Sevgilim bana evlilik meraklisi dedi

Erkek arkadaşın hiç de haklı degil. Yaşına başına bakmadan senle evlilik konuşuyor, seninle ailenden gizli oldugunu bile bilr görüşme cesareti gösteriyor ( ikiniz de suçlusunuz) ama iş ciddiye binince icraat yok. İcraat olmadıgı gibi hala da eve çağırıyor. Resmen senle ve ailenle alay ediyor. Ama millet çocugu haklı buluyor. Burada ikiniz de aşırı suçlusunuz. Sevgilin ciddi olmadıgı halde ciddiymiş gibi davranıp resmen seni kullanmış. Sen de böyle birine güvenerek ailenden çekindiğin halde onların razı olmayacagı işler yapmışsın. Neymiş ihtiyaçmış. Madem ihtiyac, o zaman bu ihtiyaç karşılanınca her iki taraf da bunun sorumluluğunu alacak. Yoksa zamanını bekleyecek. Oh ne ala adam resmen kızı kullanıyor ama adam haklı. Pes

ne düşünecekti 23 yaşında velet?
ergen sayılır daha cinsel ihtiyaçları var elbette sex düşünecek.
senin ciddi önyargıların var cinsellikle ilgili bu kafadan sıyrılman lazım. evlenmeden önce en ufak fiziksel teması sorunlu buluyorsun ama evlendikten sonra istediği gibi ellenip okşanabilir diyorsun resmen. o zaman beden hakkı yokmuş gibi..
senin gibi cinselliğe kapalı toplumlar bak gelişemiyor cinsel isteklerini daha rahat yaşayan toplumlardan bugün kullandığın icatlar çıkıyor.
tesadüf olamaz değil mi?
Aferin tespiti yapmissin😂 .. bu kiz bu durumdayken sadece oynasmak istiyor cocuk. Ayrica 23 yas hic kucuk degil o yasta bizimkilerin cocuklari vardi. Sexe gelince yasi yetiyor ama baska seye gelince kucuk, oldu canim:) buarada ben sexe bakisimi senle tartisacak degilim, burda bir cok kez yazdim. Bu konudada yazdim olay sex mex degil cocugun dusuncesizligi ve bencilligi. Sex dusunuyor diye duygusuz mu bu cocuk? Gel konyaya sex yapalim. Ok olur. Ben erkeklerin kadinlari kullanmalarina ayarim, bknz burdaki gibi. Tabii anlayana

Aferin tespiti yapmissin😂 .. bu kiz bu durumdayken sadece oynasmak istiyor cocuk. Ayrica 23 yas hic kucuk degil o yasta bizimkilerin cocuklari vardi. Sexe gelince yasi yetiyor ama baska seye gelince kucuk, oldu canim:) buarada ben sexe bakisimi senle tartisacak degilim, burda bir cok kez yazdim. Bu konudada yazdim olay sex mex degil cocugun dusuncesizligi ve bencilligi. Sex dusunuyor diye duygusuz mu bu cocuk? Gel konyaya sex yapalim. Ok olur. Ben erkeklerin kadinlari kullanmalarina ayarim, bknz burdaki gibi. Tabii anlayana
Herkes özgürlükler sınırsızlıklar ülkesinde yaşıyoruz gibi yorum yapıyor. Bu cocuk bu kızın ailesinin öğrenince kızacagını bilmiyor muydu? Yaşananlar birlikte yaşanıyor ama tüm suç kıza yükleniyor. Ne garip! O zaman bu adama göre bu kız sadece ihtiyaç giderme aracı.

