sevgılım bana yaşlısın zaten dedi.

34 yaş yaşlı mı sence konu sahibi.Güzelliğinin nirvanasındasın.Sende bulursun başkasını yolu açık olsun pis herif.

bence onlar aralarında anlasmıslar bahaneyle ayrılmak ıstıyor ya da adam sızı sevdıgıcı ıcın dınletmıs daha fazla uzulmeyın dıye orayı tam anlayamadım ama ...

biraz önce ılıskıyı uzunca bır ses kaydı yaparak bıtırdım tum ıcımı doktum.burda sızın bana yazdıklarınızdan yola çıkarak bır takım seyler soyledım ama onada hakkımı helal ettım umarım ıstedıgı gıbı bırını bulur bunuda soyledım.benım ıcın yaslı zaten demen vs demen benı uzdu senı sevsemde asla sana gerı dönmıcem bu ıs bitti dedim bitti.ben kendımı kötü hissediyorum keşke böyle olmasaydı :KK43: evet doğru yuzu ortaya cıktı ama agır geldı cok.umarım oda benı aramaz cunku acmıcam.sadece seyden korkuyorum telefonlarını açmazsam eve gelır dıye.ıns gelmez benle konuşmak ıcın gelebilceni düşünüyorum.ama ıns yapmaz.bende kendı hayatımdaki sorunlarla devam ederım bır sekılde sımdıye kadar nasıl yasadımsa yıne yasarım.ben safım cok benı anlar dıye kalbını açsın dıye anlattım suan o kadar uzgunumki bana dıceksınız ne uzuluyon allah yuzunu gösterdi.keşke böyle olmasaydı.toplanıp toplanıp aynı seylerın olmasından yoruldum artık.amma allaha sukur saglıgım ıyı bozulmasına ızın vermıcem.bı ay sonra yayla sezonu açılır bızım gıdıcem orda gelmıcem ankaraya bıda yaz sonuna kadar yazık banada.

Hayırlısı olsun hakkınızda..
Değmeyecek biriymiş. Yolun başında farkettiniz en azından..

Evlenmeden çocuk konuşmanız seni boşarım vs. demesi zaten saçma buralara hiç girmeyeceğim. Ama ses kaydı nedir arkadaş ne gerek var?

Hayat planlı programlı gitmiyor maalesef her zaman, siz isteseniz dahi hiç çocuğunuz olmayabilir, bu sebeple boşayacaksa zaten baştan evlenmesin zaten sizi yaşlı görüyor 2. çocuk istemediğiniz için atarlanıyor. Ama abim dediğiniz kişinin ses kaydı yapmasını mantıklı bulmadım, yani iki kişi arasında konuşuluyorsa orda kalmalı bence zaten size de söylemiş 2. çocuk olmazsa boşanırız diye belli ki benim dediğim olacak olmazsa biter bu ilişki kafasında bir insan. Yani hayatta herşeyin bizim elimizde olmadığını düşünürsek kafa yapısını değiştirmek zorunda. Yaş olarak kadının büyük olması toplum tarafından eleştirilecektir zaten, bu konuda tam tersi eşinizin sizin tarafınızda olması gerekir. Henüz o kabullenmediyse ailesi, arkadaşları nasıl kabullenecek. Bence bu ses kaydı olayını hiç açmayın derim, çünkü siz de bu durumda ona tuzak kurmuş gibi oluyorsunuz, ama yaş ve çocuk muhabbetini gündeme getirip emrivakiyle, zorlamayla ilişkinin yürümeyeceğini anlatırsınız, karşılıklı sevgi varsa orta yol bulunmalı, illa benim dediğim olacak denmemeli.

