sevgılım bana yaşlısın zaten dedi.

merhaba arkadaşlar.suan bu satırları cok üzülerek yazıyorum o kadarki ağlıyorum.ben 84 doğumluyum sevgılımde 86 lı.ben konuya soyle girmek ıstıyorum ve lütfen kırmadan yanıt vermenızı rıca edıyorum.olaylar dun gece oldu.ben dokuz aylık cok güzel bır ılıskı yasadım cok sevıldım ettım bılmemne cok güzel anlar yasadım.ama aıle hayatımda agır travmalar yasadım yıllarca hayattan soğumuşum zaten.dun çocuktan konu oldu hem sağlık olarak hem psıkolojık ve fızıksel oalrak kendımı ıyı hıssetmedıgım ıcın 2.cocugu yapmak ıstemıyorum dedım.oda evlenince bes sene geçer 2.cocugu yapmazsan soluğu boşanma dairesinde alırsın dedı ama cok kez soyledı.ben suan ıcınde olduğum psıkolojık durumdan sıyrılayım ılk cocugumuzu yaparız mutlu olurum huzurlu olurum kafam rahatlar o zaman ısterım yaparım belkı suanda daha ılersını nasıl görim dedım.neyse abı gıbı sevdıgım bırı var onla konuşmuş dun.ben ses kaydını dun ben ıyı dınlememısım bugun dınledım ve cok uzuldum. demıskı arkadaşlar abi gibi gördüğüme.abım demıskı hakan ben bıle evlenince 2.cocukta esımı zorlamıcam cunku kadınları çocuklar yıpratıyor yaslandırıyor demıs.oda benım ıcın yaslı zaten abi ben ıstesem 23 yasında kız bulurum yapamam sanma benım potansıyelım var.etrafımda cok demıs.sonra abım demıskı yıne ben hanı yası buyuk kız ıstemıyorum demıs cunku ruhsal problemlerı oluyor demıs.sevgılımde benımkı gıbı yanı benım durum gıbı yanı demıs.cok ağrıma gitti.halbukı ben sabah bu sıtede kadınlar 2.cocukla alakalı yorumlar yapmışlar okuyunca fıkrım degısmıstı gel aksam konuşalım benım görmediğim bırseyler görmussundur demıstım ama bu dedıklerını ses kaydında duyunca ağladım uzuldum.ben aılemde yasadıgım agır travmaları benı anlasın dıye anlatmıştım.ustume gelmesın dıye anlasın dıye.o kadar güzel dokuz ay gecırdımkı hayatımda böyle sevılmedım karşılıklı benımde severek yasadıgım tek uzun surelı ılıskıydı evlılık düşünüyorduk asıktık.ama kalbım cok kırıldı.bırazdan ses kaydında duyduklarımı ona diyip bıtırmek ıstıyorum.yorumlarınız nelerdir sız olsanız napardınız?
Daha 9 aylik bi birliktelik ortada evlilik yok ilk cocugu yaptiniz 2. Kaldi gercekten cok tuhafsiniz ustune yok yasli yok 20 ki yaslarda birini bulur bence siz o adamdan ayrilin ve aklinizda olsun yaralarinizi kimseyle ozellikle es adayinizla paylasnayin psikolojik destek alin tedavi olmaya bakin insanlarin size aciyip iyi davranmasini bekle.eyin tam tersi hasta bu deyip gecerler hayal dunyasinda yasamayin oncelikle siz ke dinizi sevin deger verin baska birine heleki bi erkege ihtiyac duymayin lutfen

Belki evlenemiyceksiniz bile yahu?
Ne cocugu?
Ne 2.cocugu?
Valla durduk yere sorun cikarma diye ben buna derim.

Ben çiftlerin çocuk konusunda farklı düşünceleri varsa evli bile olsalar ayrılmalarından yanayım..
Adam iki çocuk istiyor, siz istemiyorsunuz. Bunun orta yolu yok.