Herkes özgürlükler sınırsızlıklar ülkesinde yaşıyoruz gibi yorum yapıyor. Bu cocuk bu kızın ailesinin öğrenince kızacagını bilmiyor muydu? Yaşananlar birlikte yaşanıyor ama tüm suç kıza yükleniyor. Ne garip! O zaman bu adama göre bu kız sadece ihtiyaç giderme aracı.
Tuhaf oldu artik kadinlarda erkeklerde. Evet kiz keske gizli yapmasaydi biseyler.. benim kizdigim burda cinsellik filan degilki.. resit olmussa istedigini yapsin bi yerde. bak burda sevgilisine destek veren bi erkek gorseydim baska konusurdum. Ama adam tutturmus sex sex sex.. kizin durumu gercekten umrunda degil.

işte o kadar sığ bakıyorsun ki sanki hep erkekler kullanıyormuş zannediyorsun. cinsellik karşılıklı olan bir şeydir. ama bunu anlamaktan o kadar uzaksın ki. evlenince kadın ''kullanılmıyor'' zannediyorsun. asıl evlenince kadınlar kullanılıyor hem bedensel hem fiziksel hem emeksel. ve kaçamıyorlar da. evlilik adı altında kölelik aşılanmış onlara.
23 yaş küçük bir yaştır.
eskiden erken evlenilirmiş bak sağlıklı bir toplum mu çıktı buradan.
konyaya gel sex yapalım der. ergen daha.
bu işlere soğuk olan sevgili yapmasın kendine.

işte o kadar sığ bakıyorsun ki sanki hep erkekler kullanıyormuş zannediyorsun. cinsellik karşılıklı olan bir şeydir. ama bunu anlamaktan o kadar uzaksın ki. evlenince kadın ''kullanılmıyor'' zannediyorsun. asıl evlenince kadınlar kullanılıyor hem bedensel hem fiziksel hem emeksel. ve kaçamıyorlar da. evlilik adı altında kölelik aşılanmış onlara.
23 yaş küçük bir yaştır.
eskiden erken evlenilirmiş bak sağlıklı bir toplum mu çıktı buradan.
konyaya gel sex yapalım der. ergen daha.
bu işlere soğuk olan sevgili yapmasın kendine.
Ben sana sexe ne kadar acigim kapaliyim ispat etmiycem, buna gerekte yok. Sizler konusmaya bile utanirken ben burda cogu arkadasa yardimci oluyorum bu konularda. Benim icin cok cok cok dogal birsey.

Arkadasim bak bu sana son postum. Kesin olmayan seylerde ahkam kesen birisin sen baska konularda gorduk. Simdi bana kisisel saldirip ban sebebim olma.

Ne olur bana yardimci olun kafam oyle karisikki sizden baska dert anlatcak kimsem yok . Dün bi konu acmistim sevgilimle birlikte kaldim annem ögrendi diye biz 23 yasindayiz . Sevgilimle 1 ay sonra bi ise girecekti duzeni oturunca evlilik dusunuyoduk yani bi söz falan ama ailesinin haberi bile yok benim ailem ogrenince . Ben bekledim ki anneme durumu anlatcak beni bu zor durumda yanliz birakmayacak fln hatta bana bende ailemle konuscam bu sabah mecburen anatcam niyetimi bilsinler dedi . Bugun sabah telefonda konusurken bana benim bi arkadasim konyada hani konyaya gitmiyomuyuz kalmaya dedi . Bende su icinde bulundugum durumda sen bana nasil boyle soylersin yine mi yalan soyleyim dalgami geciyosun diyip suratina telefon kapattım. Oda bana yazdi bende hani annengille konuscaktin bugun ne oldu dedim . Oda konusmuycam mi dedim hemen mi konuscam sonucta bi ömür gecircem o ismi soylemek kolaymi dedi halbuki sadece sevgilim var ciddi dusunuyorum diyecek . Bana ne merakliymissin gelinlik giymeye evlilik meraklisi ne zorlayip duruyosun 1 ay bekleyemedin annen fln hikaye hemen evlenmek istiyosun beni zorluyosu dedi bende icinde bulundufum durumda arkamda oldugunu bilmek en azindan seninde ailenin bilgisi olsun istedim ama is ciddiye binince kactin resmen tamam ben zorlamiyorum hayatindan cikiyorum dedim . Ayrildik

en iyi bahaneleri budur biliyormusun
hemen seni evlilik meraklsı diye o etiketi yapıştırırlar , işin aslı onlar da evlenecek toto yoktur
kaçmak bitirmek için yaptıkları en yiy bahane bu dur ,
erkeklerin işte gerçek yüzü burada çıkıyor ,
sen ayrılmasanda emın ol bu çocuk senle evlenmeyecekti , senle keyif sürüp işini düzeni ni kurup , senden ayrılıp maaşı iyi bir kız bulup ona nıkahı basacak ,

