff. ay bu topic beni mahvedecek.......
Şahsen iskender sevmem ama benim bile canımı istettiniz yaaacokacimcoook
oky sus bana iskender deme açım valla !!
ayrıca bir gün açlıktan gözüm dönmüş restoranta girdik. garson soruyor ben düşünüyorum pilav üstü döner mi yesem iskender mi yesem derken bir anda ağzımdan pilav üstü iskender çıktı.. adam nasıl yapalım diye sorunca ben iptal oldum tabi... aç gözlü insanım ben ya-tatlicadiarzu-
iskenderin üstüne tereyağını cossssssssssss diye dökeceksin. offffffffffff. ay bu topic beni mahvedecek.......
ayrıca bir gün açlıktan gözüm dönmüş restoranta girdik. garson soruyor ben düşünüyorum pilav üstü döner mi yesem iskender mi yesem derken bir anda ağzımdan pilav üstü iskender çıktı.. adam nasıl yapalım diye sorunca ben iptal oldum tabi... aç gözlü insanım ben ya-tatlicadiarzu-
lannn iyi ki bi iskender dedik forumun bütün açları buraya toplandı valla.cokacimcoook
diyettekiler için de ton balıklı yeşillikli bi salata söyleyelim o zaman.
onun da üzerine cossss diye limon sıkıveriririz..