Sevgilim bana evlilik meraklisi dedi

Siz annenizden o kadar azar işitmişken sadece ondan da bi adım istemişsiniz . Sizi çok iyi anlıyorum . Sevgiliniz sizi geçiştirmiş iyi ki bitmiş üzülmeyin . Anneniz de elbette unutur hepsi unutuyor bazı şeyleri çünkü

Onceki konuda adama hak vermistim biraz ama bunca seyin ustune konya ya gitmiyormuyuz demeside hicbirseyin umrunda olmadigini gostermis cidden dalga gecer gibi sonrasinda soyledikleride hos degil gercekten niyeti olan adam zaten boyle bir konusma yapmazdi

Sevişmek için Konya'ya gitmek de ne bileyim. O değil de biraz sığır mı sanki bu sevgili? Deprem oluyor adam bir çay koy da içah diyor. Öteki konuda sevgiline hak verdim hala o konuda haklı görüyorum ama bu düşük zekalı olduğu gerçeğini değiştirmiyor tabi. Dün ayrıldın ne ara barıştın da yine ayrıldın karşim. Neyse akşam barışın yarın yeni konuda ayrılıp gelişmeleri yazarsın.

Ben hemen evlenelim demedim sadece ailesine söylemekten resmen korkuyo ama ben ailemin karsisinda ne laflar isitiyorum hic umursamiyo niyetini bilmek istedim

Evlilik vaadiyle bir ilişkiyi yürütmek ve bu ilişkide kişinin kaldıramayacağı şeyler yaşamak tamamen hata.

Ve bu hata sizin hatamız karşı tarafı bağlayan bir durum yok ortada.

Yaşı çok küçük evlilik için. Düzeni yok, hiçbir şeyi yok evlilik için hazır değil.

Ve aileniz sizi bastı diye nikah masasına oturmak zorunda değil.

Ne olur bana yardimci olun kafam oyle karisikki sizden baska dert anlatcak kimsem yok . Dün bi konu acmistim sevgilimle birlikte kaldim annem ögrendi diye biz 23 yasindayiz . Sevgilimle 1 ay sonra bi ise girecekti duzeni oturunca evlilik dusunuyoduk yani bi söz falan ama ailesinin haberi bile yok benim ailem ogrenince . Ben bekledim ki anneme durumu anlatcak beni bu zor durumda yanliz birakmayacak fln hatta bana bende ailemle konuscam bu sabah mecburen anatcam niyetimi bilsinler dedi . Bugun sabah telefonda konusurken bana benim bi arkadasim konyada hani konyaya gitmiyomuyuz kalmaya dedi . Bende su icinde bulundugum durumda sen bana nasil boyle soylersin yine mi yalan soyleyim dalgami geciyosun diyip suratina telefon kapattım. Oda bana yazdi bende hani annengille konuscaktin bugun ne oldu dedim . Oda konusmuycam mi dedim hemen mi konuscam sonucta bi ömür gecircem o ismi soylemek kolaymi dedi halbuki sadece sevgilim var ciddi dusunuyorum diyecek . Bana ne merakliymissin gelinlik giymeye evlilik meraklisi ne zorlayip duruyosun 1 ay bekleyemedin annen fln hikaye hemen evlenmek istiyosun beni zorluyosu dedi bende icinde bulundufum durumda arkamda oldugunu bilmek en azindan seninde ailenin bilgisi olsun istedim ama is ciddiye binince kactin resmen tamam ben zorlamiyorum hayatindan cikiyorum dedim . Ayrildik
iş ciddiye binince vınnn..kalmaya elleşmeye gelince ohhh

23 yaşında çocuk evlilik konusu konusmak istememiş olabilir.. Daha erken değil mi ? bu konular hem sizin içinde öyle..
adamın aklında evlilik yok demek ki sizde böyle ısrar edince hemen erkenden kaçması gayet normal.. yaşım kaç daha diye dusunmus olabilir..
neden 23 yasında hayatınızı yasamıyorsunuz.. Çocuk size evlenelim dese sizin daha erken demeniz lazım.. yani evlilikten kastım söz nişan da öyle..
neden kendi hayatınıza bakmıyorsunuz? okuyun kendnizi geliştirin.. gezin seyahatlere çıkın.. hobiler edinn .. ne bileyim evlilik illa ki olur..

