- 9 Temmuz 2023
- 253
- 126
- 13
- Konu Sahibi FloralDeren
-
Ne yaktı seni kardeşim söyle de bilelim
ISTE ASLAN GIBI BIR ASLANNN
Helal olsun eşinize tebrik ederim :)3 tane yapay hedefe kurşun sıktırmalı 1 kereye mahsus bir talim oluyor. Eşim ona çok hevesliydi, 1 tanesini vurmuş aslanlar gibi gelip sağda solda anlattı
Sen iyimisin twrbiyesizles me bana ne senin aslan sevgilindenE ZATEN ASLAN GİBİ SEVGİLİM SİZENE KARDEŞİM? NE BATTI BU KADAR?
Absürdlük derecesinde komikliği ilgimi çekti konunun.Ondan yazıyorum.Seninle alakası yokNe yaktı seni kardeşim söyle de bilelimASSLAN tabii ne sandın
Evet bak çok iyi oldu zaten Galatasaraylıyız teşekkürler hadi Allah a emanet olun, yazmayın.Sen iyimisin twrbiyesizles me bana ne senin aslan sevgilinden
Batan sana batmış ki konu actin hayret
Tamam aslan senin sevgili kaplan senin sevgili
Hatta ultra ASLAN ..
Şu süreci atlatsın hayırlısıyla, gözlemlerime devam edeceğim
İyi gül o zaman beybisuAbsürdlük derecesinde komikliği ilgimi çekti konunun.Ondan yazıyorum.Seninle alakası yok
Kız ne süreci alt üstü bedelli askerlik. Sanki cepheye savaşa gitmiş
Cephe sayılır……Kız ne süreci alt üstü bedelli askerlik. Sanki cepheye savaşa gitmiş
Tabii tatlım daha künye basıtırıcam ama sen bu yanıklıkla dikkat et hayat mutsuz eder :)Dur daha şafaksayar uygulaması indirilecek,Turkiye haritasi safak attikca boyanacak.Atarsa doğan güneş yazılacak
Aslanlar gibi yuvarlanacak o zaman :)
Ya benim erkek arkadaşımda 6 ay kadar önce bedelli yaptı, o da parasını devletine aslanlar gibi(!) yatırdı ama kendi de dahil hepimiz bordo bedelli diye dalga geçtik bi süreBedelli de olsa sevgilimden ayrı kalacağım. O bir emir altında olacak, konfor alanı değişecek, streste olacak. Bu süreçte ne yaşarız bilemem.
Ayrıca bedelli parasını biriktirmek için ek iş yaptı ve devletine parasını aslanlar gibi yatırdı. Bu sebeple bedelli diye küçümser tarzda yaklaşmaya gerek yok bence.
Yavru da olur fark etmez aslanım o benim :)yavru aslan
kızlarıda alın artık askere şarkısını yollayın bari çocuğa.
Biz de kendi aramızda dalga geçiyoruz zaten kastığım yok, sevgilimi özleyeceğim aslan sevgilimi sadece o kadar :)Ya benim erkek arkadaşımda 6 ay kadar önce bedelli yaptı, o da parasını devletine aslanlar gibi(!) yatırdı ama kendi de dahil hepimiz bordo bedelli diye dalga geçtik bi sürekasmayın bu kadar ya gerçekten bedelli askerlik yani ç.
BBabababshshdhBiz de kendi aramızda dalga geçiyoruz zaten kastığım yok, sevgilimi özleyeceğim aslan sevgilimi sadece o kadar :)
İyi de bu sizin tercihinize bırakılmış bir şey değil ki. 12 ay maaşlı askerlik herkese çıkmıyor zaten. Eşime, yakın arkadaşlarıma falan çıkmadı. 6 ay maaşsız yaptılar. Boşuna gündem etmişsiniz bu mevzuyu.12 ay yapınca ekstra maaş alıyorsun o parayla düğünümüzü yapar evimizi düzeriz dedi ben kabul etmedim
Yok tatlım nerede ne yapacağımı iyi bilirim bazı ortamlar ve bazı kişiler onu gerektiriyorsa eril de olurum :)Paçanızdan fena halde eril enerjilik akıyor.
Askerden dönünce sevgilinizi istemeye gidersiniz tam olur
Kedim de olur sıkıntı yok :) Giderdim de canım üşendim biliyor musunBBabababshshdheee o kadar özleyecektin gitseydin onla beraber kışlanın kapısına kadar, o şehirden de ev kiralasaydın ha ama şunu söyleyim bedellileri komutanlar pek sevmiyo, aslan sandığın kendin dönüşte süt dökmüş kedi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?