Sevgilim bana gelecek ve yine ben ellerimde poşet 😔

Sevgilim cuma günü bana gelecek bana bütün masrafları karşılayacağını söyledi ancak sorun şu ki bunları taşıması gerçekten evde hiç bir şey yoktu . Yağ un şeker içeçek derken kollarım koptu sinirden ağladım adeta . Sinirlerim bozuldu her defasında aynı şey oluyor . Her defasında ben taşıyorum poşetleri o evden sırf benim eve girerken görünmesin diye. Gerçekten yoruldum . Oda diyor ki bir dahakihe internetten sipariş ederiz ağlama diyor bana , sanki kolaydı da . Gerçekten deli oluyorum ya
Yapma annem yapma

Sevgilim cuma günü bana gelecek bana bütün masrafları karşılayacağını söyledi ancak sorun şu ki bunları taşıması gerçekten evde hiç bir şey yoktu . Yağ un şeker içeçek derken kollarım koptu sinirden ağladım adeta . Sinirlerim bozuldu her defasında aynı şey oluyor . Her defasında ben taşıyorum poşetleri o evden sırf benim eve girerken görünmesin diye. Gerçekten yoruldum . Oda diyor ki bir dahakihe internetten sipariş ederiz ağlama diyor bana , sanki kolaydı da . Gerçekten deli oluyorum ya
Ne istiyorsun bende anlamadım gitti para dert taşıması dert o zaman sevgili de yapma bu ne yaa ne yapılsa hep bir memnuniyetsizlik sevişirken vs herşey iyi o zaman günü birlik sex yapacağın kişilerle takıl ben sevgilinin yerinde olsam yüzüne bakmam da belliki o da kuku derdinden ölen boşbeleş birisi yoksa kimse çekmez bunu yazık adamdaki de büyük yokluk

Ya zorunlu senin aklından zorun mu var?
Deidgin şeyler un şeker yag, bu adam olmayınca duvarları mi yiyorsun? Adama üç günde kaç kilo un gidiyor, senin evine aldığın un. Neden bu seni rahatsız ediyor ki?
Yok don aldım,yok ağda yaptım.
Sevgilin yokken evinde yemek pismiyor, sevgilin yokken kıllı geziyorsun ve yırtık don mu giyiyorsun?
Bunlar yaptığın ekstra seyler mi?
Bir de madem bunun lafını yapmaya utanmıyorsun, adama bu yüzden kziiyorsun. Bu kadar yüz göz olduysaniz ibaninini yolla bin lira atsın sözlüsüne.
Ne saçma ilişkiler gerçi,bunca şeyin üstüne adam hala geliyor. İnsanda bir gurur olur

Ya o değilde neden erkek arkadaşın sana her geldiğinde " masrafları ben karşılayacağim" diye söylüyor ne alcaksa alsin gelsin kim ne Bilcek kime ne getirdi ne götürdü bunu dile getirmesine ben takılırdim şahsen her gelmeye böyle diyecek falan 🥴
Bende onu diyorum bana parasını atacağını söylüyor . Bana İban at diyor , ben atmayınca at diye ısrar edip bırakıyor . Ama bu sefer 200 TL alacağım

Ya zorunlu senin aklından zorun mu var?
Deidgin şeyler un şeker yag, bu adam olmayınca duvarları mi yiyorsun? Adama üç günde kaç kilo un gidiyor, senin evine aldığın un. Neden bu seni rahatsız ediyor ki?
Yok don aldım,yok ağda yaptım.
Sevgilin yokken evinde yemek pismiyor, sevgilin yokken kıllı geziyorsun ve yırtık don mu giyiyorsun?
Bunlar yaptığın ekstra seyler mi?
Bir de madem bunun lafını yapmaya utanmıyorsun, adama bu yüzden kziiyorsun. Bu kadar yüz göz olduysaniz ibaninini yolla bin lira atsın sözlüsüne.
Ne saçma ilişkiler gerçi,bunca şeyin üstüne adam hala geliyor. İnsanda bir gurur olur
Bende utanıyorum bunu dillendiriliyorum diye :KK43:

Ellerimde poşetler ellerini tutamam
Kıyamam kıyamam sana 😊😂

Hayır her seferinde ne yiyorsunuz bu herifle ben hiç anlamıyorum. Yapın bir makarna,dökün üstüne sosu yoğurdu,mis gibi yiyin işte, aşkı memnu köşkü müsünüz nesiniz her seferinde davet sofrası mı lazım illa?
Haklısınız bende makarna yapacağım bu sefer 🙏🙏

Ne istiyorsun bende anlamadım gitti para dert taşıması dert o zaman sevgili de yapma bu ne yaa ne yapılsa hep bir memnuniyetsizlik sevişirken vs herşey iyi o zaman günü birlik sex yapacağın kişilerle takıl ben sevgilinin yerinde olsam yüzüne bakmam da belliki o da kuku derdinden ölen boşbeleş birisi yoksa kimse çekmez bunu yazık adamdaki de büyük yokluk
Valla ona da üzülüyorum ya

Bende dillendirmekten utanıyorum inanın
O zaman geldiğinde sende masraf yapma oda yapmasın sadece birbirinizi görün gitsin bu kadar olay haline gelip dillendirmeyin, ama bence bu kadar kızıyorsan onaylamiyorsan hareketlerini bırak gitsin , her şeyin hesabını yapmak çok yorucu değil mi

Ay bide bayıl istersen ya baydı gerçekten şu konun artık adama para harcıyorum diyorsun adam parasını yollamış bu seferde ben taşıdım diyorsun başka derdin yokmu senin ?

Bende utanıyorum bunu dillendiriliyorum diye :KK43:
O zaman dillendirme. İnsan hiç sevgilisi hatta evlenmeyi düşündüğü kişi yanına gelecek de alışveriş yaptım param gitti kolum koptu diye ağlar mı ya?
Ayrıl madem
Ya da bu kadar yuzgoz olduysan para iste, yollasın.
Bunlar nasıl hesaplar ya, ben öğrenciyken sevgilim çalıştığı Türkiye'nin bir ucundaki dağ mezrasından 8 vasıta yapıp yanıma gelirdi , ben de o öğrenci bütçesiyle ona çeşit çeşit yemekler yapardım . Hiç de hatırlamıyorum yakindigimi, ayın devamında param az olduğu için üzüldüğümü ya, Tabii ki insan sevgilisiyle gorusunce masraf yapacak. Bundan doğal ne olabilir ki? Zevk duyardim harcadığım paradan, verdiğim emekten.
Bir de bu adamla evlenmek istiyorsunuz. Yani nasıl bir motivasyonunuz var ki içinizden ona fazla fazla şeyler vermeniz geçmeyen, sizi sömürdüğünüzü düşündüğünüz adamla evlenip mutlu mu olacaksınız?

X