bak bu yazdıklarımı unutma ,

Ne olur bana yardimci olun kafam oyle karisikki sizden baska dert anlatcak kimsem yok . Dün bi konu acmistim sevgilimle birlikte kaldim annem ögrendi diye biz 23 yasindayiz . Sevgilimle 1 ay sonra bi ise girecekti duzeni oturunca evlilik dusunuyoduk yani bi söz falan ama ailesinin haberi bile yok benim ailem ogrenince . Ben bekledim ki anneme durumu anlatcak beni bu zor durumda yanliz birakmayacak fln hatta bana bende ailemle konuscam bu sabah mecburen anatcam niyetimi bilsinler dedi . Bugun sabah telefonda konusurken bana benim bi arkadasim konyada hani konyaya gitmiyomuyuz kalmaya dedi . Bende su icinde bulundugum durumda sen bana nasil boyle soylersin yine mi yalan soyleyim dalgami geciyosun diyip suratina telefon kapattım. Oda bana yazdi bende hani annengille konuscaktin bugun ne oldu dedim . Oda konusmuycam mi dedim hemen mi konuscam sonucta bi ömür gecircem o ismi soylemek kolaymi dedi halbuki sadece sevgilim var ciddi dusunuyorum diyecek . Bana ne merakliymissin gelinlik giymeye evlilik meraklisi ne zorlayip duruyosun 1 ay bekleyemedin annen fln hikaye hemen evlenmek istiyosun beni zorluyosu dedi bende icinde bulundufum durumda arkamda oldugunu bilmek en azindan seninde ailenin bilgisi olsun istedim ama is ciddiye binince kactin resmen tamam ben zorlamiyorum hayatindan cikiyorum dedim . Ayrildik

Adam 23 yaşında ve işsiz !!! Hayır sen bununla evlenmeyi nasıl planlıyorsun ben işin orasındayım..
O adamın bir an önce işleri yola koyayım da evlenme teklif edeyim, hem bakalım evlenme teklif edince kabul edecek mi diye telaşlanması gerekli...

Sonundaki muhabbet zaten felaket....

elin oğlu kızın aile yapısını nereden bilsin.
kız tamam deyince sıkıntı yok zannediyor. madem ailesi bu konularda böyle kız o yola girmeyecek hatta sevgili yapmayacak. sevgili yapmayınca dövüyorlar mı?

Ben sana sexe ne kadar acigim kapaliyim ispat etmiycem, buna gerekte yok. Sizler konusmaya bile utanirken ben burda cogu arkadasa yardimci oluyorum bu konularda. Benim icin cok cok cok dogal birsey.

Arkadasim bak bu sana son postum. Kesin olmayan seylerde ahkam kesen birisin sen baska konularda gorduk. Simdi bana kisisel saldirip ban sebebim olma.

burada bişeyler yazıyorsan tartışmaya da açıksın demektir.
sığ bakış açısını yazıp da sonra ben tartışmam ya demek olmaz. kaçak oynamaktır bu.
sana göre herkes 18'ine geldi mi evlensin. eskiden öyle yaparlarmış da işte bak aile sorunlu tonla insan var toplumda. senin dediğin güzel olsaydı bu toplum bu halde olmazdı..

elin oğlu kızın aile yapısını nereden bilsin.
kız tamam deyince sıkıntı yok zannediyor. madem ailesi bu konularda böyle kız o yola girmeyecek hatta sevgili yapmayacak. sevgili yapmayınca dövüyorlar mı?

burada bişeyler yazıyorsan tartışmaya da açıksın demektir.
sığ bakış açısını yazıp da sonra ben tartışmam ya demek olmaz. kaçak oynamaktır bu.
sana göre herkes 18'ine geldi mi evlensin. eskiden öyle yaparlarmış da işte bak aile sorunlu tonla insan var toplumda. senin dediğin güzel olsaydı bu toplum bu halde olmazdı..
Hangi ülkede yaşadığımızı bilmek yeterli. Ayrıca sevgili yaptıgı kızın ailesi hakkında bu kadar bariz, genel ve çok da ayrıntı olmayan bir konuda fikri oldugu da tartışılmaz derecede açık.

