sevgılım bana yaşlısın zaten dedi.

Adam kendini fazla beğeniyor anlaşılan ilerde emin olun hep sizi bu tarz konularda üzer bi erkek sevdiği kadın hakkında başka bi erkekle nasıl böyle konuşur bilmiyorum.kadjnlar olarak bizde biraz akıllansak bi erkeği hayatınızın merkezine koyarsanız böyle olur
bende buna uzuldum.sımdı desem bana bunu demıssın dıye ıste kızdım ondan dedım yok sınırlendım yok sakasına kabul etmez yanı bence rencıde ettıgını yazık yanı

ben ona benı anlasın dıye anlattım ama benı böyle sorunlu goruyor demekkı keşke anlatmasaydım.ben bu sabah orta yolu bulayım dıye msj atmıştım.benım ıcın dedıklerını duyunca uzuldum yazıklar olsun dedım.kendı kendıme dedım birazdan dıcem herseyıde ona ama burdan gelcek cevapları merak ettım canım yandı
Peki “2.çocuk” kavgası yaparken şunları düşünüyor musunuz; belki evlenmek nasip olmayacak, hadi oldu diyelim, çocuğunuz olacağının garantisi var mı ki kavga ediyorsunuz 2. için?
E hadi onda da anlaştınız diyelim, bu adamın sizin hakkınızdaki düşüncelerini unutup devam edebilecek misiniz?
Her şey ortada... Şükredeceğiniz yerde boşuna üzülüyorsunuz.

teşekkürler ben ona zaten hıc ıstemıyorum demedımkı ınsan evlenir mutlu huzurlu 2 değil 4 tanede yapar.ama ben sımdıden ılersını nasıl göreyımde yapayım dıyım 2. sımdı tamam derım ılerde olmazsa o zaman kabul etmıstın der tepeme bıner ondan bende mecburen dedıgımın arkasında durcam
Artık o işler planla olmuyor yalnız,sizi küçümsemesine de izin vermeyin sadece zamanı gelince alacağınız kararlar için kafa yormayın,evlenilecek adam mı kafa da onu çözün!

muhtemelen canınız çok sıkkın ve kelimeleri toparlayıp yazamamışsınız.

anladığım kadarı ile 9 aydır güzel giden bi ilişki var
sizin bir çocuğunuz var ilk evliliğinizden.
şu anki erkek arkadaşınız 2. çocuğu istiyor ama henüz evli değilsiniz.
biri ile konusurken de s,zden yaşlı diye bahsetmiş.

Şimdi madem 23 yaşındakini bile bulur , madem siz yaşlısınız çok afedersiniz s...... gitsin.
Daha evlenmeden 2. çocuk derdine düşmüş paşam. yahu sen bi önce evlen nikahı kıy evine barkına bak ,sizinleyse ilk çocuğa bi babalık yap sonra bu konuları konuş.
ona gösterdiğin yaralarından vuruyorsa seni boşver bundan ne koca olur ne eş..

23 lük kızlara kıstas olarak belirleyebiliyorsa kendi zeka yaşı da 20 lerde kalmıştır bırak onlarla takılsın.

ay sinir oldum hadsiz...

Peki “2.çocuk” kavgası yaparken şunları düşünüyor musunuz; belki evlenmek nasip olmayacak, hadi oldu diyelim, çocuğunuz olacağının garantisi var mı ki kavga ediyorsunuz 2. için?
E hadi onda da anlaştınız diyelim, bu adamın sizin hakkınızdaki düşüncelerini unutup devam edebilecek misiniz?
Her şey ortada... Şükredeceğiniz yerde boşuna üzülüyorsunuz.
aynen oyle kardesım benıde zaten dusunduren mevzu bu ınsan asıgım dedgı kız ıcın böyle dermı.ve ben duyarım dıye korkmuyomu.sımdı sorsam dıcek kızdım dedım sınırlendım şakasına şu bu..keşke böyle demeseydı yaslı zaten abi lafa bak ağrıma gtti

Çocuk konusu konuşulur ama yok ikiyi de yapalım olmazsa bosarim ne çirkin bir yaklaşım öyle. Kaldı ki evlilik farklı bir durum belki çocuk olmayacak o zaman direkt blmi boşanmış sayilacaksiniz? Erkekler kendi aralarında münasebetsiz konuşabilirler biz de yapıyoruz kocalarimizi çekiştiriyoruz size yaptığı konuşmaya değineceğim sadece çok çiğ gerçekten o ses kaydını yollayan adam da bilemiyorum. Arayı kasten bozmak istiyormuş gibi geldi.

aynen oyle kardesım benıde zaten dusunduren mevzu bu ınsan asıgım dedgı kız ıcın böyle dermı.ve ben duyarım dıye korkmuyomu.sımdı sorsam dıcek kızdım dedım sınırlendım şakasına şu bu..keşke böyle demeseydı yaslı zaten abi lafa bak ağrıma gtti
Yaşlı mısın ki ağırına gidiyor? En güzel yaşlarındasın. Bu yaşlarını da bu herifle heba etmeyeceksin? Muhatap olma, yoluna bak

