Sevgilim bana gelecek ve yine ben ellerimde poşet 😔

Bende onu diyorum bana parasını atacağını söylüyor . Bana İban at diyor , ben atmayınca at diye ısrar edip bırakıyor . Ama bu sefer 200 TL alacağım
Neden atmıyorsun? Madem para istemeyeceksin neden adama param gitti diye ağlıyorsun? Madem ağlıyorsun neden para kabul etmiyorsun?
Resmen dünyaya toksiklik yaymak icin gelmis gibisin

Çilingir sofrası

Ya bunu bi arkadaşım bile dile getirse silip atarım onu. Hayır yani para konusunda belki haklı, fakat ne alaka yani poşet taşımak. Taşı ölmedin ya

Adama gıcık oldum zıkkım yiyesice
Kuku budalası,ikide bir eli bir tarafında çıkıp çıkıp sevişmeye geliyor,bu kız da safın teki,dallamaya sofralar dizecem diye her yandan borç.
Bence adam bu hanımefendiye değer veriyor. Diğer konulara bakılırsa. Ama bu hanımefendi de ağır şekilde psikolojik sorunlar var. Sanırım zamanında travma yaşamış. Bence destek almalı. İçinde kötülük yok. Ama çok saf

Ay ne bileyim adama sinir oluyorum görmeden etmeden nedense
Niye sürekli ev yani?
Sinemaya git,tiyatroya git,bir defa da tatile çık beraber,kamp yap gez gör.
Ne bu sürekli alışveriş yapıp eve kapanma sevdası ,kuku budalası gibi duruyor. İlle sevişecek

200 liralık poşeti mi tasiyamadin ben markete öylesine girsem 500 lira harcayıp çıkıyorum o bile kuş gibi eve uça uca gidiyoruz posetlerle. 200 lira yağ un şeker içecek bulabildiysen bana o marketin adresini verirmisin

Bacım ayrıl şundan ya, sen de kurtul biz de kurtulalım.

Herif nasıl bi yokluk çekiyo. Anlamadım gitti. Hiç tahammül edilecek bi tip değilsin sorunlu pardon zorunlu kusura bakma ama böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…