Adamla kaldiysan bunu evleniriz dusuncesiyle mi yaptin? Annen zorluyor sen cocugu zorluyorsun. Bu sekilde evlenirsen ilerde hic kiymetin olmaz. Madem ayrilmissin arkasinda dur, barisma. Ne olduysa olmus, sana deger veren birileri cikar karsina

Hangi ülkede yaşadığımızı bilmek yeterli. Ayrıca sevgili yaptıgı kızın ailesi hakkında bu kadar bariz, genel ve çok da ayrıntı olmayan bir konuda fikri oldugu da tartışılmaz derecede açık.
Olay sadece erkegi aklamak burda bu arkadasin derdi o😂 hadi anasi yakalayana kadar adamin kizin ailesi hakkinda bi fikri yoktu cinsellik yasadi vs vs. Ee yakalandi bu seferde konyada istiyor cinsellik, bu nasil istir😂 adamin isine geliyor diyemiyorlarda yasi kucuk haberi yoktur bla bla blaaaa

Annen sevgilini öğrenince neden evlenmek zorunda kalıyorsunuz ki? 23 yaşındasınız daha çok küçüksünüz, sen de annene söyle birbirimizi daha tanımak istiyoruz hemen evlenmek istemiyoruz diye , ona da sen de söyle diye baskı da yapma itici oluyor.

hangi ülkede yaşadığını kız bilmiyor mu?
sevgili olalım ama ailem kızar kafası neyin kafasıdır.
yoksa ülkeye kalsak evden dışarı kafasını uzatamayanlar var. ülkenin hangi kısmındasınız siz?
sevgili olmak uymuyorsa olmayacak bu kadar basit.

Olay sadece erkegi aklamak burda bu arkadasin derdi o😂 hadi anasi yakalayana kadar adamin kizin ailesi hakkinda bi fikri yoktu cinsellik yasadi vs vs. Ee yakalandi bu seferde konyada istiyor cinsellik, bu nasil istir😂 adamin isine geliyor diyemiyorlarda yasi kucuk haberi yoktur bla bla blaaaa

erkeği niye aklayalım yahu tanımam etmem benim derdim erkeğin cinsellik istediğini anormal görüp ona rağmen sevgili olmak isteyen ikiyüzlü insanlarla. erkek cinsellik ister. şu toplumsal hede hödöler olmasa kadın da ister. insani bir ihtiyaç yoksa. insan neden sevgili olur? masa tepesinde laklak yapacaksa insan çok.
öyle her sevgili de hemen nikah masasına koşmaz. evlilik sadece cinsellik değildir.

bir erkek için annesine gidip evlenicem demek gerçekten zordur. o sorumluluğu almak hem de o yaşta kolay mı ? evet hemen evlenelim baskısı hissetmiş ve rahatsız olmuş. iyi de yapmış.

yalanın bedelini kaldıramayan kadınlar bu şekilde sevgilileri ile gidip kalmamalı ayrıca.

Buarada bu sitede evlilik meraklisisin diyen cogu kadin eminim aynisi:) ya evlidir (malum var yokun halinden anlamaz)bu kadinlar ya da kimseyi nikah masasina oturtamamislardir. Ha cok matah bisey degil evlilik katiliyorum ama..modernizm ayagina her istediklerine ulasiyo bu erkekler kadinlarin duygu dusuncelerini hice sayarak ayak altina aliyolar kadinlarin gururunu. Ellesmeye yes evlenmeye no.. dedim ya.. ikiside ayni dusunse tamam.. ama bu kiz zor durumda suan oyle ya da boyle.. bunu umursamiyor hala konyaya gidip sex yapma derdinde. Seyin kopsun denir bu adama
Ben anlamadım. Herkes acayip marjinal. Belki konu sahibi daha önce evlilikleri hakkında konuştu. Anlaştılar, böyle bir olay olunca da herif vınnnnnnn. " hadi beybisi konyaya"
Tövbe estağfurullah 🥶🥶🥶

