- 28 Eylül 2009
- 1.739
- 3.168
- 333
- Konu Sahibi cokuzgunum06
Az önce yazan arkadaşa katılıyorum, empati kurabilmiş ve ayrıca ailende yaşadığın sıkıntılardan sığınmak için belki bir limandı bu adam.Ama inan yanlış limanmış ama Allahtan Rabbim sana bir fırsat vermiş göstermiş.Ayrıca bu çocuk işi yaşa bakmıyor.Ne genç kızlar var 23lerinde menopoza girmek üzere yada daha büyük sıkıntıları olanları var yaşına rağmen.Ayrı çocuk işini iki kişi yapıyor ne malum onda problem olmayacağı.Bu kadar kısa sürede sana bu şekilde konuşmalara girmesi çok çirkin seviyesiz.Şuanda çocuk konusunda senden 2 yaş küçük olduğunu kafana kakıyor ilerde daha hangi konularda kakar bilinmez.Uzak dur,Hayat zaten zor, bize destek olsun mutlu olalım diye evleniyoruz,"Evlilik Mutluluk" demektir,böyle bir adam sana sadece üzüntü getirir.İnan karşına çok iyi insanlar çıkar.canım kardesım cok tesekur ederım cok sıkkındı evet cumlelerı secemedım sabah oldu olaylar.ben evlenmedim cocugumda yokda ona dedım evlenince bıtane yapalım hakkıyla bakalım kendımızı 2.hazır hissedersek, hissedersem yaparım dedı oda ılerde yapmazsan boşarım dedı oyle cok saol senın gıbı ınsanlarda var ıste
Bak bende böyle ümitsizlik içindeyken eşimi buldum.Önceki yaşadığım ilişkideki sorunlar bana eşimin ne kadar kıymetli biri olduğunu gösterdi.Demek böyle bir ilişki yaşaman böyle hadsiz bir adamla karşılaşman gerekiyormuş ileride seni mutlu edecek nasibin için,böyle düşün lütfen