- 10 Ekim 2014
- 32.477
- 145.919
- 798
- Konu Sahibi SalakSacma
Öncelikle cocuk evlilik muhabbeti yapmış daha öncesinde, dikkatli okursanız görürsünüz. Diyelim yapmadı, bu, şu anlama mı geliyor: senin ailevi durumun beni ilgilendirmez ben ilişkime bakarım. Bu mu yani? O zaman sevgililikleri de maddesel beklentiler dışına cıkmaz. Ayrıca ben en başında kızın da haksız olduğunu belirttim. Ama burada erkegi haklı bulanların söyledikleri hiç de mantıklı degil. Adamın Konya olayında bile adama hak veriyorsunuz, cok mu normal hak vermeniz? O yalan tel başına işlenmiş bir suç degil ikisinin yalanı
Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. İnsanlar nikaha günler kala ayriliyor diyorum, sevgiliyken evlilik muhabbeti gecti diye evlenecek degiller. Bu kadar dert olacaksa yap ma ya cakti.
Evet cocuk baya baya umursamaz hala konya muhabbeti yapiyor, belki de konu sahibine inanmamistir bile, tek amaci sekstir...
Bilemiyorum, hala muhattap oluyorsa boyle adamla kendi sorunu konu sahibinin.
Onun disinda herkes " evlenmeyeceksek gorusmeyelim" kafasinda yaşamiyor. Boyle yaşayan gitsin gorucu usulu evlensin bir zahmet flort etmeye ugrasmasin milleti de ugrastirmasin.
Esimle tatile de ciktim, ayni yerde de kaldim evlenmesekte olurdu. Eşimden oncede sevgililerim oldu ayrica her ilişkime evlilige gitsin diye başlamadim ben, insanlar her sevgiliye evlenecegiz diye başlamak zorunda degil.
Senin hayat görüşünün sorumlulugunu baskasi alamaz, başkasi dusunemez. Sen kendi hayat goruşune gore yasayacaksin yaşamiyorsan sorumlulugunu başkasi almak zorunda degil.