2 aylik bebegim var millet 2.cocuk ne zaman muhabbeti yapiyor diye sinir oluyordum. Anam elalem daha evlenmeden 2.cocugun derdirne dusmus ben gec kalmisim :KK70:

Kimi kadin 5 tane dogurur tas gibidir kimide ilkinde pert olur. Yasliymis:)) bizi yaslarindan erkekler.. yeterince destek olsalar bu kdrda yaslanmayiz. Ilersi icin bu kadar sacmalayan birini cekmezdim birakirdim.

yazıklarınız cok anlaşılır değil açıkçası. anladığım kadarıyla yorum yapıyorum ki evlendiğinizde daha büyük sıkıntılar yaşarsanız bence

Seni üzmek istemem ama bir defa "sevildim, aşıktık" vs bunlara bir kenara bırak kardeşim, zira seven aşık olan insanın ben istersem 23 lük bulurum potansiyelim var gibi düşünceleri olmaz. Ha sen sevdin aşık oldun orası ayrı tabi.
Sana yaşlı demesi zaten hezeyan, seven sevdiğini bunu dermi yahu??? Kaldıki gencecik bir insansın sen, aksini düşünmek onun pisliğidir.
Bide o ses kaydını nerdenaldın anlamadım. Abi olanmı kaydetmiş? Neden yapmış böyle biseyi?

merhaba arkadaşlar.suan bu satırları cok üzülerek yazıyorum o kadarki ağlıyorum.ben 84 doğumluyum sevgılımde 86 lı.ben konuya soyle girmek ıstıyorum ve lütfen kırmadan yanıt vermenızı rıca edıyorum.olaylar dun gece oldu.ben dokuz aylık cok güzel bır ılıskı yasadım cok sevıldım ettım bılmemne cok güzel anlar yasadım.ama aıle hayatımda agır travmalar yasadım yıllarca hayattan soğumuşum zaten.dun çocuktan konu oldu hem sağlık olarak hem psıkolojık ve fızıksel oalrak kendımı ıyı hıssetmedıgım ıcın 2.cocugu yapmak ıstemıyorum dedım.oda evlenince bes sene geçer 2.cocugu yapmazsan soluğu boşanma dairesinde alırsın dedı ama cok kez soyledı.ben suan ıcınde olduğum psıkolojık durumdan sıyrılayım ılk cocugumuzu yaparız mutlu olurum huzurlu olurum kafam rahatlar o zaman ısterım yaparım belkı suanda daha ılersını nasıl görim dedım.neyse abı gıbı sevdıgım bırı var onla konuşmuş dun.ben ses kaydını dun ben ıyı dınlememısım bugun dınledım ve cok uzuldum. demıskı arkadaşlar abi gibi gördüğüme.abım demıskı hakan ben bıle evlenince 2.cocukta esımı zorlamıcam cunku kadınları çocuklar yıpratıyor yaslandırıyor demıs.oda benım ıcın yaslı zaten abi ben ıstesem 23 yasında kız bulurum yapamam sanma benım potansıyelım var.etrafımda cok demıs.sonra abım demıskı yıne ben hanı yası buyuk kız ıstemıyorum demıs cunku ruhsal problemlerı oluyor demıs.sevgılımde benımkı gıbı yanı benım durum gıbı yanı demıs.cok ağrıma gitti.halbukı ben sabah bu sıtede kadınlar 2.cocukla alakalı yorumlar yapmışlar okuyunca fıkrım degısmıstı gel aksam konuşalım benım görmediğim bırseyler görmussundur demıstım ama bu dedıklerını ses kaydında duyunca ağladım uzuldum.ben aılemde yasadıgım agır travmaları benı anlasın dıye anlatmıştım.ustume gelmesın dıye anlasın dıye.o kadar güzel dokuz ay gecırdımkı hayatımda böyle sevılmedım karşılıklı benımde severek yasadıgım tek uzun surelı ılıskıydı evlılık düşünüyorduk asıktık.ama kalbım cok kırıldı.bırazdan ses kaydında duyduklarımı ona diyip bıtırmek ıstıyorum.yorumlarınız nelerdir sız olsanız napardınız?
İstesem 23 yaşında birini bulurum potansiyel var diyen birinden ayrılmak istemezseniz size pes derim
Neyi tartışıyoruz şuan?