Evlilik meraklisi ya da degilsin herneysede.. bi kere surdan kaybediyor sevgilin.. sen yusuf yusufken hala sehir disina gidip senden faydalanmak istiyor. Evet faydalanmak diyorum, cunku senin duygularin dustugun durum adamin zerre umrunda degil.

Buarada bu sitede evlilik meraklisisin diyen cogu kadin eminim aynisi:) ya evlidir (malum var yokun halinden anlamaz)bu kadinlar ya da kimseyi nikah masasina oturtamamislardir. Ha cok matah bisey degil evlilik katiliyorum ama..modernizm ayagina her istediklerine ulasiyo bu erkekler kadinlarin duygu dusuncelerini hice sayarak ayak altina aliyolar kadinlarin gururunu. Ellesmeye yes evlenmeye no.. dedim ya.. ikiside ayni dusunse tamam.. ama bu kiz zor durumda suan oyle ya da boyle.. bunu umursamiyor hala konyaya gidip sex yapma derdinde. Seyin kopsun denir bu adama

Ne olur bana yardimci olun kafam oyle karisikki sizden baska dert anlatcak kimsem yok . Dün bi konu acmistim sevgilimle birlikte kaldim annem ögrendi diye biz 23 yasindayiz . Sevgilimle 1 ay sonra bi ise girecekti duzeni oturunca evlilik dusunuyoduk yani bi söz falan ama ailesinin haberi bile yok benim ailem ogrenince . Ben bekledim ki anneme durumu anlatcak beni bu zor durumda yanliz birakmayacak fln hatta bana bende ailemle konuscam bu sabah mecburen anatcam niyetimi bilsinler dedi . Bugun sabah telefonda konusurken bana benim bi arkadasim konyada hani konyaya gitmiyomuyuz kalmaya dedi . Bende su icinde bulundugum durumda sen bana nasil boyle soylersin yine mi yalan soyleyim dalgami geciyosun diyip suratina telefon kapattım. Oda bana yazdi bende hani annengille konuscaktin bugun ne oldu dedim . Oda konusmuycam mi dedim hemen mi konuscam sonucta bi ömür gecircem o ismi soylemek kolaymi dedi halbuki sadece sevgilim var ciddi dusunuyorum diyecek . Bana ne merakliymissin gelinlik giymeye evlilik meraklisi ne zorlayip duruyosun 1 ay bekleyemedin annen fln hikaye hemen evlenmek istiyosun beni zorluyosu dedi bende icinde bulundufum durumda arkamda oldugunu bilmek en azindan seninde ailenin bilgisi olsun istedim ama is ciddiye binince kactin resmen tamam ben zorlamiyorum hayatindan cikiyorum dedim . Ayrildik
Ayrılmakta iyi yapmışsın kararlı ol ve kararından dönme sakın. Eğer seni gerçekten sevseydi sana soyletmezdi bu sözleri. Annenle kendisi konuşur bı şekilde hallederdi. Seven adam annene karşı bile seni sahiplenir.

her şey çok hızlı gelişmiş. biraz durup düşünmelisin ben 23 yaşındaki bir erkek çocuğuyla evi geçindirebilir miyim dertlerimi paylaşıp yoldaş olabilir miyim diye... tek düşüncesi seks gibi geldi bana. ailemle kalayım, ihtiyaclarımı giderip para kazanayım mantığında büyük ihtimal. ama unutma o daha 23 yaşında bir erkek çocuğu. sen ona göre daha olgun olabilirsin ciddi düşünebilirsin ama o bunları yerine getiremeyecek kadar küçük