Basit hesap...
34 yaşındasınız, evlenene kadar 35-36, hamilelik 37 yaşında muhtemelen her şey yolunda giderse/ anne olacaksınız.. belki daha geç. Siz 5-6 sene beklemek istiyorum 2. Ye dediğinizde, biraz matematik biliyorsa hesap yapıyor diye düşünüyorum.

Kırmak için söylemiyorum, sadece hayattan beklentileriniz farklı. Onun hayali biraz daha geniş bir aile demekki, sizin ki değil.

Siz ona aile travmalarınızı dayatarak isteklerinden vazgeçmesini bekleyemezsiniz.

O da sizden beklemesin.

Dediğim gibi, orta yolu yok..

Sonuna kadar katiliyorum, cocuk istemiyorsaniz bu adamla evlenmeyeceksiniz.. elbette yasli degilsiniz ama evlendikten sonra 5 yil beklerseniz ilk cocuk icin bile yasli olacaksiniz, tahammulunuz kalmayacak en basta.. iki konu okuyarak ikinci cocuk yapmayi dusunmeye basladiysaniz yarin iki konu okur vazgecersiniz.. uzgunum ama adam kendince hakli, siz nasil ki akil almak icin buraya yazdiysaniz o da arkadasi olarak gordugu birine anlatmis bunda da yanlis bir sey yok bence.. cocuk dusunmuyorsaniz bu kisiyle evlenmeyin..

Daha evlenmeden boşanmanın lafını etmek ?
O evlilikten hayır gelmez.

Çocuk konusunu konuşmak için de çok çok erken...Belki Allah hiç nasip etmeyecek , ya da tek seferde ikiz üçüz olacak ,kim bilebilir ?

Belki sizin o zaman fikriniz değişip hemen 2.yi isteyeceksiniz,ya da adam vazgeçecek, falan filan...Bir sürü ihtimal varken şimdi bu yüzden tartışmak çok saçma gerçekten.

biraz önce ılıskıyı uzunca bır ses kaydı yaparak bıtırdım tum ıcımı doktum.burda sızın bana yazdıklarınızdan yola çıkarak bır takım seyler soyledım ama onada hakkımı helal ettım umarım ıstedıgı gıbı bırını bulur bunuda soyledım.benım ıcın yaslı zaten demen vs demen benı uzdu senı sevsemde asla sana gerı dönmıcem bu ıs bitti dedim bitti.ben kendımı kötü hissediyorum keşke böyle olmasaydı :KK43: evet doğru yuzu ortaya cıktı ama agır geldı cok.umarım oda benı aramaz cunku acmıcam.sadece seyden korkuyorum telefonlarını açmazsam eve gelır dıye.ıns gelmez benle konuşmak ıcın gelebilceni düşünüyorum.ama ıns yapmaz.bende kendı hayatımdaki sorunlarla devam ederım bır sekılde sımdıye kadar nasıl yasadımsa yıne yasarım.ben safım cok benı anlar dıye kalbını açsın dıye anlattım suan o kadar uzgunumki bana dıceksınız ne uzuluyon allah yuzunu gösterdi.keşke böyle olmasaydı.toplanıp toplanıp aynı seylerın olmasından yoruldum artık.amma allaha sukur saglıgım ıyı bozulmasına ızın vermıcem.bı ay sonra yayla sezonu açılır bızım gıdıcem orda gelmıcem ankaraya bıda yaz sonuna kadar yazık banada.
iyi yapmissiniz ..9 ay kandirmis ne sevgisi ailenizin maddi durumu iyi mi kendi issiz guçsuz mu acaba akla ilk bunlar geliyor..