Ya allah birinci çocuğu verecek mi bakalim daha evlilik yok birşey yok, ilk çocuğu yaptınızda ikincisi kaldi.ne saçma muhabbet

Daha evlenmeden 2.çocuk muhabbeti çok gereksiz olmuş kusura bakmayın ama bunu yaşamanız bir yerde iyi olmuş, adam gerçek yüzünü göstermiş yani. Benim de sevgilim kötü günlerimi bu şekilde arkamdan konuşsa bende çok kırılırım. Siz güvendiğiniz için kendinizi açmışken karşınızdakinin yaptığı terbiyesizlik. 2.çocuk muhabbetindense bu saygısızlığı için bitirin ilişkinizi.

merhaba arkadaşlar.suan bu satırları cok üzülerek yazıyorum o kadarki ağlıyorum.ben 84 doğumluyum sevgılımde 86 lı.ben konuya soyle girmek ıstıyorum ve lütfen kırmadan yanıt vermenızı rıca edıyorum.olaylar dun gece oldu.ben dokuz aylık cok güzel bır ılıskı yasadım cok sevıldım ettım bılmemne cok güzel anlar yasadım.ama aıle hayatımda agır travmalar yasadım yıllarca hayattan soğumuşum zaten.dun çocuktan konu oldu hem sağlık olarak hem psıkolojık ve fızıksel oalrak kendımı ıyı hıssetmedıgım ıcın 2.cocugu yapmak ıstemıyorum dedım.oda evlenince bes sene geçer 2.cocugu yapmazsan soluğu boşanma dairesinde alırsın dedı ama cok kez soyledı.ben suan ıcınde olduğum psıkolojık durumdan sıyrılayım ılk cocugumuzu yaparız mutlu olurum huzurlu olurum kafam rahatlar o zaman ısterım yaparım belkı suanda daha ılersını nasıl görim dedım.neyse abı gıbı sevdıgım bırı var onla konuşmuş dun.ben ses kaydını dun ben ıyı dınlememısım bugun dınledım ve cok uzuldum. demıskı arkadaşlar abi gibi gördüğüme.abım demıskı hakan ben bıle evlenince 2.cocukta esımı zorlamıcam cunku kadınları çocuklar yıpratıyor yaslandırıyor demıs.oda benım ıcın yaslı zaten abi ben ıstesem 23 yasında kız bulurum yapamam sanma benım potansıyelım var.etrafımda cok demıs.sonra abım demıskı yıne ben hanı yası buyuk kız ıstemıyorum demıs cunku ruhsal problemlerı oluyor demıs.sevgılımde benımkı gıbı yanı benım durum gıbı yanı demıs.cok ağrıma gitti.halbukı ben sabah bu sıtede kadınlar 2.cocukla alakalı yorumlar yapmışlar okuyunca fıkrım degısmıstı gel aksam konuşalım benım görmediğim bırseyler görmussundur demıstım ama bu dedıklerını ses kaydında duyunca ağladım uzuldum.ben aılemde yasadıgım agır travmaları benı anlasın dıye anlatmıştım.ustume gelmesın dıye anlasın dıye.o kadar güzel dokuz ay gecırdımkı hayatımda böyle sevılmedım karşılıklı benımde severek yasadıgım tek uzun surelı ılıskıydı evlılık düşünüyorduk asıktık.ama kalbım cok kırıldı.bırazdan ses kaydında duyduklarımı ona diyip bıtırmek ıstıyorum.yorumlarınız nelerdir sız olsanız napardınız?
Siz evlimisiniz gerçekten yazdıklarından hiçbir şey anlamadım??Eğer evli değilsen buna “Dereyi görmeden paçayı sıvamak denir “Ben bile bir buçuk yıllık evliyim daha yeni çocuk düşünmeye başladım

Birincisi;Diğer arkadaşların da dediği gibi, anlamakta epey zorlandım. Hatta 2. Evliliğiniz olacak da , çocuk 2. Olacak gibi bir şey anladım, tekrar okudum.
İkincisi;doğmamış çocuğa don biçmişsiniz, elinize yüzünüze bulaşmış. Sanki ha deyince, istediğiniz anda oluveriyor çocuk.
Üçüncüsü;o adamdan bir şey olmaz.
Önünüzdeki maçlara bakın, o adamın gözü dışarda.

X