Ben sana bazı şeyleri madde madde yazmak istiyorum
*yaşlı değilsin.
*sen aileden travmalar yaşadığın için,bir insanın sana olan sevgisini gözünde büyüttüğünü düşünüyorum.9 ay zaten ilişki normal şartlarda güzel gider.Sen herşeye heee deyince daha da güzel gider karşı taraf için.
*senin bir fikrin var.Bir başkası kendi fikrini sana dayatmak için tehdit etmez boşarım diye.(kayıt dinlemene gerek yok.Bu cümlesi bile ayrılma sebebi)
*Daha evlenip evlenmeyeceğiniz belli değilken,evlenip anlaşıp anlaşmayacağınız belli değilken,çocuğunuz olup olmayacağı belli değilken,olsa da ikincisinin olup olmayacağı belli değilken,şartlarınızın 2.çocuğa elverişli olup olmayacağı belli değilken (bekarken fikirler hayaller farklıdır.evliyken değişir şartlara göre)doğmamış çocuğa don biçmek olmuş sizinki.Gereksiz bir tartışma.Ama Allah sana bak sebepler koyuyor gözünün önüne gör diye.
*Hayatında ne yaşarsan yaşa,kocan dahi olsa hiçbir erkeğe aileni kötüleme anlatma.Aman bu çok acı çekmiş iyi davranayım demez.İlk problemde en büyük yarana vurur darbeyi.
*Karşındaki insan seni sen olduğun için,değer verdiği için kendisi de insan olduğu için sevmeli değer vermeli.Yok acı çekti diye değil.Bu psikolojiden çık.
*Hayatta ne yaşarsan yaşa.Herşey bir tecrübe ve imtihan.Ders al önğüne bak.Geçmiş acılarını boynunda yük olarak taşıma.Geride bırak.
*Son olarak,sen değerlisin.Hemen ayrıl.Değerini bilen insan çıkar karşına.İleride çok üzülürsün.

muhtemelen canınız çok sıkkın ve kelimeleri toparlayıp yazamamışsınız.

anladığım kadarı ile 9 aydır güzel giden bi ilişki var
sizin bir çocuğunuz var ilk evliliğinizden.
şu anki erkek arkadaşınız 2. çocuğu istiyor ama henüz evli değilsiniz.
biri ile konusurken de s,zden yaşlı diye bahsetmiş.

Şimdi madem 23 yaşındakini bile bulur , madem siz yaşlısınız çok afedersiniz s...... gitsin.
Daha evlenmeden 2. çocuk derdine düşmüş paşam. yahu sen bi önce evlen nikahı kıy evine barkına bak ,sizinleyse ilk çocuğa bi babalık yap sonra bu konuları konuş.
ona gösterdiğin yaralarından vuruyorsa seni boşver bundan ne koca olur ne eş..

23 lük kızlara kıstas olarak belirleyebiliyorsa kendi zeka yaşı da 20 lerde kalmıştır bırak onlarla takılsın.

ay sinir oldum hadsiz...
canım kardesım cok tesekur ederım cok sıkkındı evet cumlelerı secemedım sabah oldu olaylar.ben evlenmedim cocugumda yokda ona dedım evlenince bıtane yapalım hakkıyla bakalım kendımızı 2.hazır hissedersek, hissedersem yaparım dedı oda ılerde yapmazsan boşarım dedı oyle cok saol senın gıbı ınsanlarda var ıste

Ben sana bazı şeyleri madde madde yazmak istiyorum
*yaşlı değilsin.
*sen aileden travmalar yaşadığın için,bir insanın sana olan sevgisini gözünde büyüttüğünü düşünüyorum.9 ay zaten ilişki normal şartlarda güzel gider.Sen herşeye heee deyince daha da güzel gider karşı taraf için.
*senin bir fikrin var.Bir başkası kendi fikrini sana dayatmak için tehdit etmez boşarım diye.(kayıt dinlemene gerek yok.Bu cümlesi bile ayrılma sebebi)
*Daha evlenip evlenmeyeceğiniz belli değilken,evlenip anlaşıp anlaşmayacağınız belli değilken,çocuğunuz olup olmayacağı belli değilken,olsa da ikincisinin olup olmayacağı belli değilken,şartlarınızın 2.çocuğa elverişli olup olmayacağı belli değilken (bekarken fikirler hayaller farklıdır.evliyken değişir şartlara göre)doğmamış çocuğa don biçmek olmuş sizinki.Gereksiz bir tartışma.Ama Allah sana bak sebepler koyuyor gözünün önüne gör diye.
*Hayatında ne yaşarsan yaşa,kocan dahi olsa hiçbir erkeğe aileni kötüleme anlatma.Aman bu çok acı çekmiş iyi davranayım demez.İlk problemde en büyük yarana vurur darbeyi.
*Karşındaki insan seni sen olduğun için,değer verdiği için kendisi de insan olduğu için sevmeli değer vermeli.Yok acı çekti diye değil.Bu psikolojiden çık.
*Hayatta ne yaşarsan yaşa.Herşey bir tecrübe ve imtihan.Ders al önğüne bak.Geçmiş acılarını boynunda yük olarak taşıma.Geride bırak.
*Son olarak,sen değerlisin.Hemen ayrıl.Değerini bilen insan çıkar karşına.İleride çok üzülürsün.
allah bın kere razı olsun ben ağlayarak yazmıştım bır abla bır kardeş gıbı yaklasmıssınız doğru soyluyorsun tesekkrler

