Sevgilim bana evlilik meraklisi dedi

Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. İnsanlar nikaha günler kala ayriliyor diyorum, sevgiliyken evlilik muhabbeti gecti diye evlenecek degiller. Bu kadar dert olacaksa yap ma ya cakti.

Evet cocuk baya baya umursamaz hala konya muhabbeti yapiyor, belki de konu sahibine inanmamistir bile, tek amaci sekstir...
Bilemiyorum, hala muhattap oluyorsa boyle adamla kendi sorunu konu sahibinin.

Onun disinda herkes " evlenmeyeceksek gorusmeyelim" kafasinda yaşamiyor. Boyle yaşayan gitsin gorucu usulu evlensin bir zahmet flort etmeye ugrasmasin milleti de ugrastirmasin.
Esimle tatile de ciktim, ayni yerde de kaldim evlenmesekte olurdu. Eşimden oncede sevgililerim oldu ayrica her ilişkime evlilige gitsin diye başlamadim ben, insanlar her sevgiliye evlenecegiz diye başlamak zorunda degil.

Senin hayat görüşünün sorumlulugunu baskasi alamaz, başkasi dusunemez. Sen kendi hayat goruşune gore yasayacaksin yaşamiyorsan sorumlulugunu başkasi almak zorunda degil.

Asıl ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Ben kızın yaptıgı saçma diyorum en başındam beri. Daha kaç kez belirteyim?
Ama kızın bu durumunu bile bile onunla ve ailesi ile alay eder gibi takılan, kıza evlilik vaadleri verip ( o yaşına bakmadan) sonra kıvıran adam nasıl haklı olabiliyor?
Sevgiliyiz ama keyfime bakarım zihniyeti nedir yahu.
Ayrıca evlilik düşüncesi ile biriyle sevgili olmak neden bir secenek olamıyor, bu kısmı anlamadım. Bu başka bir şey i,görücü usulü başka bir şey i, evlilik vaatleri verip dilediği gibi yaşayıp sonra kıvırmak ise bambaşka bir şey. Sizde hepsi birbirine girmiş

Bence kızın evlenmek için blöf yaptığını falan düşünüp sallamadı.

Konu sahibi, evet evlenme meraklısı gözüküyorsunuz. İçinizi bilemem tabi.

Annen babanın çamaşırlarını yıkayınca senin dediğin gibi mi oluyor?
Söylediğiniz lafların nereye gittigini bir düşünün Allah aşkına

Evet kizlar bu olaylarin ustune son bi konusma yaptik ve yurumedigini ikimizinde eskisi gibi olmadigimizi saygimizin kalmadığını mutlu olmadığını söyledi aslinda hakli ama biranda bitmesi zoruma gitti bu kadar olayin üstüne kötüyüm cok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…