Bana basindan beri bi tarih veriyo ekim sonunda sinava gircek ve kasimda ise gircekmus en gec aralikta bi söz duusnuyoruz en basindan beri bunları soyluyo bana 1 ay bekleyemedin diyo
Ayrılmakta iyi yapmışsın kararlı ol ve kararından dönme sakın. Eğer seni gerçekten sevseydi sana soyletmezdi bu sözleri. Annenle kendisi konuşur bı şekilde hallederdi. Seven adam annene karşı bile seni sahiplenir.
her şey çok hızlı gelişmiş. biraz durup düşünmelisin ben 23 yaşındaki bir erkek çocuğuyla evi geçindirebilir miyim dertlerimi paylaşıp yoldaş olabilir miyim diye... tek düşüncesi seks gibi geldi bana. ailemle kalayım, ihtiyaclarımı giderip para kazanayım mantığında büyük ihtimal. ama unutma o daha 23 yaşında bir erkek çocuğu. sen ona göre daha olgun olabilirsin ciddi düşünebilirsin ama o bunları yerine getiremeyecek kadar küçük

Ya birde herkes cocugun yasini duzenini konusuyo hala.. gercekten nasil anliyorsunuz bu konuyu? Olay yasi duzeni degil, bu kadar seyin ustune hala sex dusunmesi.

Her önünüze gelene güvenip her şey için acele ederseniz kendinizi düşüreceğiniz durum budur. Madem böyle bir aileniz var neden boyunuzdan büyük haltlar yiyosunuz. Demek ki o sizin kadar ciddi değilmiş tornistan yapmış.

Erkek arkadaşın senle dalga geçiyor. Ailem de benim kaldığımı öğrenmişti hatta tatile gitmiştim. Evlen et demediler ama tepki gördüm. Sevgilim direkt ailesiyle görüştü ve isteme, evlilik ne istersen yapalım dedi. Biz istemedik ama o razı idi. Ailesi razı olmasa kendi böyle yapacaktı yine. Sizi ne kadar sevmediği, kullandığı buradan belli. Sen demeden o sana yardımcı olurdu isteseydi. Şimdi dönmüş evlilik merkalısı diyor sana. Hadi Konya'ya gidelim diyor. Bu alay etmek. Ben demiyorum ki evlenmek zorundaz yardım etmek zorunda.. Kaçan sizsiniz, kandıran sizsiniz hayatınızın sorumluluğu sizde. 23 yaşında bireyseniz kendi ailenizi siz bileceksiniz. Adam size sırtını dönebilirdi ki döndü de bu riski aldıysanız razı olacaksınız.

Ya birde herkes cocugun yasini duzenini konusuyo hala.. gercekten nasil anliyorsunuz bu konuyu? Olay yasi duzeni degil, bu kadar seyin ustune hala sex dusunmesi.

ne düşünecekti 23 yaşında velet?
ergen sayılır daha cinsel ihtiyaçları var elbette sex düşünecek.
senin ciddi önyargıların var cinsellikle ilgili bu kafadan sıyrılman lazım. evlenmeden önce en ufak fiziksel teması sorunlu buluyorsun ama evlendikten sonra istediği gibi ellenip okşanabilir diyorsun resmen. o zaman beden hakkı yokmuş gibi..
senin gibi cinselliğe kapalı toplumlar bak gelişemiyor cinsel isteklerini daha rahat yaşayan toplumlardan bugün kullandığın icatlar çıkıyor.
tesadüf olamaz değil mi?

ne düşünecekti 23 yaşında velet?
ergen sayılır daha cinsel ihtiyaçları var elbette sex düşünecek.
senin ciddi önyargıların var cinsellikle ilgili bu kafadan sıyrılman lazım. evlenmeden önce en ufak fiziksel teması sorunlu buluyorsun ama evlendikten sonra istediği gibi ellenip okşanabilir diyorsun resmen. o zaman beden hakkı yokmuş gibi..
senin gibi cinselliğe kapalı toplumlar bak gelişemiyor cinsel isteklerini daha rahat yaşayan toplumlardan bugün kullandığın icatlar çıkıyor.
tesadüf olamaz değil mi?
Cinsellikle ne alaka ya :D

Benim oğlum 23 yaşında evlenicem diye karşıma gelirse ciddiye almam. Paran varmı çocuğum? Ev gecindirebilecek misin? Bi evin sorumluluğunu alabilecek misin? Diye sorarım. 23 erkek için çok erken bir yaş bana göre. Tabi konyaya gidelim demesi yanlış ama işsiz birisine evlenelim diye baski yapmak hoş değil. Askerliğini yapsın, işini eline alsın ondan sonra ne yapiyosa yapsin ama çok erken ya.

Back
X