Adam sizi hayat arkadaşı olarak değilde 2 çocuğunu taşıyacak rahim olarak görüyor.

Böyle geri zihniyetli bir adamın size müthiş bir 9 ay yaşattığına inanmak da zor.

Ses kayıt olayı da ne yalnız? Haklı iken suçlu durumuna düşeceksiniz.

Okuyunca bir çocuğunuz var da 2. için tartışıyorsunuz sandım. Merak ediyorum bu adam ilk çocuğun sorumluluğunu taşıyabileceği kanısına nasıl vardı?
2.çocuk olmazsa boşanırmış; bu nasıl bir kafa yahu? Kendisindeki herhangi bir sorun sebebiyle çocugu olmadı diyelim harakiri mi yapacak?
Yazık siz bari kendinizi heder etmeyin böyle bie tip için.

Adam sizi hayat arkadaşı olarak değilde 2 çocuğunu taşıyacak rahim olarak görüyor.

Böyle geri zihniyetli bir adamın size müthiş bir 9 ay yaşattığına inanmak da zor.

Ses kayıt olayı da ne yalnız? Haklı iken suçlu durumuna düşeceksiniz.
telefonda androidde konuşulanlar kayıt oluyomus bana attı dınleyim dıye abı.iyikide attı.ben o zaman kayıt dınledım.abım bana soyledı benım ıcın bunları demıssın fln dıyım haklısın

arkadaşlar cevaplar ıcın allah razı olsun.turkcem cok ıyı değil benımde.devrık oldu az cümleler.ses kaydını abımın telefonu otomatık yapıyo konuşmaları kaydediyor.sonrada dınlıyım dıye bana attı.dun çocuktan konu açıldı bende yasadıklarımdan sımdılık tek çocuk ıstıyorum fln dedım sonra o acayip tepkıler verdı sana ınanamıyorum fln dedı.neden korkuyon fln dedı.ordan ısrarla ben 2.ıstıyorum ılerdede yapmam dersen boşarım bastan diyim dedi yoksa bencede saçma böyle bısı ıcın kavga edılmez ama o neden oldu sonrada arkadaşımla konuşurken sevgılımın adı hakan.ıste benım ıcın yaslı zaten fln demıs.iykide dınledım uzuldum gördüm herseyı
Gerçekten çok rica edicem bu adama çocuk filan yapmayın mümkünse, bu adamın soyu tükensin :KK62:

canım kardesım cok tesekur ederım cok sıkkındı evet cumlelerı secemedım sabah oldu olaylar.ben evlenmedim cocugumda yokda ona dedım evlenince bıtane yapalım hakkıyla bakalım kendımızı 2.hazır hissedersek, hissedersem yaparım dedı oda ılerde yapmazsan boşarım dedı oyle cok saol senın gıbı ınsanlarda var ıste

hiç üzülme güzelim boşver.
Bende 30 yaşındayım bekarım çocuğum yok ve bunu dert etmiyorum. elin hödüğünü alıp tepeme çıkarmaktansa, baştan yanlış gidiyorsa yol orada diyorum. Sıkıntı yapma al karşına adam akıllı konuş hatta o telefon görüşmesini bildiğini de söyle ki varsa biraz utanması , utansın. Sen zaten daha doğmamışl cocuğa don biçerek şimdiden beni boşanmakla tehdit ederek bana koca olmayacağını ıspat etmiştin de bu son duyduğum konuşma tuzu biberi oldu bundan sonra 23 lüklerle takıl sen de bırak.

pişman olacaktır emin ol...

Ben hala anlamadım,biri bana da anlatabilir mi acaba?

Ses kaydı yapan abi kim?
Bu çocuk mevzusu o abi ile konu sahibinin sevgilisi arasında mı geçmiş?
Sonra abi de,konu sahibine mi atmış kaydı?
Yoksa çocuk konusu iki sevgili arasında mı geçmiş?
Karekod gibi konu.
Anlamadım ve ısrarla anlamak istedim :)

X