Ben sana bazı şeyleri madde madde yazmak istiyorum
*yaşlı değilsin.
*sen aileden travmalar yaşadığın için,bir insanın sana olan sevgisini gözünde büyüttüğünü düşünüyorum.9 ay zaten ilişki normal şartlarda güzel gider.Sen herşeye heee deyince daha da güzel gider karşı taraf için.
*senin bir fikrin var.Bir başkası kendi fikrini sana dayatmak için tehdit etmez boşarım diye.(kayıt dinlemene gerek yok.Bu cümlesi bile ayrılma sebebi)
*Daha evlenip evlenmeyeceğiniz belli değilken,evlenip anlaşıp anlaşmayacağınız belli değilken,çocuğunuz olup olmayacağı belli değilken,olsa da ikincisinin olup olmayacağı belli değilken,şartlarınızın 2.çocuğa elverişli olup olmayacağı belli değilken (bekarken fikirler hayaller farklıdır.evliyken değişir şartlara göre)doğmamış çocuğa don biçmek olmuş sizinki.Gereksiz bir tartışma.Ama Allah sana bak sebepler koyuyor gözünün önüne gör diye.
*Hayatında ne yaşarsan yaşa,kocan dahi olsa hiçbir erkeğe aileni kötüleme anlatma.Aman bu çok acı çekmiş iyi davranayım demez.İlk problemde en büyük yarana vurur darbeyi.
*Karşındaki insan seni sen olduğun için,değer verdiği için kendisi de insan olduğu için sevmeli değer vermeli.Yok acı çekti diye değil.Bu psikolojiden çık.
*Hayatta ne yaşarsan yaşa.Herşey bir tecrübe ve imtihan.Ders al önğüne bak.Geçmiş acılarını boynunda yük olarak taşıma.Geride bırak.
*Son olarak,sen değerlisin.Hemen ayrıl.Değerini bilen insan çıkar karşına.İleride çok üzülürsün.