- 7 Nisan 2021
- 1.479
- 713
- 28
-
- Konu Sahibi zorunlualann
Ya o değilde neden erkek arkadaşın sana her geldiğinde " masrafları ben karşılayacağim" diye söylüyor ne alcaksa alsin gelsin kim ne Bilcek kime ne getirdi ne götürdü bunu dile getirmesine ben takılırdim şahsen her gelmeye böyle diyecek falanSevgilim cuma günü bana gelecek bana bütün masrafları karşılayacağını söyledi ancak sorun şu ki bunları taşıması gerçekten evde hiç bir şey yoktu . Yağ un şeker içeçek derken kollarım koptu sinirden ağladım adeta . Sinirlerim bozuldu her defasında aynı şey oluyor . Her defasında ben taşıyorum poşetleri o evden sırf benim eve girerken görünmesin diye. Gerçekten yoruldum . Oda diyor ki bir dahakihe internetten sipariş ederiz ağlama diyor bana , sanki kolaydı da . Gerçekten deli oluyorum ya
E kolay zaten veriyorsun siparişi geliyor böyle ağlayıp zırlayacağınıza daha mantıklı ama işte sizin konulara bakınca sizin zekada ciddi sıkıntılar varSevgilim cuma günü bana gelecek bana bütün masrafları karşılayacağını söyledi ancak sorun şu ki bunları taşıması gerçekten evde hiç bir şey yoktu . Yağ un şeker içeçek derken kollarım koptu sinirden ağladım adeta . Sinirlerim bozuldu her defasında aynı şey oluyor . Her defasında ben taşıyorum poşetleri o evden sırf benim eve girerken görünmesin diye. Gerçekten yoruldum . Oda diyor ki bir dahakihe internetten sipariş ederiz ağlama diyor bana , sanki kolaydı da . Gerçekten deli oluyorum ya
Adam haklı zor olan neSevgilim cuma günü bana gelecek bana bütün masrafları karşılayacağını söyledi ancak sorun şu ki bunları taşıması gerçekten evde hiç bir şey yoktu . Yağ un şeker içeçek derken kollarım koptu sinirden ağladım adeta . Sinirlerim bozuldu her defasında aynı şey oluyor . Her defasında ben taşıyorum poşetleri o evden sırf benim eve girerken görünmesin diye. Gerçekten yoruldum . Oda diyor ki bir dahakihe internetten sipariş ederiz ağlama diyor bana , sanki kolaydı da . Gerçekten deli oluyorum ya
Aman canım dert ettiğin şeye bak.Sevgilim cuma günü bana gelecek bana bütün masrafları karşılayacağını söyledi ancak sorun şu ki bunları taşıması gerçekten evde hiç bir şey yoktu . Yağ un şeker içeçek derken kollarım koptu sinirden ağladım adeta . Sinirlerim bozuldu her defasında aynı şey oluyor . Her defasında ben taşıyorum poşetleri o evden sırf benim eve girerken görünmesin diye. Gerçekten yoruldum . Oda diyor ki bir dahakihe internetten sipariş ederiz ağlama diyor bana , sanki kolaydı da . Gerçekten deli oluyorum ya
Sevgilisi bütün masrafı karşılayacağını söylemiş zatenZorunlu derdin poşetleri taşımak değil harcadığın paralar.
Sevgilinde bilmiyor muydu maddi sıkıntılarını, yapmasaydın alışveriş. Saçma sapan ağlayıp durmanın bir anlamı yok.