- 23 Ağustos 2012
- 49.345
- 228.425
- Konu Sahibi cokuzgunum06
Bende ilk evliliginizden 1 cocugunuz zaten vardi da ikinci evlilikte cocuk istemiyorum diyorsunuz gibi anladim :)))
Anlayan bi anlatsin bana daa
Valla ben de bu şekilde anladım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende ilk evliliginizden 1 cocugunuz zaten vardi da ikinci evlilikte cocuk istemiyorum diyorsunuz gibi anladim :)))
Anlayan bi anlatsin bana daa
Bende gariplik yok o zaman :)Valla ben de bu şekilde anladım
Valla ben de bu şekilde anladım
arkadaşlar cevaplar ıcın allah razı olsun.turkcem cok ıyı değil benımde.devrık oldu az cümleler.ses kaydını abımın telefonu otomatık yapıyo konuşmaları kaydediyor.sonrada dınlıyım dıye bana attı.dun çocuktan konu açıldı bende yasadıklarımdan sımdılık tek çocuk ıstıyorum fln dedım sonra o acayip tepkıler verdı sana ınanamıyorum fln dedı.neden korkuyon fln dedı.ordan ısrarla ben 2.ıstıyorum ılerdede yapmam dersen boşarım bastan diyim dedi yoksa bencede saçma böyle bısı ıcın kavga edılmez ama o neden oldu sonrada arkadaşımla konuşurken sevgılımın adı hakan.ıste benım ıcın yaslı zaten fln demıs.iykide dınledım uzuldum gördüm herseyıEvlendiniz de,ilk cocugunuz oldu da simdi ikinciyi konusuyorsunuz. Ustelik ses kaydiyla vs. Paragraf falan olmayinca bu kadar anlayabildim.
arkadaşlar cevaplar ıcın allah razı olsun.turkcem cok ıyı değil benımde.devrık oldu az cümleler.ses kaydını abımın telefonu otomatık yapıyo konuşmaları kaydediyor.sonrada dınlıyım dıye bana attı.dun çocuktan konu açıldı bende yasadıklarımdan sımdılık tek çocuk ıstıyorum fln dedım sonra o acayip tepkıler verdı sana ınanamıyorum fln dedı.neden korkuyon fln dedı.ordan ısrarla ben 2.ıstıyorum ılerdede yapmam dersen boşarım bastan diyim dedi yoksa bencede saçma böyle bısı ıcın kavga edılmez ama o neden oldu sonrada arkadaşımla konuşurken sevgılımın adı hakan.ıste benım ıcın yaslı zaten fln demıs.iykide dınledım uzuldum gördüm herseyıHaydaa..daha sevgilisiniz hadi ilk cocugu gectim ikinci cocugu konusuyosunuz ve ikinciyi yapmazsan bosarim mi dedi?
Anlamadim.
Ses kaydini kim niye yapti?
Onu da anlamadim.
ben ona benı anlasın dıye anlattım ama benı böyle sorunlu goruyor demekkı keşke anlatmasaydım.ben bu sabah orta yolu bulayım dıye msj atmıştım.benım ıcın dedıklerını duyunca uzuldum yazıklar olsun dedım.kendı kendıme dedım birazdan dıcem herseyıde ona ama burdan gelcek cevapları merak ettım canım yandıSoyu tükenesice herif.. Daha ortada don yok .... Cok şeyyapmayın siz bu adamı bence..
hakan sevgılımın adı ozur dılerım turkcem ıyı değilde tamAnlamadım ki Sevgilin kim ? Hakan kim ? Kim niye kime yaşlı diyor ?
O abi dediğin sana niye atıyor da ses kaydını dinlemesen olmuyor mu? O abi dediğinin sende gözü var ayrıl istiyor bence. Çok saçma ses kaydını sana atması amacı ortada. Abi deme lazım olur sevgiline de ben yaşlı değil olgunum sen daha çocuksun 2 çocuk istiyorsun bir de oldu canım hadi güle güle de bitireceksenarkadaşlar cevaplar ıcın allah razı olsun.turkcem cok ıyı değil benımde.devrık oldu az cümleler.ses kaydını abımın telefonu otomatık yapıyo konuşmaları kaydediyor.sonrada dınlıyım dıye bana attı.dun çocuktan konu açıldı bende yasadıklarımdan sımdılık tek çocuk ıstıyorum fln dedım sonra o acayip tepkıler verdı sana ınanamıyorum fln dedı.neden korkuyon fln dedı.ordan ısrarla ben 2.ıstıyorum ılerdede yapmam dersen boşarım bastan diyim dedi yoksa bencede saçma böyle bısı ıcın kavga edılmez ama o neden oldu sonrada arkadaşımla konuşurken sevgılımın adı hakan.ıste benım ıcın yaslı zaten fln demıs.iykide dınledım uzuldum gördüm herseyı
ben ona benı anlasın dıye anlattım ama benı böyle sorunlu goruyor demekkı keşke anlatmasaydım.ben bu sabah orta yolu bulayım dıye msj atmıştım.benım ıcın dedıklerını duyunca uzuldum yazıklar olsun dedım.kendı kendıme dedım birazdan dıcem herseyıde ona ama burdan gelcek cevapları merak ettım canım yandı
teşekkürler ben ona zaten hıc ıstemıyorum demedımkı ınsan evlenir mutlu huzurlu 2 değil 4 tanede yapar.ama ben sımdıden ılersını nasıl göreyımde yapayım dıyım 2. sımdı tamam derım ılerde olmazsa o zaman kabul etmıstın der tepeme bıner ondan bende mecburen dedıgımın arkasında durcamİlişkiniz de çocuk doğurma aralığını konuşacak kadar ileri görüşlü ama baskı yapacak şekilde sığ görüşlü bir erkek görüyorum....Size yaşlı demesi neyi değiştirir?ayrıca kendisi 20 lik miymiş?Ağlanacak bir şey yok bence ....Fikir ayrılıkları da olabilir ama mesele daha evlenmeden, 2. çocuğu yapmaksa taşıyan ve fazlaca sorumluluğu olan kişi olarak sizin kararınızın ağır basması gerektiğine inanıyorum....