Sevgilim bana yemek yedirmiyor asla. :(

aman. biraz önce salata yedim. tereli..akşam yemeğinde salata. rejim olayı.... ama iskender lafını duyduğum an ben kafayı yiyorum. en sevdiğim yemek. bir de mantı....

Ben ton balıklı yeşillikli bol limonlu bir salata alıyim..

Ben ton balıklı yeşillikli bol limonlu bir salata alıyim..

tamam sefamolsun salatayı aldı iskender bize kaldı. delikafadulden
oky'cim bak düşün cızır cızır tereyağ cızırdayacak ayyyy içim bi hoş oldu bak şimdi..
neyse tere ye sen
naniknanik

ayy çok ilginç
acaba biraz kilonuz var diye aklınca sizimi, zayıflatmaya çalışıyor
valla aklıma başka bişi gelmiyor

valla sevgilim dalga geçer hala pilav üstü iskender yiyebiliten var deyee..-tatlicadiarzu-

tamam sefamolsun salatayı aldı iskender bize kaldı. delikafadulden
oky'cim bak düşün cızır cızır tereyağ cızırdayacak ayyyy içim bi hoş oldu bak şimdi..
neyse tere ye sen
naniknanik

ya essmeralda bunu bana yapma..
çin işkencesi gibi .. içim dışım ot oldu. öğlende lahana yedim. böykkkkkkk.

ooo yemekteyize dönmüş burası
patiska nerde yemeğe mi çıkmış çocukla

bu arada patiskayı unuttuk. patiska canım. iyisin değil mi......

patiska açlıktan bağararak ve ağlayarak zafiyet geçiriyor şu anda

pşştt okypete'm bak cızır diyom, tereyağ diyom, yaprak yaprak diyom..

Kanma sakın okypete..Bak ben de yan yağlar, göbek basen diom kaydirigubbakcemile2

Allahım. bol domates soslu. sıcacık. dumanı tüten. iskender.. yanındada yoğurt.. ve cısssss diye üstüne gezdirilen sıcak tereyağı... altta sıcak pideler... ve közlenmş biber ve domatesle süslenmiş bir buçuk iskender.kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı......

Kendinize işgence yapmayın yahu bozun diyeyi benim gibi ohh be..:lepi:

kızlar diyetimin ilk gününde iskender konusunu görüp kendinden geçmiş bir birey olarak sesleniyorum! azimliyim salatamı yidim ama burnumda gözümde kafamda iskender dönüyo nayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!

ayrıca buldum ben çocuun niye yemek yedirtmediğini. şimdi erkek mantııyla düşünüyorum. ben erkek olsam, kız arkadaşıma bi kaç kere sorsam aç mısın diye o da her seferinde yok tokum dese. lan bu kız hep tok geliyo ya çekiniyo yanımda yemeye yada gerçekten acıkmadı acıksa söyler heralde diye teklif etmem. ne yazıkki bizler kadar ince düşünceli değiller...

iskendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrr

:roflol: :roflol: Konu amacını aşmış :roflol:
Anlatın anlatın güzel oluyo bende bunları duyup iştaha geliyorum kilo alırım belki :1rolleyes:

hehe guzel yazmıssınız yaa
o kadar cok yemek ye dım kı ne buldumsa yedım şekerım cıktı sonunda

bır de korku fılmı actım gothıc dıye elım ayagıma dolandı yaa sarı bı tane gacı var orda habıre ekrana cıkıp duruo zınk dıye geberıyodum wala şeker de cıktı tansıyon da fırladı postalanıyodum walla :)

benım herıf aradı uyuyomus len ne garıban hee tum gun ugrasıyoz adamla
herıf gıttı evıne yattı garıbım bıde benden kucuk bu yaa ay yazık yaa :)))
calısıo cabalıo gezdırıo bıde bagrıom, ızleyeyım dıye fılm getrmedı dıye de bagardım öyle kapadım telı.
ama ektı gene walla ekmeye ekıyo, konserve bı balık var onu mu açsam yesem acaba? sımdı cıps yıyıp gazoz ıcıyom belkı ıyı gelır sekerım düşer. yaa gene kılo alcam yaa yaz gelıo hemde yapmamalıyımmm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…