Eşim benimle arkadaşlık yapmak istediği zaman " Ben evlenmeyi düşünmüyorum, o yüzden sevgilim olsun da istemiyorum, hem benim aile yapım bunu kaldırmaz " dedim.
Beyefendinin niyeti de ciddiymis(!)
Bütün ailesine söylemiş. Benimkiler de duydu falan. Sonra aradan bir sene geçti ( biz sevgiliyiz artik) ne söz ne nisan için bir talep var. 😳😳😳
Bizimkiler mirin kirin etmeye başladı bu nasıl iş diye. Durumu anlatıyorum beyefendiye " bugün bugün yarın yarin"
En son resti çektim. Sen benimle oyun mu oynuyorsun? Ne kadar zor durumda kaldım? Neyse zor bela söz nişan oldu.
Simdi diyoruk ki Keşke o zaman benimki de vınlayaymış :olamaz: :olamaz: :olamaz:
Konu sahibini Allah kurtarmış.

Ben anlamadım. Herkes acayip marjinal. Belki konu sahibi daha önce evlilikleri hakkında konuştu. Anlaştılar, böyle bir olay olunca da herif vınnnnnnn. " hadi beybisi konyaya"
Tövbe estağfurullah 🥶🥶🥶

Eşim benimle arkadaşlık yapmak istediği zaman " Ben evlenmeyi düşünmüyorum, o yüzden sevgilim olsun da istemiyorum, hem benim aile yapım bunu kaldırmaz " dedim.
Beyefendinin niyeti de ciddiymis(!)
Bütün ailesine söylemiş. Benimkiler de duydu falan. Sonra aradan bir sene geçti ( biz sevgiliyiz artik) ne söz ne nisan için bir talep var. 😳😳😳
Bizimkiler mirin kirin etmeye başladı bu nasıl iş diye. Durumu anlatıyorum beyefendiye " bugün bugün yarın yarin"
En son resti çektim. Sen benimle oyun mu oynuyorsun? Ne kadar zor durumda kaldım? Neyse zor bela söz nişan oldu.
Simdi diyoruk ki Keşke o zaman benimki de vınlayaymış :olamaz: :olamaz: :olamaz:
Konu sahibini Allah kurtarmış.
Yazima saranlarin bazilari kimseyi nikah masasina oturtamadigi icin yazik tutturmuslar cinsellik cinsellik:)) konu bu mu yani? Ne bitmek bilmeyen libidolari var anlamadik😂

Herkes evlilik niyetiyle cikmiyor bu yola, heleki simdilerde. Kimse kimseye zorunda olmak istemiyor. Ok herkesin yasayisi bir degil. Benim bu konuda takildigim tek nokta var o da: sevgilisine cok deger verseydi bu adam, bu kadar zor duruma dusmus en azindan teselli eder, hala konyaya gidelim seviselim demesi normal karsilaniyor burda. Bu adam bencil pisligin teki..

Buarada son cumlelerin beni benden aldi😂

Yazima saranlarin bazilari kimseyi nikah masasina oturtamadigi icin yazik tutturmuslar cinsellik cinsellik:)) konu bu mu yani? Ne bitmek bilmeyen libidolari var anlamadik😂

Herkes evlilik niyetiyle cikmiyor bu yola, heleki simdilerde. Kimse kimseye zorunda olmak istemiyor. Ok herkesin yasayisi bir degil. Benim bu konuda takildigim tek nokta var o da: sevgilisine cok deger verseydi bu adam, bu kadar zor duruma dusmus en azindan teselli eder, hala konyaya gidelim seviselim demesi normal karsilaniyor burda. Bu adam bencil pisligin teki..

Buarada son cumlelerin beni benden aldi😂
Yaa biliyorsan kızın niyeti evlenmek de ki " benim evlenmeye niyetim yok, Allah yolunu acik etsin"
Ama hem karnım doysun hem pastam dursun yaptığı için beyefendi bana göre kandırmış oluyor.

Back
X