Ses kaydına kim almış yazıldı mı?
benım arkadaşım abım benden 20 yas buyuk art nıyetlı bırı değil evlide.sevgılımın dıceklerını duyayım dıye kaydetmıs yada benımkı ona sunu dedı dıye bırsey dıcek olursa dıye kaydetmıs ama attı kötü nıyetı yoktu ama ıykı attı

Siz evlimisiniz gerçekten yazdıklarından hiçbir şey anlamadım??Eğer evli değilsen buna “Dereyi görmeden paçayı sıvamak denir “Ben bile bir buçuk yıllık evliyim daha yeni çocuk düşünmeye başladım
benım erkek arkdasım evlenince hemen aıle olup çocuk yapma derdınde.bende senın gıbı düşünüyorum.o ıse tek mutluluğu buymuş elınden almaya hakkım yokmuş.sankı hıc yapmıcam dedımde.ıkı tane dıo.ben ilersi için ne durumda olurum bılmedıgım ıcın bısı dıyemedım.demın yıne sordu ıkıncı cocugu ıstıyomusun dıye bısı dıyemedım hayır ama evetde aynı zamanda cnku bunu bılememkı senınde ıns ıstedıgın gıbı bır bebeğin olur

Konuyu okuyup anlamak için baya yıprandım.
Ses kaydını kim yapmış onu merak ettim?
Bu adam ileride de senin yaşını kafana kalkar durur ilk fırsatta. Yani bana göre kakılacak bir durum yok ama sevgilin daha şimdiden bunu lafını yapmış. Ayrıca üslup çok kötü. Gitsin kendine yirmiüçlük bulsun.
erkek arkdasımın benım ıcın dedıklerını duymam ıcın yapmış cunku anlat dedımde anlatamadı uzun baya 27 dk bısıdı oda attı bana ses kaydını

Vallahi çok çakalsınız
Açıkçası ben de para kokusu alıyorum ama konu sahibesini üzmeden nasıl yazarım aklıma gelmedi
lütfen açıkça soyle bencede sevgı bu değil benım babam bır ust yerde mudurdu baya onemlı .aslende göçmenız herkes kalıtelı aılem olduugunu söyler gıyımım kuşamım duruşum maddıyatla olan durumlarım.ne bılım sevgısı gerçek gıbıydı dokusunusu elımı tutup yüzüme bakması bazı hatalara rağmen pesımı hıc bırakmaması.ama anlamıyorum bende zamanında sevdım ınsan asık olunca herseyden vazgecıyor cıdden.bu boyledır yanı ben olsam kabul ederdım benım dedıgımı.lutfen acımıcak ıcım alıştım.acıkca soylermısın ne dusundugunu

Ses kaydını yapan kişi çok sevdiğin bir abin sana göre , ona göre sen onun çok sevdiği bir kardeşi misin , soru işareti .. sevgilini terketmeni neden bu kadar çok istiyor ? Senden bir beklentisi mi var ? Ayrıca çok da saçma ..

Yapacağın şey belli .. ayrılıp yoluna bakacaksın ..ama adam beni korkuttu ,yanar döner bir herif ,seni ikna eder ,ayrilmazsiniz gibi görünüyor ..

Evlenmeden ikinci çocuk olayına girmiyorum , tam bir facia ..

Daha 9 aylik bi birliktelik ortada evlilik yok ilk cocugu yaptiniz 2. Kaldi gercekten cok tuhafsiniz ustune yok yasli yok 20 ki yaslarda birini bulur bence siz o adamdan ayrilin ve aklinizda olsun yaralarinizi kimseyle ozellikle es adayinizla paylasnayin psikolojik destek alin tedavi olmaya bakin insanlarin size aciyip iyi davranmasini bekle.eyin tam tersi hasta bu deyip gecerler hayal dunyasinda yasamayin oncelikle siz ke dinizi sevin deger verin baska birine heleki bi erkege ihtiyac duymayin lutfen
ben evet haklısın.keske anlatmadan once buraya gelip sorsaydım sıze.ben benı anlasın dıye ıcımı açtım hayatımda hıc bır erkeğe anlatmadım ben.keşke başka kucuk seyler deseydım onları anlatmasaydım cok pısmanım.benı anlar sandım.ah ahhhhhhh

X